AcasăPoliticaIohannis anunta ca a "mentionat" tema Schengen in discutiile cu Merkel

Iohannis anunta ca a „mentionat” tema Schengen in discutiile cu Merkel

In cadrul intalnirii la varf Klaus Iohannis - Angela Merkel, Romania si Germania au vorbit aceeasi limba

Subiectul aderarii Romaniei la Spatiul Schengen a fost pomenit in discutiile pe care seful statului, aflat in Germania, le-a avut luni cu cancelarul Merkel, din cate a anuntat presedintele, in cadrul unei declaratii comune sustinute in fata presei.

„Am mentionat tema Spatiului Schengen si doamna cancelar m-a incurajat sa continui discutiile si cu ceilalti parteneri europeni si sa ne apropiem de solutionare” intr-un timp „rezonabil”, a afirmat Klaus Iohannis.

Totodata, liderul de la Cotroceni a amintit ca in cadrul intrevederii cu Merkel au mai fost abordate, printre altele, problematica Moldovei, a Ucrainei, „am discutat un pic mai in detaliu (…) securitatea la Marea Neagra”.

author avatar
Cristina Stefan
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger