AcasăPoliticaIohannis critică din nou PSD-ul: Partid ”cinic” și ”iresponsabil”. Moțiunea de cenzură,...

Iohannis critică din nou PSD-ul: Partid ”cinic” și ”iresponsabil”. Moțiunea de cenzură, ”neavenită”

După ce recent social-democrații au anunțat oficializarea pasului menit să dea jos actualul Executiv, președintele s-a arătat nemulțumit de gestul făcut de reprezentanții PSD.

”Această moțiune de cenzură mi se pare neavenită, din motive foarte simple și clare – dacă țara este cuprinsă de o epidemie și suntem în criză economică, nu vii din Opoziție să depui moțiune de cenzură. Asta arată doar că acest partid care a depus moțiunea, PSD, nu este doar cinic, asta am mai stabilit-o când au tras de timp cu aprobarea carantinei, este și iresponsabil”, a fost auzit spunând Klaus Iohannis, în urmă cu scurtă vreme, într-o conferință susținută la Cotroceni.

Mai mult, șeful statului e de părere că ”PSD-ul vrea să arate că mai este acolo, nu are soluții pentru România, PSD nu are soluții pentru români”, Iohannis declarând, totodată, că ”moțiunea este clar neavenită, vom vedea dacă este neconstituțională sau nu” – cu trimitere la anunțul premierului cu privire la o eventuala sesizare a CCR-ului pe aceasta tema. DETALII AICI.

author avatar
Cristina Stefan
151 afisari

10 COMENTARII

  1. @ Probabil că intenționează să reducă numărul de parlamentari, punând în discuție constituționalitatea votului parlamentar la moțiunea de cenzură și constituționalitatea discutării moțiunilor de cenzură de către parlament, ?

  2. @ Iohannis ca profesor de fizică zice că are soluții la probleme, ? S-au făcut remarcate și ceva afaceri din astfel de chestiuni, ?

    • Iar am furat nick-ul astuia cu sase semne de intrebare , sarmanul , n-are nici in clin , nici in maneca cu asemenea postari , asa am invatat pe Savuskina , sa ciordesc pseudonime pentru cauza lumininoasa ……

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger