AcasăPoliticaIohannis către copii, în mesajul de 1 iunie: Fiți aliații mei! (VIDEO)

Iohannis către copii, în mesajul de 1 iunie: Fiți aliații mei! (VIDEO)

Ca la fiecare început de iunie, copiii din lumea întreagă se bucură de o zi special dedicată lor.

Luni, de Ziua Internațională a Copilului, președintele a ales să transmită un mesaj video de la Cotroceni. În care le mulțumește copiilor pentru că au fost „înțelegători” în ultima perioadă, în contextul schimbărilor generate de noul coronavirus și a închiderii unităților de învățământ. Și le urează succes celor care urmează să dea, în săptămânile viitoare, examenele de final de școală generală, respectiv liceu.

„Știu cât de greu v-a fost în aceste luni, departe de colegi, de prieteni, de activitățile pe care le făceați zilnic cu plăcere. Ați făcut eforturi extraordinare și v-ați adaptat școlii online, înțelegând astfel că educația rămâne la fel de importantă în tot acest timp. Vă mulțumesc pentru că ați fost înțelegători și că i-ați protejat pe cei dragi, pe părinți și mai ales pe bunici, care sunt cei mai vulnerabili în fața bolii. Celor care veți susține în curând examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat vă doresc mult succes! Anul acesta, condițiile în care se vor desfășura examenele sunt diferite, dar sunt convins că vă veți descurca foarte bine! Am încredere că aceste încercări vă vor face mai puternici și că nu veți lăsa nimic să stea în calea ambițiilor voastre”, afirmă Klaus Iohannis.

Până să le ureze la mulți ani cu bucurii, președintele le-a cerut tinerilor destinatari ai mesajului său de 1 iunie să acorde importanță măsurilor stabilite de specialiști, în lupta contra noului coronavirus. „Dragi copii, prin respectarea regulilor sanitare, fiți aliații mei în această luptă împotriva virusului și vă asigur că împreună vom depăși cu bine această perioadă!”, a sunat îndemnul lui Klaus Iohannis.

1.446 afisari

5 COMENTARII

  1. Citat: ” Iohannis către copii, în mesajul de 1 iunie: Fiți aliații mei! Infiorator, Ce sa se inteleaga din ”dascursul” doveditului nazist Klaus Iohannis ca in Romania a reaparut Hitlerjugend ( tineretul hitlerist) din care a facut parte si Gustav Heins Iohannis tatal lui Klaus Iohannis? Aceasta nemernicie este posibila atat timp cat PNL/iohannis, grupare terorist pronazista, ce ocupa ilegal puterea executiva a tarii refuza sa mareasca alocatiile copiilor romani.

      • Infiorator ce mi se intampla , medicii au stabilit ca am trasaturi barbatesti , vor sa-mi distruga orice bruma de feminitate si sa ma transforme in barbat . Mi-au gasit si un nume delicat : Ado , de la Adonis ….hihihihihihihihi…

  2. Care copii sa fie aliatii lui,copiii la traficarea carora cu ani in urma a pus ” umarul”?

    • Io am fost traficat , mamuska m-a dat de mic la o satra , acolo am invatat sa labuiesc geamantane si sa ciordesc gaini . Acum , la batranete , am un nume in pleava prostitutiei si joc in filme porno horror cu profanari de cadavre si muribunzi octogenari , nu pun ”umarul ”, pun la bataie botu si rozeta , port numele de scena ” Kostyuska , Matusica Macabra ”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger