AcasăPoliticaIohannis ne vrea cu botniță! Ce surpriză pregătește președintele

Iohannis ne vrea cu botniță! Ce surpriză pregătește președintele

”Eu recomand (....) să purtați mască tot timpul când ieșiți din casă”

După ce a fost prezent mai bine de o oră la Institutul Național de Sănătate Publică (INSP), răstimp în care a discutat ”destul de mult” cu specialiștii despre pandemia COVID, la întrevedere fiind prezent și ministrul Nelu Tătaru, Klaus Iohannis a adus din nou în discuție importanța purtării măștii și a spălatului pe mâini.

”M-am bucurat să constat că abordarea noastră este cam la fel, nu trebuie să intrăm în panică, însă trebuie să fim conștienți că ne aflăm într-o situație deosebită, o situație de sănătate publică deosebit de gravă. Și dacă vrem să avem o viață apropiată de normalitate, este absolut obligatoriu să respectăm câteva norme (…): purtatul măștii, păstrarea distanței, igiena, în special igiena mâinilor, evitarea (…) aglomerărilor. Și da, (…) acolo unde în anumite localități incidența pandemiei este mai mare, trebuie impuse restricții specifice”, a fost auzit spunând președintele, în cea de-a doua zi consecutiv în care în România au fost raportate peste 3.100 de cazuri noi de coronavirus. DETALII AICI.

Recomandarea președintelui

Referindu-se la purtarea măștii de protecție, în condițiile în care în cursul zilei trecute nici secretarul de stat aflat în fruntea Departamentului pentru Situații de Urgență nu excludea varianta ca aceasta să devină obligatorie și pe stradă – DETALII AICI, Klaus Iohannis s-a arătat în favoarea ideii ca oamenii să poarte un astfel de accesoriu și în spațiul public.

”Repet, măsurile de baza rămân cele discutate: masca, distanța, igiena. Am purtat o discuție mai lungă despre asta – despre mască. Cam toți specialiștii sunt de părere că masca este extrem de utilă dacă vrem să nu mai avem o răspândire masivă a virusului. (…) Vom avea probabil mai multe discuții despre unde și când purtăm masca. Eu recomand (….) să purtați mască tot timpul când ieșiți din casă, deci în spațiul public, indiferent că este în interior sau în exterior, e bine să purtăm mască”, a declarat președintele.

Nu are în vedere revenirea la starea de urgență

Cât privește eventualitatea de a se reintroduce măsura restrictivă decisă în primăvară, liderul de la Cotroceni a părut să nu ia în calcul revenirea la starea de urgență. ”Nu intenționez să revenim la starea de urgență. Există măsuri mai puțin dure care au efecte poate chiar mai bune. (…) Nu avem nevoie să închidem toată țară (…). În această etapă nu intenționez să introduc starea de urgență, dar sunt adeptul măsurilor preventive”, a susținut Iohannis.

593 afisari

6 COMENTARII

  1. Acest jndivid iohanis este culmea ridicolului , declara si face cele mai oribile aberatii, la conferinta de presa recenta la o intrebare pusa de un ziarist referitoare la faptul ca la conferinta de presa anterioara iohanis a dat prea putina importanta problemelor reale actuale ale Romaniei , pronuntand de peste 20 de ori numele PSD si numai de sase ori Covit 19 , LA CARE EL DA UN RASPUNS (gen Bula ) RIDICOL SPUNAND CA ” ESTE VORBA DE LUPTA LUI POLITICA ” !!!!!!
    Cutremurator si periculos pentru Romania acest raspuns incredibil dat de presedintele Romaniei caruia II ESTE INTERZIS PRIN LEGE SA FACA PROPAGANDA SI LUPTA POLITICA IN FAVOAREA UNUI PARTID IN SPETA PNL , ori iohanis se implica efectiv fara jena in campania electorala IN FAVOAREA PNL SI DUPA CUM SE VEDE INSTITUTIILE STATULUI SI PRESA NU FAC NIMIC, CI DIMPOTRIVA UNELE IL SPRIJINA PE IOHANIS IN ACESTE MANIFESTARI ILEGALE SI ANTIDEMOCARATICE,ABATERI FOARTE GRAVE SI DAUNATOARE PENTRU ROMANIA !!!!! !!!!!

  2. Este inadmisibil ce face si ce spune acest individ,hot mincinos,increzut,laudaros si nu in ultimul rand un CRIMINAL caruia nu-i pasa de propriul popor.Va pllati pana la urma pentru toate astea!!!

  3. Asta ti se întâmpla, cand esti un popor de sclavi, creiere spălate si slugi fara coloana vertebrală. Popor roman, nu Primești decat ceea ce esti…… si ce esti? Cea mai lasa si trădătoare adunătura de oameni de pe fata globului. Nu vrem sa vedem ca in următorii patru ani, hiena asta sa isi țină locul cald, plătește 20 de miliarde statelor unite pe niste praștii. Ministrul apărării a semnat deja antecontractele ieri la Washington. O sa se țină alegerile cand vrea el si cu furt pe fata ca la sectorul 1, si apoi drag popor de slugi sa vezi salarii tăiate, casele pierdute la bănci, una din marile promisiuni ale jegului asta uman, este sa fim un popor de chiriași. Ca tot vrem o țara ca afara, o sa o primim, dar fara case, cu o educație lgbt, fara țărani care sa mai crească un porc si o gaina, o sa avem de toate pentru PNL isti, nu pentru romani

  4. Klaun ăsta are abordarea nebună a lui Trump, adică tupeu negru fără limite!
    Încalcă și va încălca cât va vrea legea, pe români și democrația! Și știți de ce? Pentru că vrea și poate! Justiția(DNA), serviciile sunt ale lui și a străinilor care ne fac marionete!
    Dictatura, sărăcia, tunurile date de Băsescu și PDL se întorc după parlamentare!
    Fraierii își merită conducătorii!
    Neapărat trebuie votați! 4 ani o să fie o comedie neagră!
    Suntem blestemați!

  5. f*tuva in gura de zdrente ordinare! Sunteti niste jegosi si slugia ale OMS-ului tu Iohanis,Orban,Tatariu si Arahat!

  6. Nu trebuie sa aduceti invective. In Franta e obligatoriu masca oriunde in spatiul public. Asa ca bucurați-vă ca mai puteti iesi asa gura casca sa plezniti măsaua la vitrine.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger