AcasăPoliticaUltima poreclă a lui Iohannis. N-ai să ghicești niciodată cum l-a ironizat...

Ultima poreclă a lui Iohannis. N-ai să ghicești niciodată cum l-a ironizat Tăriceanu!

Iohannis

Klaus Iohannis s-a ales cu o listă destul de lungă de porecle după ce intrat în cursa prezidenţială şi s-a instalat, mai apoi, la Cotroceni. „Etichetele” lui Iohannis, puse de oameni politici sau de internauţi, au plecat de la „Santa Klaus”, alintul susţinătorilor din campanie, şi au ajuns la „Marele mut” ori „Pămătuf”. Această ultimă poreclă a dus şi la crearea unei pagini de Facebook: „Pămătuful Naţional”.

Şeful statului a fost ironizat în fel şi chip, iar una dintre ultimele porecle primite este „bufnița de la ora 18.00”, născocită de președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu.

Liderul ALDE, care este și candidat la Primăria Capitalei, susține că președintele Klaus Iohannis se transformă în „bufnița de la ora 18.00”, prin intermediul conferințelor de presă pe care le susține.

„Dl Iohannis se transformă în bufnița de la ora 18.00! Aproape în fiecare zi iese în conferințe sau declarații de presă în care nu spune nimic! Cuvinte goale de sens, găunoase și atacuri fără nici un sens la adresa opoziției.

Ieri chiar a insinuat că vinovată de accidentul Ministrului Bode, al cărui jeep a mers kilometri întregi pe contrasens, ar fi tot opoziția care nu a construit șosele suficient de largi ca să încapă și mașină Ministrului Transporturilor!

„Nu ne lăsăm aburiți de fumigenele dlui Iohannis”

Dl Iohannis continuă să regizeze această piesă absurdă în care toată vina este a opoziției, sperând că perdelele de fum pe care le lansează acoperă incompetența guvernului Orban.

Adică, dl Iohannis pune în practică, pas cu pas, strategia „dacă nu le poți da pâine, dă-le circ” sperând ca pensionarii să uite de banii ce le sunt furați din pensii, copiii să uite de alocațiile tăiate și părinții și profesorii să uite că școala începe peste 10 zile și nimeni nu știe cum.

Noi, la ALDE, nu ne lăsăm „aburiti” de fumigenele dlui Iohannis și ne vom împotrivi dictaturii iohanniste cu toate puterile noastre!”, scrie Călin Popescu Tăriceanu pe pagina lui de Facebook.

author avatar
Andreea Vlad
1.329 afisari

9 COMENTARII

  1. De cate ori vad Bufnita asta tembela, omoiul asta mincinos mi se trezesc niste repulsii si mi vine sa sparg televizorul ,dar iar ma gandesc :pentru un dement mincinos si dus cu pluta sa ma imbolnavesc ,nu se merita ,mai ales ca toate s au scumpit prin grija sa si a guvernerului sau de drogati ,mai ales medicamentele In cele 3 guvernari ale PSDuluiRomania a reusit sa fie pe locul 23 din cele 27 state ale ue in privinta PIB ului Nemernicii astia in 8 luni au dus o inapoi pe locul 27 dupaGrecia,Croatia,Estoniasi BulgariaCe mai vreti alta explicatie Alogenul mincinos si a atins scopul si inca mai lucreaza la daramarea Romaniei

  2. Traiasca purtatorul unei singure idei, si aia fixa.
    Si uite cum invita Partidul Vagin adica PNL ul, PSD-ul in pat, ca ei stie, ca s-au laut Primari PSD ci japca, da nu spune, si apoi apar pe sticla, ca icoane de dreapta, da ei se si vad vesnic la putere, cel putin Nea Vopsitu, ca figura de ceara mai are oricum un mandat, numit mandatul rusinii.

  3. Erea odata o musca pe o balta si cum patima ea asa pe luciu api zice – Ce tare sunt azi. Nici una nici alta vine un mormoloc si hatz inghite musculita, mormolocu face o tumba cu burta in sus si zice-Ma ce tare sunt pe balta asta… Bolboriseste un pic si hop il inghite un pestisor . Şââ,
    Cum submarina iel asa… Se gandea ca ce tare e el. Si hatz a fost inghitit de pestisorul mijlociu. Pestisorul mijlociu nici una si nico alta a zis. Hih… Ce tare sunt in apa. Si a fost inghitit de pestisorul mare. Care a zis nici nu credeti – Ce tare sunt. Numa ca vede o umbra si cu plasa e prins de un pescar. Pescarul il frige ii mananca si zice Ce tare sunt… Apoi atipeste. Vine lupu ce a simtit miros si il mananca pe pescar. Lupul satul gafaind de plinatate o cam ia la sanatoasa prin padure si zice – Ce tare sunt in padure. Numa ca aude un foc de arma si cade lat… Vine vanatorul il ia de coada si zice- Ce tare sunt am prins lupulanu al mare… Face 2 pasi se tie de inima si cade lat. La care Dumnezeu de Sus-Azi am fost cel mai tare…

  4. Morala bancului fabula?
    Ma… sa stiti de la mine ca nu e accident nici Darvinism, insa cardiovascular se moare inzecit decat in gluma sau decat corona.

  5. Gurile rele spun că Călin (sic!) Constantin Anton Popescu Tăriceanu, fost manechin, ar avea și niscaiva acte consumate de curlangeală, la viața lui de amant fatal. Știți ceva despre asta? NB – a nu se înțelege că avem ceva cu Johannis, îi iubim la nemurire pa amândoi.

  6. Futu-va in gura de dementii oligofreniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! …la bellu cu voi dementilor ! …nazistiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii la beciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger