AcasăPoliticaÎntrebat despre clanurile interlope, a arătat cu degetul în direcția PSD. Iohannis:...

Întrebat despre clanurile interlope, a arătat cu degetul în direcția PSD. Iohannis: ”Asta se vede acum pe străzi” – VIDEO

Mulți au remarcat faptul că nici în cea mai recentă ieșire în fața presei Klaus Iohannis nu a ocolit PSD-ul când a fost vorba de dat glas unor nemulțumiri.

După ce a anunțat, la finele unei ședințe pe tema Educației avute orele trecute la Cotroceni, cu premierul Orban, mai mulți miniștri, între ei ai Învățământului, Sănătății, Internelor și Finanțelor, și alți oficiali guvernamentali, că anul școlar 2020-2021 va începe pe 14 septembrie, în acest sens fiind stabilite trei scenarii (DETALII AICI), Klaus Iohannis a răspuns întrebărilor jurnaliștilor.

Una dintre ele a vizat lupta cu clanurile interlope și măăsurile luate de autorități în această privință. Totul, după recentul episod sângeros din Capitală, care s-a soldat cu moartea unui tânăr de 39 de ani. DETALII AICI.

”Este un fenomen pe care îl observăm cu îngrijorare (…) există o preocupare serioasă intensă și la Interne și la marile parchete și la Ministerul Justiției. Dar trebuie să vedem lucrurile așa cum sunt. Nu se poate repara de pe o săptămână pe alta ce s-a stricat în 30 de ani”, consideră primul om în stat.

Guvernarea PSD și Legile Justiției

În secunda următoare, Klaus Iohannis a adus în discuție guvernarea social-democrată, pe care a arătat-o cu degetul când a venit vorba de chestiuni ce țin de Justiție. ”Să ne amintim, cu tristețe, ca altfel nu pot să-mi amintesc, de cei 3 ani de guvernare PSD, în care PSD-ul a încercat cu toată forța să distrugă Legile Justiției, să pună cizma pe gâtul justiției din România, să-i apere pe penali în detrimentul oamenilor cinstiți. Asta se vede acum pe străzi”, a completat Iohannis.

Președintele a susținut că actualul Executiv – condus de către Ludovic Orban – vine cu măsuri, acuzând însă un blocaj la nivel de Legislativ, în ideea că acolo întâlnesc majoritatea pesedistă, ”care încă se opune la reformele necesare în domeniul Justiției”. ”Noi nu ne oprim și vom găsi soluțiile pentru a pune lucrurile la locul lor, pentru ca infractorii să fie la pușcărie, oamenii cinstiți să fie apărați de instituțiile statului, nu invers, cum din păcate a fost tendința în timpul guvernărilor pesediste”, a dat asigurări președintele.

349 afisari

10 COMENTARII

  1. Domnul Presedinte are dreptate , cine era garda pretoriana a lui Dragnea cu care defila la tribunal ? Ce se intampla la Ilfov nu e un caz singular , interlopii sunt mana in mana cu multe organizatii PSD din tara , iau decizii si s-au insurubat in sfera politicului , Romania trebuie sa se debaraseze de aceste practici si sa-si urmeze drumul european si angajamentele NATO . Transnistria are legaturi prietenesti cu Romania , schimburile comerciale sunt tot mai consistente si dorim sa aprofundam conlucrarea pe toate planurile , cat de curand vom inainta o cerere de aderare pentru a fi si noi primiti in structurile U.E , vrem sa traim si sa muncim la standarde occidentale , avem oameni pregatiti in toate domeniile si vom fi un model pentru Europa !

    • Da tiraspul@ Kim Jong Un aka johannes are mereu dreptate,da doar într-o mînă cînd merge la pisoar! Uite colo-ntrun tufiș scoți baluba și te piși! trăiască toarșu sass ca morcovu CĂ CA el nu mai găsim! Bă..dacă cați găsești ! Dar unde e ciolacu/coi nacu? să se dezvinovățească el proletar. WOW l-am gasit pe coilacu..Era adînc înfipt cu limbuța sa catifelată în assul lui johannes și de asta n-a putut răspunde! Să fie iertat..de proștii care voteaza iude..

      • Visam asa frumos …eram adanc infipt cu limbuta mea catifelata , ca un destoinic proletar boschetar mancurt , in prohabul lui johannes , mi-a dat o cazma dupa ceafa si m-am multumit ca am reusit sa-l pup in cur cu evlavie in semn de recunostinta . Ciolacu a acceptat si el sa-i dau un muahh pe furis la torpedou , si-uite-asa ….am impacat treburile ca un bun gaspadin samaritean . Inca o noapte memorabila …….hihihihihihihihi…….Am gura salcie , m-am trezit brusc la ora 1 si la 1:08 am iesit la agatat , am o mare slabiciune pentru liberali , au un laptisor de matca combinat cu propolis….mmmmmmm…… o dulceata …..categoria lux……hihihihihihi….

    • Ma nea, boul bălții din Sibiu are guvernul lui de aproape un an de zile. Daca nu este in stare sa gestioneze sa plece. Nu poti sa dai vina la nesfârșit pe morti si sa nu faci nimic. Vina cea mai mare o are el.

  2. Are nenorocitul asta de sas toata puterea,si ce a facut:A DISTRUS TARA SI PE ROMANI.Exact ca Ceausescu!!!Si are un tupeu inimaginabil!!E atat de prost ca nici nu-si da seama ca e prost.A fost ales de romani.Ok,priviti-l ce citeste de pe promter(incultul) , ce spune si APLAUDATI-L!!!!

  3. Sunt tot eu , CONSTANTIN MOKLDOVEAN TIRASPOL , corespondentul ospiciului pentru National , doctorii nu-mi dau nici o sansa de supravietuire ….

  4. Are dreptate plavanu..
    Iata argumemtul

    Surpriză în cazul mascaților care au intrat la adresa greșită: lider de clan urmărit internațional pozat în curtea unui consilier județean PNL din Brașov, partener în 6 firme cu interlopii!
    Politician și consilier județean în Brașov, ales pe listele PNL. Vechi amic politic cu Aristotel Căncescu. Om care controlează televiziunea Brașov TV, în numele căreia dorea să intre la conferința de presă ca ”producător general”. Fost locatar al casei cu coloane albe unde s-a făcut descinderea și în curtea căreia apare pozat urmăritul Cătălin Alexa interlop.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger