AcasăPoliticaIohannis, la lansarea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă: "Guvernările anterioare au...

Iohannis, la lansarea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă: „Guvernările anterioare au neglijat investițiile”

klaus iohannisIohannis, la lansarea proiectului Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă: "Guvernările anterioare au neglijat investițiile"

Klaus Iohannis a participat joi seară la lansarea proiectului Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

La eveniment mai participă premierul Ludovic Orban şi membrii Cabinetului său.

Este un plan amplu şi vom avea peste 30 de miliarde de euro din fonduri europene pentru a finanţa măsurile din acest plan. Este o măsură foarte largă care se referă şi la reforme şi la măsuri de infrastructură şi la multe sectoare care trebuie să fie şi modernizate, dar şi redresate„, declara recent şeful statului.

El menţiona că după lansare proiectul va fi dezbătut public şi apoi va fi prezentat la Bruxelles, finanţarea urmând să înceapă anul viitor.

Klaus Iohannis atacă guvernarea PSD

Preşedintele României nu a ratat ocazia de a ataca guvernările anterioare. „Trebuie să pregătim cele mai potrivite politici și măsuri pentru redresarea economiei. Modelul guvernărilor anterioare, bazat pe consum, a neglijat investițiile.

În anii următori, țara noastră va implementa un nou model de dezvoltare economică. E momentul cel mai bun să ne asumăm reforme ambițioase. Este timpul să răspundem adecvat, să digitalizăm administrația, să accesăm competențele viitorului.

În spiritul dialogului deschis, Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă este lansat în dezbatere publică. Trebuie să construim împreună România de mâine. Acest plan este despre români și România. Vreau să punem bazele unei Românii normale„, a spus Klaus Iohannis.

Avem de gestionat în continuare provocările crizei sanitare, însă, în egală măsură, trebuie să pregătim cele mai potivite politici şi măsuri pentru redresarea economiei şi dezvoltarea ţării noastre. Modelul guvernărilor anterioare, bazat doar pe stimularea consuului şi pe mpăsuri de azi pe mâine, a neglijat tocmai investiţiile care sunt baza dezvoltării unei ţări”, a mai declarat preşedintele.

Potrivit acestuia, ”este momentul cel mai bun să ne asumăm reforme ambiţioase în domenii importante”. Şeful statului a explicat că Planul va fi supus dezbaterii publice.

Rolul consultărilor e de a construi împreună România de mâine. De aceea, e important ca discuţiile să fie aplicate, fundamentate şi să depăşsească paradigma interesului electoral, dar şi interesele personale„, a mai declarat şeful statului.

author avatar
Andrei Ștefan
181 afisari

9 COMENTARII

  1. Romania are nevoie de un singur proiect.
    Meritocratia.
    Toate partidele s-au laudat dupa ’89 ca vor pune omul potrivit la locul potrivit.
    Daca in ROMANIA piramida valorilor va deveni reala si in pozitie normala restul problemelor se vor rezolva.

  2. Romania trebuie sa scape de gashka asta de incapabili, care au scapat pandemia de sub control, si fac totul numai pentru alegeri, pentru ca noi sa importam fiare vechi din state, sa dam bine, in rest praf, avem atitudine de sluga pentru occidentali, nu avem nici o pozitie proprie in nici un for international, doar facem ce n-i se spune, caci capul lipseste, el exista, da e gol.
    O sluga a Germaniei si Frantei, asta suntem prin ceea ce face distinsul blond

  3. Daca nu apare seara de seara pe sticla intra in sevraj individul, mai rau ca Bula, zau asa

  4. La noi mercenarul iohanis nu spune nici „piss” , el este „setat” sa aprobe tot ce vrea inalta poarta si plateste miliarde de euro tributul cerut de acestia , INFUNDAND ROMANIA IN SARACIE SI SUBDEZVOLTARE DE 6 ANI DE CAND ESTE PUS DE ACESTIA IN FUNCTIE !!!!! ROMANII AR TREBUI SA SE TREZEASCA SA NU MAI ACCEPTE ABERATIILE SI MAGARIILE FACUTE DE ACEST IOHANIS SI ACOLITII LUI TRADATORI DE TARA !!!!!!

  5. Iar am sugrumat 3 kkti dolofani cu mot , cina a fost saracacioasa si am umflat matu la 20 : 27 , 20 :28 si 21:32 , ragai cu burta plina si astept comanda facuta la salubritate pentru galetile cu kkt de maine . E frumoasa viata la noi la Rabnita , cei de la Raion sunt saritori , apeleaza la salubritate si ne blagosloveste cu galeti cu kkt categoria ”Govno-Lux”……. …..mmmmm….papa-bun …..sa fie primit !

  6. Ca presedinte nu trebuie sa fi destept,trebuie sa fi sas,blond,inalt ca sa poata sa ajunga prostul la slanina

  7. Ia rezilienta neamule !!! de la Iohannis citire _ Rezilienta – Mărime caracteristică pentru comportarea materialelor la solicitările prin șoc, egală cu raportul dintre lucrul mecanic efectuat pentru ruperea la încovoiere, prin șoc, a unei epruvete și valoarea inițială a ariei secțiunii transversale în care s-a produs ruperea respectivă.

  8. Prima „modernizare „,cu pupatul lui in cur,inceputul cultului personalitatii. Sica betivanu da tonul. Auzi la el,”excelenta sa „,excelenta sa Hotul de case cu acte false dovedit in Instanta. Excelenta sa face propaganda electorala pe banii statului. Excelenta sa de ani de zile face naveta cu alaiul de 5 masini intesate cu SPP-isti,medici,asistente,bucatari,politisti antemergatori. Excelenta sa sa ne spuna cand are de gand sa restituie statului cei 360.000 de Euro pe care i-a furat cu acte false,chirii necuvenite.Excelenta sa sa ne spuna cu ce drept ,pe cand era primar ( cu 43 Dosare penale la activ,bagate sub pres de Taica Lazar ),a infiintat FGDR-ul pe care l-a declarat mostenitorul organizatiei fasciste GEG-grupul etnic german,care trimitea evrei din Romania la Auschwitz,dupa care le confisca propietatile.Pe cale de consecinta,a impropietarit FGDR-ul cu mii de imobile aflate in patrimoniul Statului,in frunte cu Muzeul Brukental. Prin incalcarea grosolana a Legilor. Si prostul de stat Roman tace,n’avede n’aude,nu a fost informat. Nici procurorii ” mei ‘care in alte cazuri mult mai marunte,uneori cai verzi pe pereti,se „autosesizeaza”. Aceasta ” excelenta sa ” salta barbia cu aroganta,si ne anunta ca va modreniza Romania. Fas.

  9. Johannis este un narcisist, nu ii pasa decât de el, se folosește de toți și de toate să-și atingă scopurile mărunte

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger