AcasăPoliticaIohannis, scurt anunț în privința legii vizând redeschiderea piețelor. Replică-fulger: ”Minte din...

Iohannis, scurt anunț în privința legii vizând redeschiderea piețelor. Replică-fulger: ”Minte din nou!” – VIDEO

Iohannis, scurt anunț în privința legii vizând redeschiderea piețelor. Replică-fulger: ”Minte din nou!” (foto. Facebook)

Nici bine nu a apucat președintele să răspundă, foarte scurt, ce-i drept, unei întrebări vizând redeschiderea piețelor, că de la vârful PSD a și venit replica.

Când un reprezentant al presei a vrut să afle de la Klaus Iohannis – luni după-amiază, la finele unei vizite făcute la Spitalul Universitar din București- dacă președintele se gândește să promulge legea, Klaus Iohannis a dat un răspuns-fuger: ”Legea pentru redeschidea piețelor nu a ajuns la mine”.

Ciolacu nu a ”iertat” declarația președintelui

foto: Facebook

La fel de repede a venit, însă, și răspunsul de la vârful PSD, în speță de la Marcel Ciolacu, social-democratul aflat în funcția de președinte al Camerei Deputaților. ”Iohannis minte din nou! Legea cu deschiderea piețelor este trimisă la promulgare de aproape 20 de zile! Să îl ajutăm pe Iohannis să se documenteze! A mințit cu vaccinul, a mințit cu infectările și acum minte și cu piețele!!!”, a transmis, rapid, liderul PSD, prin intermediul unui scurt mesaj postat pe Facebook, pe pagina personală, postarea fiind distribuită și pe pagina PSD.

Ciolacu a atașat și o dovadă a faptului că după ce a fost adoptată pe 10 noiembrie, legea a fost trimisă două zile mai târziu, adică pe 12 noiembrie, la Cotroceni, în vederea promulgării:

foto: Marcel Ciolacu/Facebook

author avatar
Cristina Stefan
321 afisari

6 COMENTARII

  1. Iohannis sa te spulbere Dumnezeu pentru asuprirea si prigoana pe care ai adus-o pe poporul roman. Continuator al politicii de teroare a lui Basescu si criminal precum adunatura lui Daniel Morar si Kovesi..
    Devalizatorii Romaniei sa va piara averile, neamul si numele sa vi se umple de kkat..Dracu sa va fie stapan al sufletelor voastre! SI IDIOT, SI MINCINOS SI BLOND SI FARA ROD PE LUME…IOHHANIS DU-TE IN PUSTIE..

  2. Ce este surprinzător aici? Nimic! Johannis ne ia pe toți de proști, minte cu nerușinare dorind ca lumea să perceapă că deschiderea piețelor va fi inițiativa PNL. De altfel, Orban a și sărit la cap să anunțe că ei analizează redeschiderea piețelor de sărbători. Așa că, nimic nou sub soarele liberalilor și a lui Ciolannis. Nu uitați că mai sunt și alte lucruri pe care și le atribuie lor: construcția stadionului Steaua, unde liberalii doar au dat cu bidineaua și au șters praful înainte de inaugurarea, construcția conductei BRUA, etc. În schimb nu am mai auzit nimic despre începerea lucrărilor la autostrada Unirii, construcție, ca la nimeni, inițiată prin lege de către Ciolannis cu mare fast, acum neștiind pe unde să scoată cămașa. Apropo, Sibiul fiind în carantină Ciolannis merge acasă cu declarație?

  3. Mai poti avea incredere intr-un Presedinte care iese pe post si minte, ?
    Asa facea si Petrov, ala macar avea scoala de la Branesti, mintea ca un securist, a taiat pensiile si salariile cu buna stiinta.
    Se mai si inpauneaza vezi doamne ce roman este el !!!!

  4. IOHANNIS-Malpraxis împotriva poporului român
    Iohannis-PNL a eșuat în gestionarea pandemiei și a crizei economice, dovadă fiind picajul accentuat de încredere în președinte, cu PNL cu tot.
    Guvernul IOHANNIS-PNL a devalizat România și a lovit multe categorii sociale, ce TREBUIE să meargă MASIV la vot pentru a vota ORICE alt partid, dar nu-PNL-Iohannis:
    Săracii țării, lăsați fără măștile gratuite promise,
    Pensionarii furați la pensie de Guvernul Iohannis-Orban,
    Părinții copiilor a căror alocație nu a fost mărită și a celor lăsați fără tablete de Guvernul Iohannis-PNL,Părinții și bunicii copiilor ce adorm flămânzi, orfani de Tatăl-Președintele-Iohannis-PNL,
    Șomerii și familiile lăsate fără mijloace de trai de Guvernul Iohannis-PNL,
    Micii producători, scoși din piețe de Guvernul Iohannis-PNL în favoarea marilor retaileri,
    Bolnavii de diabet, tiroidă și cancer, cei cu alte afecțiuni cărora Guvernul Iohannis-PNL le refuză medicația și asistența medicală,
    Profesorii abuzați salarial de Guvernul Iohannis-Orban,
    Medicii, asistentele, ambulanțierii, medicii de familie, trimiși la luptă fără protecție de Guvernul ohannis-PNL,
    Bugetarii cărora li se promite tăierea veniturilor,
    Profesioniștii patrioți din SRI, STS, din Ministrul de Interne, (nu cei decorați recent),
    Nu în ultimul rând,
    Credincioșii României, ortodocși, catolici sau ai altor culte, sunt datori a vota împotriva Guvernului necredincios și antinațional Iohannis-PNL.
    Ieșiți masiv la vot, mobilizați-vă prietenii, vecinii și colegii, îndemnați-i la un BOICOT al PNL la alegerile din 6 decembrie, pentru a pune punct Experimentului-România!
    Eliberați România de PIROMANII trădători de neam, boicotând PNL la votul din 6 decembrie!
    Dacă simțiți românește,
    Votați orice partid românesc, în afară de PNL/USR!

  5. Nici nu puteti avea pretentii dela „excelenta sa „Hotul de case cu acte false.”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger