AcasăPoliticaÎntrebat despre o eventuală demisie, Tătaru dă semnalul că își vede de...

Întrebat despre o eventuală demisie, Tătaru dă semnalul că își vede de drum: ”Voi continua” – VIDEO

Întrebat despre o eventuală demisie, Tătaru dă semnalul că își vede de drum: ”Voi continua” - VIDEO

Nelu Tătaru nu pare să ia deloc în calcul varianta de a pleca de la conducerea Ministerului Sănătății, după tragedia de la Piatra Neamț, deși au fost voci care au cerut acest lucru.

“Sunt șapte luni și jumătate în care am girat sau am gestionat o pandemie, într-un context în care ne întoarcem la acest sistem de sănătate românesc”, a sunat răspunsul dat de Tătaru când a fost întrebat, cu subiect și predicat, dacă s-a gândit să își dea demisia.

Ministrul nu a exclus, însă, faptul că ar fi fost loc de mai bine când vine vorba de activitatea MS. ”Cred că dacă reușeam, în trecerea în starea de alertă, să menținem coordonarea acestor spitale la Ministerul Sănătății și să avem o putere în a decide în interiorul acestor secții și acestor managemente cred că puteam face mai mult”, a mai declarat Tătaru, după discuțiile avute, luni, cu premierul Orban, la sediul instituției pe care o conduce.

Tătaru: M-am gândit la tot ce a însemnat tragedia

Oficialul a lăsat să se întrevadă faptul că a făcut o analiză după cele întâmplate la Neamț. “M-am gândit la tot ce a însemnat tragedia, la tot ce au însemnat acei oameni, (…) familiile lor, la tot ce a însemnat un act medical de calitate care ar trebui dat în orice unitate medicală că este în subordinea Ministerului Sănătății sau tot ce înseamnă autoritate locală”, a mai punctat Tătaru, înainte de a spune ce are de gând pe mai departe: ”Voi continua o activitate și o reformă în sistemul medical românesc”.

În așteptarea concluziilor anchetei menite să scoată la lumină condițiile în care s-a produs incendiul devastator de la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Piatra Neamț, în urma căruia au murit 10 pacienți, Guvernul a dispus verificări la nivelul secțiilor ATI din țară.

author avatar
Cristina Stefan
139 afisari

4 COMENTARII

    • JEGURILE NU VOR FII DEMISI,SASUL EREA FOARTE VOCAL IN INCENDIUL DE LA COLECTIV, IN SCHIMB ACUM TACE MALC CA DOAR E”GUVERNUL MEU” !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger