AcasăPoliticaIohannis a semnat! Cine e interimar la Ministerul Justiției, după revocarea lui...

Iohannis a semnat! Cine e interimar la Ministerul Justiției, după revocarea lui Stelian Ion

Iohannis a semnat! Cine e interimar la Ministerul Justiției, după revocarea lui Stelian Ion (sursa foto. Facebook)

Ajunsă pe masa președintelui Iohannis, cererea de revocare a lui Stelian Ion din postura de ministru al Justiției a primit undă verde de la Cotroceni.

Într-un scurt comunicat transmis de Administrația Prezidențială, s-a anunțat că președintele Klaus Iohannis a semnat atât decretul ”de revocare din funcția de membru al Guvernului a domnului Stelian-Cristian Ion, ministrul justiției”, cât și pe cel de desemnare a lui Lucian Bode ca ministru interimar al Justiției.

Așadar, liberalul aflat în fotoliul de șef la Ministerul de Interne va prelua, interimar, și prerogativele de ministru al Justiției.

Cîțu, despre Stelian Ion: Nu a reușit să își ducă la bun sfârșit proiectele

Miercuri seară, Florin Cîțu anunța că a luat ”o decizie necesară” și că a trimis președintelui, cu scurtă vreme înainte să iasă la declarații, cererea de revocare din funcția de ministru al Justiției a lui Stelian Ion.

”Nu voi accepta în Guvernul României miniștri care să se opună modernizării României. Stelian Ion este o ministru care, din nefericire, nu a reușit să se impună în coaliție, nu a reușit să își ducă la bun sfârșit proiectele. Un exemplu este desființarea Secției Speciale, care nici după opt luni de mandat nu a fost desființată. A bloca activitatea Guvernului doar pentru că nu ești de acord să dezvolți comunitățile înseamnă încălcarea mandatului dat de Parlament prin Programul de Guvernare.

Nu voi permite ca poporul român să fie șantajat. Am informat liderii coaliției despre această demitere. Nu mai accept pe nimeni în Guvern care să șantajeze, pe nimeni care să nu înțeleagă că noi aici nu vorbim despre primari, ci vorbim despre comunități și despre interesul cetățenilor”, a transmis, între altele, Florin Cîțu, de la Palatul Victoria.

328 afisari

6 COMENTARII

  1. Dacă ar veni unul cu sânge in instalație l- ar inculpa pentru sperjur. Slabe speranțe printre trădători și escroci.

  2. Hai PSD, AUR si USR, faceți moțiunea să treacă si mai lăsați orgoliile fără rost si gândiți-vă si la cetățeni.

  3. ba nu ca ar di ceva pt justitie din start acest stelian dar acum pe fata l au executat pt numirea sefilor din parchete dupa vointa pres!!!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger