AcasăPoliticaIohannis cheamă partidele la o nouă rundă de discuții la Cotroceni. Când...

Iohannis cheamă partidele la o nouă rundă de discuții la Cotroceni. Când vor avea loc consultările

(sursa foto: Facebook)

După ce miercuri s-a aflat că Guvernul propus de Dacian Cioloș, premierul desemnat de către șeful statului, în urma primei runde de consultări de la Cotroceni, nu a obținut încrederea Legislativului, s-a aflat că peste doar o zi urmează noi discuții la sediul Președinției.

Și anume că primul om în stat convoacă o nouă rundă de consultări. Așadar, după ce Klaus Iohannis „a luat act de faptul că, în urma votului exprimat, Parlamentul nu a acordat încrederea Guvernului propus de Dacian Cioloș”, urmează noi discuții la Cotroceni.

În scurtul comunicat venit de la Administrația Prezidențială se mai precizează că președintele „convoacă consultări cu partidele și formațiunile politice reprezentate în Parlament în vederea desemnării unui nou candidat pentru funcția de Prim-ministru, în data de 21 octombrie 2021, începând cu ora 11:00”.

Cioloș: Mingea se întoarce în terenul domnului președinte

Încă nu s-a anunțat public și calendarul cu orele stabilite pentru fiecare formațiune politică în parte, cum s-a întâmplat la precedenta convocare la consultări, respectiv la discuțiile din 11 octombrie.

”Din acest moment mingea se întoarce în terenul domnului președinte”, declarase Dacian Cioloș, după aflarea rezultatului votului de miercuri.

Vă amintim că au fost 88 de voturi ”pentru” și 184 „împotrivă”. Astfel că Guvernul Cioloș nu a obținut votul de încredere al Legislativului, fiind necesare, pentru învestirea Cabinetului Cioloș, 234 de voturi.

181 afisari

7 COMENTARII

  1. @ ‘rați ai dracului de toxici, ! Vreți restricții pentru ăia care vor mediu sănătos, ?

  2. & Bă , neplăcut să vă jucați de-a vaccinarea, totul verde , etc, ? Bă vaccinarea nu prea merge cu „totul verde” , iar restricțiile și presiunile pentru vaccinare sunt în favoarea poluatorilor, a toxicilor, ? Bă , vacinarea influențează funcționarea naturală a sistemelor imunitare, ? De cele mai multe ori când indivizii au intervenit în funcționarea ecosisemelor au provocat și dezastre, oil, gold, silver , garbage , smog, etc. , ?

  3. & Bă, vaccinarea a apărut în aceeași perioadă cu poluarea, ? Păi vreți să vaccinați mult , să poluați mult și să le impuneți restricții ălora de solicită mediu sănătos și funcționarea naturală a ecosistemelor,?

  4. @ Bă vaccinarea a apărut în aceleași vremuri cu poluarea industrială, ? E ceva ce nu ați înțeles, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger