AcasăPoliticaIohannis, scurt anunț în privința legii vizând redeschiderea piețelor. Replică-fulger: ”Minte din...

Iohannis, scurt anunț în privința legii vizând redeschiderea piețelor. Replică-fulger: ”Minte din nou!” – VIDEO

Iohannis, scurt anunț în privința legii vizând redeschiderea piețelor. Replică-fulger: ”Minte din nou!” (foto. Facebook)

Nici bine nu a apucat președintele să răspundă, foarte scurt, ce-i drept, unei întrebări vizând redeschiderea piețelor, că de la vârful PSD a și venit replica.

Când un reprezentant al presei a vrut să afle de la Klaus Iohannis – luni după-amiază, la finele unei vizite făcute la Spitalul Universitar din București- dacă președintele se gândește să promulge legea, Klaus Iohannis a dat un răspuns-fuger: ”Legea pentru redeschidea piețelor nu a ajuns la mine”.

Ciolacu nu a ”iertat” declarația președintelui

foto: Facebook

La fel de repede a venit, însă, și răspunsul de la vârful PSD, în speță de la Marcel Ciolacu, social-democratul aflat în funcția de președinte al Camerei Deputaților. ”Iohannis minte din nou! Legea cu deschiderea piețelor este trimisă la promulgare de aproape 20 de zile! Să îl ajutăm pe Iohannis să se documenteze! A mințit cu vaccinul, a mințit cu infectările și acum minte și cu piețele!!!”, a transmis, rapid, liderul PSD, prin intermediul unui scurt mesaj postat pe Facebook, pe pagina personală, postarea fiind distribuită și pe pagina PSD.

Ciolacu a atașat și o dovadă a faptului că după ce a fost adoptată pe 10 noiembrie, legea a fost trimisă două zile mai târziu, adică pe 12 noiembrie, la Cotroceni, în vederea promulgării:

foto: Marcel Ciolacu/Facebook

author avatar
Cristina Stefan