AcasăPoliticaIohannis, răspuns la o întrebare-cheie în contextul alegerilor din 6 decembrie: ”Nimeni...

Iohannis, răspuns la o întrebare-cheie în contextul alegerilor din 6 decembrie: ”Nimeni nu s-a infectat fiindcă s-a dus la vot” – VIDEO

Iohannis, răspuns la o întrebare-cheie: ”Nimeni nu s-a infectat fiindcă s-a dus la vot” - VIDEO

Cu doar câteva zilei înainte de alegerile parlamentare, care se vor desfășura, asemeni localelor din septembrie, în condiții de pandemie, primul om în stat a făcut referire la scrutinul de la finele acestei săptămâni.

”Invit pe români să meargă în număr mare la vot”, a fost auzit spunând președintele, la finele vizitei pe care a făcut-o, luni, la Spitalul Universitar din București.

Întrebat dacă să ne așteptăm o creștere a numărului de infectări cu noul coronavirus, după alegerile parlamentare, având în vedere că la locale s-a constatat un astfel de lucru, Klaus Iohannis a lăsat să se înțeleagă că nu ar fi cazul. ”Nu ne aşteptăm la o creştere a numărului de infectări (…) după alegerile parlamentare, pentru un motiv foarte simplu – noi suntem bine pregătiţi, cunoaştem felul în care ne-am pregătit pentru alegerile locale, a funcţionat bine atunci şi va funcţiona mult mai bine (…)”, a declarat Klaus Iohannis.

Iohannis: Nimeni nu s-a infectat fiindcă s-a dus la vot

Completând răspunsul, liderul de la Cotroceni a susținut că oamenii nu s-au infectat pentru că au mers la vot, ci pentru că nu s-ar fi respectat măsurile în vigoare. ”Acea creştere nu s-a datorat alegerilor locale. Alegerile locale s-au desfăşurat în perioada în care în toată lumea şi în special în toată Europa numărul de cazuri a crescut de la săptămână la săptămână. Alegerile locale s-au desfășurat în maximă siguranță și nimeni nu s-a infectat fiindcă s-a dus la vot, oamenii s-au infectat fiindcă nu au respectat toți normele care au fost atunci în vigoare. (…) Siguranţa medicală a secţiilor de votare va mai bună decât la locale. Deci nu, nu ne aşteptăm la o creştere a ratei infectării după parlamentare”, a mai susținut Iohannis.

author avatar
Cristina Stefan
105 afisari

2 COMENTARII

  1. Iti dai seama ce tupeu are gunoiul asta, sa mai ceara votul romanilor? Din păcate sunt multe oi fara creier, ce nu mai reușesc sa gândească cu propria minte de ceva timp. In schimb gandesc cu media si face book, tot mai corupte si manipulatoare pe banii foarte multi, de la prostii ce platesc taxe si impozite

  2. Ce le stie ca Oracolul din Cotroceni, minte de ingheata apele cand vorbeste alesul neamului

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger