AcasăPoliticaIohannis nu slăbește Opoziția: Virusul nu pleacă în concediu

Iohannis nu slăbește Opoziția: Virusul nu pleacă în concediu

După ce a vizitat unitățile mobile ATI de la Romexpo și a constatat că sunt dotate cu echipamente de ultimă oră, declarându-se „convins că atunci când va fi nevoie de ele vor fi extrem de utile”, Klaus Iohannis a făcut referire și la recentele raportări referitor la noile cazuri de coronavirus confirmate în România.

Și anume la faptul că atât miercuri, cât și joi, au fost raportate peste 300 de noi îmbolnăviri în România. DETALII AICI.

În acest context, președintele a făcut referire la recentele luări de poziție din direcția Opoziției – și anume la nemulțumirile că Parlamentului i-a fost trimisă spre informare, nu spre aprobare hotărârea de guvern privind prelungirea stării de alertă în România.

„Trebuie să vă spun că sunt îngrijorat, fiindcă că am văzut în ultimele zile zic eu un număr mare de noi pacienți care sunt infectați cu noul virus și astăzi sunt peste 300 de persoane care au fost detectate cu acest virus și cred că este cazul să mai subliniez o dată câteva lucruri. S-a renunțat la multe restricții și s-au luat cele așa-numite măsuri de relaxare, dar dați-mi voie să fiu foarte, foarte clar: virusul nu pleacă în vacanță, nici în concediu. Virusul este în comunitate. Virusul nici nu pleacă dacă votează sau nu votează Parlamentul sau Opoziția”,a susținut Iohannis, în fața presei, la Pavilionul B de la Romexpo.

Mai mult, președintele a pus din nou accent pe importanța purtării măștii de protecție, dar și a păstrării distanței.

128 afisari

10 COMENTARII

  1. În Romania dupa bagarea la coteț a lui Dragnia,PSDu a murit,a lasat guvernarea PNL un partid cu 20%,și acum joaca teatru mimînd opoziția.În Romania azi nu mai există opoziție! Ciolacu și toți liderii pesediști merg tîrîș pe coate,și sărută condurul lui Orban și johannes.Și-i zic: mult stimate și iubite fiu al poporului,noi dacă gasim un portofel,un portmoneu un portvizit…aaa dacă vom cîștiga alegerile noi PSDu vom face tot ce ne ordoni matale! Semnat-ciolacu &PSDu+LOVE..

  2. La citi virusi ai in cap idiotule , du-te si te impusca securistule nenorocit ! …in foc sa arzi idiotule !

  3. La citi virusi ai in cap idiotule , du-te si te impusca securistule nenorocit ! …in foc sa arzi idiotule !La citi virusi ai in cap idiotule , du-te si te impusca securistule nenorocit ! …in foc sa arzi idiotule !

  4. La citi virusi ai in cap idiotule , du-te si te impusca securistule nenorocit ! …in foc sa arzi idiotule ! La citi virusi ai in cap idiotule , du-te si te impusca securistule nenorocit ! …in foc sa arzi idiotule ! La citi virusi ai in cap idiotule , du-te si te impusca securistule nenorocit ! …in foc sa arzi idiotule !

  5. f misto daca nu merg in vacanta inseamna ca pot merge oamanii linistiti sa si faca vacantele!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Accidentul de la 2 Mai. Tatăl tinerei ucise: „Am dorit de la prima înfăţişare să-l văd pe cel care mi-a omorât copilul” – VIDEO

Tatăl Robertei, tânăra ucisă în accidentul de la 2 Mai, provocat de Vlad Pascu, vara trecută, a ajuns, joi, la Judecătoria Mangalia, unde are...

Străzile din Bucureşti, mai nesigure decât cele din Bronx. Mărturia femeii atacate, din senin, de un bărbat, în Sectorul 2 (VIDEO)

Un tânăr de 25 de ani a fost reţinut de polițiştii din Bucureşti, după ce a agresat o femeie pe o stradă din Sectorul...
proger