AcasăPoliticaIohannis, de Ziua Vrabiei ciripești?

Iohannis, de Ziua Vrabiei ciripești?

Președintele și-a făcut un obicei de a se arăta cetățenilor profitând de niște zile care, pe bună dreptate, sunt lipsite de importanță. Este cel mai penibil spectacol de grandomanie, denotând, din punctul meu de vedere, frustrările copilăriei și arivismul politic. Imaginea, acolo îl rodea.

L-am văzut pedalând de Ziua Mondială a Bicicletei. Am râs în hohote. Cele câteva vorbe rostite nu aveau legătură cu semnificația Zilei Bicicletei. Acolo e vorba de cu totul altceva decât prostiile debitate într-o dimineață, prea devreme. Dacă tot își alege zile să sărbătorească momente ciudate, de ce nu s-o fi avântat și la Ziua Zonelor Umede? Știu că vă fuge mintea, dar nu vă gândiți la chestia aia. Pe el, numai titlul și e de natură să-l facă să roșească la față. Sau, uite, aniversare reală, recunoscută de ONU, Ziua Internațională a Copiilor Străzii. Mergi pe stradă, Iohannis, îți plasează SPP în față un copil vai steaua lor, îl iei acasă, îl speli, îi dai să mănânce, îl înveți de ce e întuneric noaptea și seara îl dai înapoi. Nu-i simplu? De Ziua Internațională a Văduvelor nu văd cum te-ai descurca. Unele sunt mai cumințele, altele mai cu tupeu și nu cred că Întâia Doamnă Geta a Țării s-ar bucura să le vadă ciupindu-te de…, de…, de ici de colo. Dar totul, dragă Klaus, e să spargi gheața. Lasă spontanul din tine să gâlgâie în spume.

De Ziua Vrabiei ieși în Cișmigiu și ciripește alături de mierle. De Ziua Mierlei, da, de Ziua Mierlei…, mai bine te abții, verbul care se formează de aici are o semnificație nasoală. La fel de nasol o să fie și de Ziua Mondială a Veganilor. Fără pârjoale, fără perișoare, fără ciorba nevestei și fără nevastă, că și ea e făcută din carne. Mai bine stai acasă și sărbătorești Ziua Mondială a Spălatului pe Mâini. Deja ai experiență. Nu-ți place? Preferi Ziua Internațională a Moașelor? Merge și așa, dar vezi să nu-l arunci pe ăla mic pe cântar și să-i spui tatălui: 3 kile și-o sută. Rămâne așa?

author avatar
Valentin Boeru
992 afisari

22 COMENTARII

  1. Când vă pocnește umorul nu e bine să vă stea cineva în față. Sunteți criminal de-a dreptul.

    • Sugiuk, labagiule, nu mai denatura comentariile. FMM de spermă rîncedă ce ești!

  2. Schema e simpla : Boeru denigreaza PRESEDINTELE ROMANIEI si yo , conform intelegerii la nivel de Raion , vin si il aplaud sub diferite pseudonime , ca sa creada prostii ca suntem multi cei care ii savuram bashinile boeresti . Grupul de golani profesionisti sunt yo , Kostyuska Sugimory , altoiesc sugiukuri simultan la mai multe instrumente de suflat zburlite .

  3. Spsivo , asa este , sunt un c.cat bolnav , am nevoie de un dus auriu , daca nu stiti ce este intrebati-l pe Trump .

    • Kostyuska Sugiuk Tiraspol si grupul de poponauti mancurti din boschetii din spatele garii Tiraspol , daca facem un hei-rup va tinem numai in hap-sarmaua cu falcile de hipopotam umflate si rozetele prelucrate prin aschiere , nu scapati nici la reanimare !

      • Renunță, băi, trichinella, nu te bagă nimeni în seamă. Ești cretin de-a dreptul, îți pute mintea ca obielele încinse.

        • Am renuntat , sunt un cretin , imi iau iapa la spinare si plec in taiga , m-au depistat cu trichinella la hemoroizi , mi s-au incins obielele si simt ca-mi pute mintea ! Pupici ! Ma intorc in cateva minute sa va vad starea de spirit si satisfactia …..hihihihihihi

  4. trebuia sa merg in vizita la Vrabiuta Livy si m-a pocnit scaunul , n-am avut nici pampers si m-a dat pe usa afara ca puteam pestilential . Mai am vreo sansa sa o cuceresc ????????

  5. Adevarate afirmatiile din textul articolului :
    „Președintele și-a făcut un obicei de a se arăta cetățenilor profitând de niște zile care, pe bună dreptate, sunt lipsite de importanță. Este cel mai penibil spectacol de grandomanie, denotând,, …(prostie n.p.) frustrările copilăriei și arivismul politic. Imaginea, acolo îl rodea.”

  6. Lui mamuku ii placea cum cantam cantece pioneresti despre Suvorov , mi-a recomandat sa abordez o octava mai jos ca suna pitigaiat , de-atunci mi-a ramas numele de alint ” octav „.

    • Asa e , galgaie spontanul in BOERE mai abitir ca mumia intr-un sarcofag nedescoperit .

  7. Schiatul si mersul pe bicicleta dauneaza grav sanatatii , sport adevarat e sa te traga cu barca pneumatica , prin apa de 10 centimetri , 5 subofiteri pompieri incaltati cu cizme de cauciuc .

  8. Comisarul.ro , astazi , ora 10:35 : ” VIDEO ” NU VA E RUSINE ? ” / SOSOACA A FACUT SCANDAL SI A TIPAT LA CADRELE MEDICALE „

  9. Azi-noapte , la ora 03:07 , am postat in Ziare.com cu pseudonimul „alex 7 ” la articolul lui Teodor Serban ” CU CINE S-A INTALNIT IOAN CRISAN INAINTEA EXPLOZIEI FATALE . CRIMINALIST :…………”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger