AcasăPoliticaIohannis, atac la ministrul Justiției! Președintele României vrea explicații pentru verdictul judecătorilor...

Iohannis, atac la ministrul Justiției! Președintele României vrea explicații pentru verdictul judecătorilor în dosarul „10 august”!

Iohannis cere explicații după clasarea dosarului ”10 august”: ”Lucrurile nu se pot încheia aici”

La două zile după ce s-a aflat decizia Tribunalului București în privinta dosarului vizând violențele apărute la manifestația din 10 august 2018, șeful statului a transmis un mesaj tranșant, adresat în principal ministrului Stelian Ion.

Solicit ministrului Justiției să explice public de urgență cum s-a ajuns în situația ca dosarul vizând evenimentele din 10 august 2018 să fie clasat. Românii au tot dreptul să știe cine sunt cei vinovați de actele de violență împotriva manifestanților pașnici”, se menționează într-un mesaj postat în urmă cu scurtă vreme pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis.

Mai mult, președintele dezvăluie ce le-a cerut atât lui Stelian Ion, cât și lui Lucian Bode, în calitatea acestora de șefi la ministerele Justiției, respectiv Internelor. ”Lucrurile nu se pot încheia aici și de aceea am cerut ministrului Justiției și ministrului de Interne să găsească soluțiile pentru ca adevărul în legătură cu 10 august să fie aflat, iar cei responsabili să răspundă”, transmite președintele.

Rareș Bogdan: Am avut, încă o dată, imaginea unei țări abandonate

Reacția șefului statului vine după ce, recent, pe fondul aflării hotărârii definitive a instanței, europarlamentarul PNL Rareș Bogdan avusese la rândul său un punct de vedere vehement pe acest subiect, anunțând chiar că s-ar putea ajunge la o sesizare la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO).

”Astăzi (marți-n.n), din păcate, după decizie, după ce judecătorii au decis că dosarul nu se redeschide (…) iar cei patru șefi ai Jandarmeriei din acest dosar (…) scăpă fără niciun fel de cost în fața cetățenilor și a istoriei am avut, încă o dată, imaginea unei țări abandonate, a unei țări unde Justiția nu funcționează sau Justiția umblă cu capul spart”, a declarat Bogdan, la un post TV, în seara zilei în care s-a pronunțat Tribunalul București. MAI MULTE DETALII AICI.

195 afisari

5 COMENTARII

  1. Constitutia si justitia calcate in picioare pe fata. Iata motive temeinice de iesire in strada, nu aiureli de 2 bani. ,,Rezistentii” nu sunt inclusi, ei sunt de aceeasi parte a baricadei cu Iohannis, PNL si USR-PLUS. Cine a vazut imaginile de atunci si vrea sa fie obiectiv, realizeaza despre ce este vorba. Somn usor romani !

  2. Credeam plavanu explica de ce e un an greu de pandemie cu taieri de tikete de turism in sanatate cu opriri de salar si pensii si cresteri uriase de investitii?!… 🤗

  3. Ete ca s-a trezit si Cocotatul a doua zi dupa scriptura.Auzi don’ sef,nu te suparati,da’ nu te entereseaza ca romanii au dreptul sa stie nu numai de Dosarul 10 August,ci si de Dosarul Caracal,de langa Deveselu,de Dosarul matale cel cu casele, cu hotia cu acte false,de Dosarul matale mosmondit in 2014 inainte de alegerile prezidentiale de Livia Stanciu pensionara dela ICCJ,pe care ai rasplatit-o apoi cu un post bine platit la ICCJ ca fiind cadru de nadejde.Mai vor sa stie dece nu sari de cur in sus,nu te indignezi la fel ca tot romanul cand afli cum” Justitia mea independenta”,procurori si judecatori tembeli sau spagari,mana in mana cu interlopii de toate soiurile,ii mangaie pe crestet pe criminali,violatori,pedofili,ii fac scapati,astfel ca gunoaiele circula liberi peste tot printre noi. Sau matale nu esti de-acilea,esti doar in trecere,nu ai fost informat si nici nu te entereseaza ?

  4. Romanii si institutiile statului in care mai sunt romani cu sentimente patriotice trebuie sa se trezeasca , sa constientizeze faptul ca acest mercenar iohanis impreuna cu odioasa coalitie a lui de vanzatori de tara , SUNT PE CALE SA DEA STAPANILOR SAI EXTERNI TOT CEEA CE MAI AVEM DE PRET SI PROFITABIL IN TARA SI AR TREBUI SA SE CONTINUE DEMERSURILE DE ADUCEREA IN TARA A REZERVELOR DE AUR ALE ROMANIEI CE AU FOST DUSE IN MOD INEXPLICABIL IN ANGLIA, CEEA CE NICI O TARA NU A FACUT SI CU ASTFEL DE CONDUCERE A TARII EXISTA RISCUL SA FIE INSTRAINATE SI ACESTE REZERVE DE AUR !!!!

  5. E ciudat de ce a vrut individul asta sa fie presedintele Romaniei???Dar si mai ciudat este ca a fost ales.Pacat,a facut,face si va face mult rau tarii!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger