AcasăPoliticaIohannis a vorbit despre remaniere, chiar în ziua votului la moțiunea de...

Iohannis a vorbit despre remaniere, chiar în ziua votului la moțiunea de cenzură. Ce a anunțat președintele – VIDEO

Iohannis a vorbit despre remaniere, chiar în ziua votului la moțiunea de cenzură. Ce a anunțat președintele - VIDEO

Chiar în timp ce la Parlament e în plină desfășurare ședința comună a celor două Camere, în care se dezbate și, ulterior, va fi supusă votului moțiunea de cenzură prin care PSD-ul vrea să dărâme Executivul Cîțu, primul om în stat a primit o întrebare-cheie despre posibile schimbări la nivelul actualei echipe guvernamentale.

Cum în ultimele zile au apărut mai multe zvonuri privind o posibilă remaniere guvernamentală, luna viitoare, Klaus Iohannis a fost întrebat de un jurnalist, în cadrul unor declarații de presă, dacă i se pare oportună și dacă a discutat cu premierul.

Iar președintele a dat de înțeles că decizia o va lua șeful Guvernului, în cazul în care unii membri ai echipei de la Palatul Victoria nu au confirmat așteptările.

”În măsura în care premierul va ajunge la concluzia că anumiți miniștri n-au performat conform așteptărilor, este posibil cândva, dar nu există un orizont de așteptare, să se facă astfel de propuneri. Nu există o discuție concretă în această perioadă despre o remaniere”, a declarat Iohannis.

Explicațiile președintelui vin după ce, zilele trecute, se vehiculase că mai mulți reprezentanți ai actualului Cabinet s-ar afla pe o ”listă neagră” în privința unei posibile remanieri, între ei fiind și liberalii Adrian Oros, ministrul Agriculturii, dar și Alexandru Nazare (Finanțe) – VEZI DETALII AICI.

189 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger