AcasăPoliticaIohannis nu ratează nicio inaugurare. A tăiat panglica pentru 18 kilometri din...

Iohannis nu ratează nicio inaugurare. A tăiat panglica pentru 18 kilometri din Autostrada Transilvania

klaus iohannisIohannis nu ratează nicio inaugurare. A tăiat panglica pentru 18 kilometri din Autostrada Transilvania / foto: facebook /pnl.ro

Vești bune pentru șoferi! De vineri, 18 septembrie, vor putea folosi încă 18 kilometri de autostradă. Este vorba despre tronsonul Iernut-Cheţani, care face parte din Autostrada Transilvania.

Primii care au tăiat panglica bucății de autostradă au fost președintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban și ministrul Transporturilor Lucian Bode. Este a doua inaugurare din această săptămână la care șeful statului și ceilalți doi membri ai guvernului participă împreună. Miercuri, oficialii au inaugurat metroul din Drumul Taberei.

foto: facebook /pnl.ro

Construcția lotului, între Iernut şi Cheţani, a început în 2016. Valoarea contractului este de 437,6 milioane de lei. După deschiderea acestui lot, românii vor avea în total la dispoziție 873 de kilometri de autostradă.

Iohannis: „Nu am venit aici pentru festivisme”

Președintele Klaus Iohannis a transmis într-o conferință de presă că lucrările de infrastructură trebuie să se desfășoare într-un ritm mai rapid, pentru că vor ajuta la relansarea economică a României.

„Este evident că infrastructura din România a rămas mult în urmă. Nu vreau să detaliez de ce a rămas în urmă. Sunt oameni care ştiu că nu prea s-a vrut să se dezvolte infrastructura. Paradigma s-a schimbat, acum se vrea. Nu am venit aici pentru festivisme şi nu am venit pentru a încheia ceva. Am venit pentru a da un semnal că trebuie să lucrăm mai repede, trebuie să ne ţinem de termene şi să avansăm mult mai repede cu lucrările de infrastructură. Acest eveniment este un punct intermediar, fiindcă mai avem foarte, foarte mult de lucru în România”, a spus Iohannis.

 

„Ne dăm seama de importanţa acestor lucrări şi că trebuie să schimbă ritmul, să meargă totul mult mai reprede. Avem nevoie de infrastructură. Fondurile europene sunt pregătite, lucrările trebuie să fie pregătite. Aceste proiecte de infrastructură mare vor fi imboldul cu care economia României se va relansa semnificativ. Dezvoltarea infrastructurii în România nu e o dorinţă politică de campanie, e o nevoie de bază. Avem ambiţia să facem Autostrada Transilvaniei, Autostrada Moldovei şi multe lucrări pe care le-am planificat şi pe care le vom face într-un timp surprinzător de scurt”, a adăugat șeful statului.

author avatar
Andreea Vlad
937 afisari

11 COMENTARII

  1. ” NU AM VENIT AICI PENTRU FESTIVISME , am venit pentru a da un semnal ca trebuie sa lucram mai repede , trebuie sa ne tinem de termene si sa avansam mult mai repede cu lucrarile de infrastructura ”. DACA SE VREA , SE POATE ! Vin alegerile , electoratul are cu cine sa voteze ! Comisarul.ro , azi , 18 septembrie 2020 , ora 07: 40 : ” VESTE DEVASTATOARE PENTRU PSD : INTRE 25-30 % DIN ELECTORATUL TRADITIONAL AL PARTIDULUI NU SE VA PREZENTA LA VOT !” Este o informatie care apare in toate sondajele efectuate in ultima luna si jumatate , DAR TINUTA SUB CAPAC DE PROPAGANDA PSD , propaganda pesedista PLATITA CU SUME FARA PRECEDENT IN ACEASTA PERIOADA . PRACTIC , PE 27 SEPTEMBRIE 2020 , PSD VA PIERDE CEL PUTIN 20 % DIN POTENTIALUL DE VOT AFISAT ACUM IN SONDAJE ! Conform ultimelor masuratori , PSD VA PIERDE DRASTIC ALEGERILE DIN JUDETELE TRANSILVANIEI , BANAT-CRISANA , MUNTENIA SI MAI MULT DE JUMATATE DIN MOLDOVA .

  2. Liberalii sunt experti in a taia pamblici la caini

  3. E aranjat totul cu SRI-ul, cu STS -ul cu SIE pentru diaspora ?
    Romani dormiti linistiti, Ciuma galbena are grija voi !

  4. Troll-ul stalinist Constantin Moldovean Tiraspol a mai incasat 6 copeici pentru postarile de la 16:55 si 17:00 , e platit de Raionul Tiraspol ca sa nu moara de foame . Sarmanul , indruga verzi si uscate sa supravietuiasca , merita sa-i facem cadou un polonic cu care sa bage la mat galetile cu govno …..

  5. Inaugurarea festiva, cu taiat pamblici, nu este FESTIVISM ? Da ce este ?
    Este minciuna spusa pe fata tarii, adica asta-i omu nostru, respira si el un pic de minciuna

  6. Ai dreptate herrr Ioohanis,aveti muult de lucru.Numai ca in loc sa faceti ce trebuie,”sa lucrati”,umblati teleleica,de colo pana colo ca niste gaini ametite,cu foarfecele , pupitrele si BMW-urile dupa voi,sa taiati panglici la lucrari neterminate,autostrazi lungi cam cat panglica,si alte panglicarii,cu care ati vrea sa mai incantati prostii si alti gura casca.Tara arde ( ca I-a dat foc PeeeeSeeeeDeee-ul ) iar ei tin cuvantari pe asfalt in pustiu.Dragi Romani,noapte buna.

  7. asistam la un macabru festival al diareei galbene, astia e ca ciuma

  8. Asta trebuia sa existe ca strategie militara decat politica pt ca de viteza si rapiditate consta castigarea unui razboi. Daca nu legi rapid provincii istorice romanesti faci jocurile dusmanului. Daca nu esti mobil pierzi razboiul asta s-a intamplat acum 70 de ani cand Stalin avea la dispozitie toate liniile spre Moscova insa domnul Hitler nu avea decat o linie ferata mereu acoperita de zapada. Daca e sa facem o analiza strategica Rusia are o mobilitate de 4 ore in a-si muta trupele terestre pe sine sau autostrada
    cam oriunde la granita Ue. Nato are din Germania in jur de 16 ore pana la Comstanta sau B…

  9. Asta arata stupiditatea inaintasilor contemporani in special prostia de esenta tare a lui Petrov care spunea ca – Romania nu are nevoie de autostrazi.

  10. Macar daca facea nerodu cei mai tari paratruperi din lume in conform cu aforismul – Tara e frumoasa de sus.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger