AcasăPoliticaÎntrebat despre Dragnea, Ciolacu invocă statutul: ”E o temă falsă” - VIDEO

Întrebat despre Dragnea, Ciolacu invocă statutul: ”E o temă falsă” – VIDEO

Cei care se întrebau dacă sunt șanse ca, odată ce Liviu Dragnea va redeveni un om liber, să se întoarcă în rândurile partidului pe care l-a condus – până să fie condamnat definitiv – au primit un răspuns de dată recentă, chiar din partea actualului lider al Partidului Social Democrat.

”Nu sunt specialist. Statutar, domnul Dragnea nu mai poate să fie membru de partid”, a susținut Marcel Ciolacu, într-o emisiune difuzată duminică de Prima TV.

Mai mult, Ciolacu a adus în discuție și la o ”temă falsă” în toată această chestiune. ”Domnul Dragnea nu m-a sunat niciodată din închisoare să mă întrebe dacă îl primesc în PSD sau nu. E o temă falsă. Ce vă pot spune – că îmi pare rău că domnul Dragnea este în acest moment în închisoare”, a mai afirmat Ciolacu, liderul PSD susținând că nu l-a vizitat pe fostul președinte al formațiunii politice, de când acesta se află în regim de detenție.

Ciolacu, atacat de Ștefănescu: Nu tu decizi asta!

Nu e prima oară când liderul PSD reacționează, în ultima perioadă, pe acest subiect. De altfel, tocmai pe fondul unor declarații ale lui Ciolacu, fostul secretar general al PSD-ului, cunoscut drept un apropiat al lui Dragnea, a replicat tranșant, pe 17 martie, după ce l-a auzit pe actualul număr 1 în cadrul formațiunii politice. ”Ciolacu, viclean copil de casă, zice că Năstase și Dragnea nu se pot întoarce în PSD niciodată! Că PSD-ul condus de el merge spre viitor, un viitor în care partidul stă sluj în fața Sistemului de la care își ia ordinele! Că Năstase și Dragnea sunt cam penali, iar noul PSD e un fel de usere și nu acceptă! Am așteptat toată ziua o reacție din partea oricărui membru din conducerea partidului! Nu a venit, lașitatea a atins cote alarmante!

Așa că îi răspund eu lui Ciolacu: te înșeli, nu tu decizi asta! Baza partidului gândește cu totul altceva, membrii simpli și fără funcții de conducere nu vă mai suportă! Tu, Grindeanu, Dâncu și Stănescu, reprezentați tot ceea ce votanții noștri nu admit sau acceptă! Lașitate, securism, frică, trădare! Și promit să vă arăt în viitorul apropiat cât de mult contați pentru electorat! Personaje fără onoare și scrupule ce sunteți!”, a scris Codrin Ștefănescu, la acel moment.

Vă amintim că Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv, în primăvara anului 2019, la trei ani și șase luni de închisoare în ”dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman”, cum a ajuns să fie denumită cauza în spațiul public.

178 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger