AcasăPoliticaIohannis, mesaj scurt de Ziua Copilului. Internauții au reacționat rapid - val...

Iohannis, mesaj scurt de Ziua Copilului. Internauții au reacționat rapid – val de comentarii ironice

Iohannis, mesaj scurt de Ziua Copilului. Internauții au reacționat rapid - val de comentarii ironice (sursa foto: Facebook/Klaus Iohannis)

Ca în fiecare an, de 1 iunie nu lipsesc mesajele pe care politicienii din România aleg să le transmită de Ziua Copilului.

Un astfel de mesaj – scurt, din câte au remarcat mulți dintre cei care l-au citit- a apărut și pe pagina de Facebook a președintelui Klaus Iohannis. Postarea, apărută miercuri la prânz, a iscat un adevărat val de comentarii, multe dintre într-o vădită notă ironică.

Urarea președintelui

„La mulți ani tuturor copiilor!” – sună mesajul liderului de la Cotroceni. Internauții s-au grăbit să lase comentarii, semn că postarea de pe pagina președintelui nu a fost trecută cu vederea. Sute de comentarii au apărut la mesajul lui Klaus Iohannis.

Multe dintre aceste reacții sunt pline de „înțepături”. „Citesc comentariile cu atenție si îngrijorare!” – sună un astfel de comentariu, cu trimitere chiar la vorbele președintelui.

(foto: captură Facebook/Klaus Iohannis)

Iată câteva dintre comentariile apărute la postarea de pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis:

„Super emoționant mesaj. Ne-a dat cel puțin o lacrimă.”

„Îi urmăreşti cu atenție şi îngrijorare şi p-ăştia mici”

„Concret, in cei 8 ani de mandat, ce ati facut pentru copiii din Romania?”

„Si dulapurilor din lemn de ficus pentru gentile de golf si skiuri! La cat mai putini ani in pozitii publice prin care sa nenorocesti Romania!”

„La mulți ani și un bilet de avion, sa plece din tara cât mai departe de voi, specialii patriei!”

„La ce viteza are, asta e urarea de anul trecut 😂!”

„Zgârcit și la scris două cuvinte doar atât?La mulți ani Copiilor !Dumneavoastră ar fi bine să le dați la Copii din România pensiile speciale a parlamentarilor și a Deputaților,și Dumneavoastră să le donații!!!”

„Mesajul acesta este scris de portarul de la Cotroceni ?”

„La multi ani si copilului din dumneavoastra. Poate reusiti totusi, sa il faceti sa fie un pic mai responsabil.”

„Pun pariu că nici urarea asta n-a putut să o formuleze singur, a adunat vreo trei consilieri la sfătuire.”

„Citesc comentariile cu atentie si ingrijorare!”

„Mai bine bea un ceai de tei sa te mai calmezi ! 🤦‍♂️”

„Cam scurt la vorbă”

„A scris in graba, era pe bicicleta🤣🤣🤣”

865 afisari

8 COMENTARII

  1. Bastea Ioan ,notarul cel cinstit preten de potlogarii cu paltonoiu ‘+carmencita pe usa dindos La mupti ani la copii dusi la taiere pentru organe !

    • Pentru binele României și, al cetățeanului sufocat de scumpiri, suspendați, l pe acest impostor Werner, el nu are nici 10%in momentul de fata, conduce tara ilegitim

  2. -IESI AFARA , JAVRA ORDINARA!-MERITI SI TU DIN PLIN ACEST SLOGAN, RETARDATULE….SICTIR !

  3. Ma mir ca Domnul Presedinte Klaus Iohannis nu este apreciat la adevarata lui valoare , si sunt multi care nu conosc multiplele valori ale acestui om valoros , eu cel putin sun gata sa-l votez si la al treilea mandat daca schimba sau modifica Constitutia si voi vota pentru dansul si la al patrulea mandat , acest om este o valoare ,are sase case , un cazier bogat , comerciant de copii cunoscut printre traficanti , mare iubitor de turism si skiat , jucator de golf , impostor si mincinos la limita mitomaniei , aceste valori ale sterpului e greu sa le mai gasiti

  4. S-o fi referit si la copiii traficati pe cand era platit ca” translator,”mai bine zis agent ” imobiliar ” de copii ? Ducea traficantii punct ochit,punct lovit.De unde naiba sa stie traficantii straini adresele de unde puteau cumpara copii ? S-o fi referit si la cei peste 160.000 de copii ( cifra oficiala ) care abandoneaza scoala ” in cadrul programului meu de suflet ” Roooomaniaaa eduuucaaata ? Copii care se culca flamanzi,se trezesc si mai flamanzi,nu au cu ce se imbraca,incalta.Du-te ba si te cuuuulca,ipocritule,ranjesti fasolea,pai la cate parandaraturi ai adunat,poooti sa fii f. multulit de cum lucreeeaza Guvernul meu,Parlamentul meu.Nu mai e nici un pericol sa fii suspeeeendaaaat.

  5. Se refera la ocupatia lui de inceputuri, traficul de copii si furtisagul de case de la saraci. Justitia la asta doarme. Asta si cand tace tot a gol pute.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger