AcasăPoliticaIohannis, la biserică, la Sibiu. Ce i se pare important să se...

Iohannis, la biserică, la Sibiu. Ce i se pare important să se afle după tragedia de la Piatra Neamț: ”Ne-am rugat” – VIDEO

Ce i se pare important lui Klaus Iohannis să se afle după tragedia de la Piatra Neamț: ”Ne-am rugat pentru victimele incendiului” - VIDEO (foto: Facebook)

Președintele a avut o nouă reacție pe marginea dramei de la Piatra Neamț, de această dată duminică, la Sibiu, la plecarea de la slujba de la biserică.

”Este o imensă tragedie ce s-a întâmplat la Spitalul din Neamț. Tocmai vin din biserică, unde cu toții ne-am rugat pentru victimele incendiului. Ce pot să spun… condoleanțe familiilor îndurerate, iar celor care au supraviețuit însănătoșire grabnică”, a transmis Klaus Iohannis, după ce a mers în această dimineață la slujbă, la fel cum se întâmplă adesea când președintele petrece finalul de săptămână, împreună cu soția sa, la Sibiu.

Totodată, șeful statului a precizat că e nevoie să se afle cât de repede cu putință ce anume a provocat tragedia de la Spitalul Județean din Piatra Neamț, în urma căreia au murit 10 pacienți internați la secia de Terapie Intensivă a spitalului suport COVID. ”Este foarte important acum să se afle foarte rapid cum a fost posibil un astfel de incendiu, pentru a evita în viitor situații similare. Și, evident, acest accident groaznic ne arată încă o dată, dacă a fost nevoie, de ce este absolut necesară o reformă profundă a sistemului de sănătate publică din România”, a fost auzit spunând Klaus Iohannis.

E nevoie de verificări

”Cred că echipele care au mers acolo să verifice cauzele acestui incendiu vor comunica imediat ce se află exact mersul lucrurilor și e clar că trebuie trase învățămintele de aici, pentru a preveni astfel de accidente în alte părți”, a completat președintele.

Întrebat, pe fondul avertismentelor unor medici, cum că aparatura din secțiile ATI sunt suprasolicitate și că astfel de tragedii se pot produce și în alte locuri, Klaus Iohannis a subliniat că sunt necesare verificări din partea specialiștilor. ”Din păcate, pandemia care a venit peste noi a dus tot sistemul într-o stare de încărcare extraordinară și, cu atât mai mult, tehnicienii trebuie să se asigure că aparatele funcționează așa cum trebuie pentru a preveni incidente similare”, a susținut primul om în stat.

O primă reacție, pe Facebook

Primul om în stat a transmis și în noaptea de sâmbătă spre duminică un mesaj, pe o rețea de socializare, după ce s-a aflat de draga de la spitalul din Piatra Neamț. ”Tragedia care a avut loc la Spitalul Județean Piatra Neamț a îndoliat întreaga țară. Sunt profund îndurerat de decesul pacienților de la Secția de Terapie Intensivă și transmit condoleanțe și multă putere familiilor în aceste momente grele. Urez însănătoșire grabnică victimelor aflate în stare foarte gravă! Sunt alături de toți cei care sunt afectați de acest accident îngrozitor”, sună mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a președintelui Klaus Iohannis.

244 afisari

4 COMENTARII

  1. Debandada din sanatate si din toata tara este creata de deciziile aberante si iresponsabilitatea acestui Iohanis cu acolitii sai jalnici pnl/usr , ASTFEL TREBUIE URGENT DEMITEREA LOR IN FRUNTE CU ACEST IOHANIS !!!!

  2. Daca nu i-a spus preotul dansului, sa-i spuna un preot de-al neamului ca fatarnicii, cei care doresc din tot sufletul pieirea unor entitati, in general oamenii rai la suflet se roaga degeaba pentru altii. Prima data trebuie sa se roage pentru ei si numai apoi pot pentru altii. Cred ca oamenii aceia nenorociti, din a caror familii au murit in OROAREA de la SPITALUL MEU numai de condoleantele lui svesu nevoie… Parca-i vad „fericiti plangand de bucurie” ca DOMNIA SA s-a gandit la ei. Nu mai conteaza ca inca nu stiu nimic, ca au greutati cu inmormantarea (cine se asteapta la asa ceva ?), ca unii au aflat de la tv ceea ce s-a intamplat, ei sant „fericiti” de condoleantele primite de SUS. Urmeaza cele transmise de ministrul meu…

  3. Unde ti-e DEMISIA criminalule????? Cati oameni mai ai de gand sa omori?????Te-ai rugat pentu ce??Pentru omul carbonizat de ,,GUVERNUL MEU”Unde sant hastangistii si golanii,,europeni” din piata care demonstrau pentru te miri ce,numai ca sa demonstreze.E goala piata romani !!Asta am fost si asta vom ramane,niste tradatori de neam si tara,slugile Europei!!
    Si ei ne catalogheaza drept,,TIGANI” Iti place iohanis ce ai facut don Romania???Sper ca mai ai geaca rosie ,te asteptam in piata!!!!Ordinar mai poti fi!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger