AcasăPoliticaIohannis își umflă mușchii în fața lui Putin. Mesaj pentru Rusia: „Noi...

Iohannis își umflă mușchii în fața lui Putin. Mesaj pentru Rusia: „Noi suntem NATO!”

Iohannis își umflă mușchii în fața lui Putin. Mesaj pentru Rusia: „Noi suntem NATO!”Iohannis își umflă mușchii în fața lui Putin. Mesaj pentru Rusia: „Noi suntem NATO!” (sursa foto: presidency.ro)

Liderul de la Cotroceni se află, vineri, 11 februarie, alături de secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, la Baza 57 Aeriană de la Mihail Kogălniceanu.

„Poporul român și eu personal suntem recunoscători președintelui Biden că a trimis trupe. Ne aflăm la 200 de mile de Crimeea, anexată ilegal și la câteva sute de kilometri de granița cu Ucraina.

România a fost implicată în a asigura securitatea nord-atlantică. Prezența dumneavoastră este o dovadă a solidarității”, a spus liderul de la Cotroceni.

Iohannis: „Noi suntem NATO, iar aceasta este cheia pentru o pace durabilă”

Totodată, Iohannis a ținut să mulțumească trupelor italiene și germane. „Noi suntem NATO”, a ținut să transmită președintele român, un mesaj menit să ajungă și la urechile liderului de la Kremlin.

„Mă folosesc de acest moment pentru a mulțumi trupelor italiene și germane. Doresc să vă laud pentru eforturile pe care le faceți. Vă mulțumesc pentru implicare și devotament. Veți regăsi același profesionalism în rândul trupelor noastre. În timpul misiunilor să țineți cont că eforturile dumneavoastră fac parte din această alianță de succes. Noi suntem NATO, iar aceasta este cheia pentru o pace durabilă”, a declarat Klaus Iohannis.

„Misiunea clară a acestor soldați este de a demonstra angajamentul nostru ferm către aliații noștri”

În cursul dimineții de vineri, pe măsură ce convoiul militar american a trecut de București, până să ajungă către Baza Militară de la Mihail Kogălniceanu, Ministerul Apărării Naționale transmisese, via Facebook, mesajul lui Joe Ewers, colonel în Regimentul 2 de Cavalerie, la plecarea militarilor americani din Germania spre România.

„Misiunea clară a acestor soldați este de a demonstra angajamentul nostru ferm către aliații noștri. Din baza avansată din România, soldații noștri vor lucra îndeaproape cu forțele din țara gazdă și parteneră. Împreună vor realiza antrenamente dure, realiste, care vor crește gradul de interoperabilitate şi încredere”, a declarat Ewers.


author avatar
Andrei Coman
961 afisari

10 COMENTARII

    • Barbete, mai multă atenție la exprimare, in spiritul celor scrise și dorite de tine de tine corect este: noi suntem nimic, altfel se poate crede că ești de acord și cu lozinca clausului

  1. Cum isi bate Dumnezeu joc de ei saracii , le scoate la suprafata toata mizeria umana din ei , cum la infinit vor sa sacrifice pe cei nevinovati pt intetesele lor economice ssu de influenta dar acum omenirea nu mai e anii 50 asa ca ambitiile lor vor fi taxate in tarile lor la fiecare ca s su demascat toti ca dictatori!!!

  2. Mare mascaradă! Atâta propagandă, grețoasă, mai rămâne ca Johannis să le spele picioarele soldaților americani. Tataie, când vrei să mergi la rezbel nu bați toaca și-ți arăți tot ce ai. Eu cred că. atât rușii câr și americanii, au vrut să arate lumii ce tehnică au ei. Și unii și alții au deplasat tehnică și efective în văzul lumii, de parcă era paradă militară. Când pleci la luptă cauți să ascunzi cât mai mult mijloacele și forțele, altfel elementul surpriză nu mai apare. Ceea ce se vedea, cică din satelit, ar pute fi o mare masă de gonflabile? Amintiți-vă cum au luat americanii plasă în fosta Iugoslavie când au bombardat o zonă în care se presupunea că ar fi un aeroport, de fapt o mlaștină mascată, și o mare unitate de blindate din gonflabile. Așa le-a pus la dispoziție rușilor una din cele mai performante rachete de-a lor, recuperată intactă din acea mlaștină. Dar, cum ne vor apăra americanii de ruși, când ei au fugit rușinos din Afganistan din fața talibanilor? Mă îngrozesc și acum scenele cu OAMENI care cădeau de pe avion sau erau călcați de acestea, înainte de decolare.

  3. CE MI-E BIDEU, CE MI-E GEOANA SI CE MAI E SI IOHANNIS…PRECIS NU A FACUT NICI IOHANNIS ARMATA ASA CA AVEM SI NOI O MAIMUTA IN GEAM…EL CHIAR CREDE CA POATE INSEMNA CEVA…UN TRANTOR PE UN AEROPORT….NIMIC MAI MULT…STOLTENBERG A VENIT DUPA BANII DE PE CASCARAVETELE NORVEGIENE…IESE LA CIVILIE SI II TREBUIE SI LUI COMISIONUL…CE E GEOANA AIA E SI IOHANNIS….TRADATORI

  4. Deci a bagat Esuatu la pesmet la greu, apoi a dat-o gura de bere, si s-a umflat muschiu in el

  5. IohAnus este presedintele Romaniei? Un homosexual presedinte, asta da blestem pe tara noastra!! Un gunoi care in loc sa fie la puscarie, crea sa ne bage in razboi!! Gunoiule, nu incepe razboiul, dar tu clar vei fi luat pe sus de popor!! Sa se inteleaga pt toti imbecilii: americanii sunt la noi sa ii apere pe corupti de revolta poporului, nicidecum sa ne apere de rusi!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger