AcasăPoliticaÎntrebări incomode pentru Zelenski. Parlamentari români, mai cu tupeu!

Întrebări incomode pentru Zelenski. Parlamentari români, mai cu tupeu!

I-a venit rândul și României să fie iluminată – Volodimir Zelenski vorbește azi în Parlament, un discurs pe care nu ne este greu să-l anticipăm, fiind în mare același mesaj livrat și celorlalte capitale cărora președintele ucrainean s-a adresat anterior. Fac prinsoare că în mod cert ne va mulțumi pentru sprijinul acordat refugiaților, dar în același timp va remarca lipsa ajutorului militar solicitat, astfel că (și) Bucureștiul va fi urecheat fiindcă n-a trimis arme Kievului.

De la începutul războiului ruso-ucrainean, Zelenski este într-un turneu de promovare. A devenit mai cunoscut decât Coca-Cola și mai îndrăgit decât Papa. Cine-i face acestui personaj campania de imagine, și-a dat doctoratul cu proba asta!

Opoziția și presa independentă, interzise!

Și mai știu ceva, anume că, în discursul ce va fi transmis prin videoconferință în plenul Parlamentului României, Zelenski nu va sufla o vorbă despre subiectele sensibile care privesc direct ultimele sale acțiuni în Ucraina.

Însă, Național vrea să vină în ajutorul parlamentarilor români și le-a pregătit o serie de teme care merită a fi abordate. De exemplu, de ce în Ucraina au fost interzise și declarate în afara legii partidele și formațiunile politice de opoziție? Lansăm această dezbatere în ideea că poate vreunul dintre parlamentarii noștri își face curaj și, ca un bun reprezentant al poporului ce se vrea a fi, îl va interpela pe liderul ucrainean cu privire la chestiunea enunțată. Ce fel de democrație promovați, domnule Zelenski, dacă nu acceptați criticile și interziceți Opoziția? În ce țară europeană ați văzut dvs. că partidele de opoziție sunt desființate, iar liderii lor, scoși din viața politică? Pe undeva, aduceți cu Klaus Iohannis, care până deunăzi cerea suprimarea PSD-ului și a electoratului său.

Profitând de faptul că țara e în război cu Rusia, ați dat rolul de comediant pe cel de dictator. Și ați interzis și presa independentă! Toate instituțiile de mass-media din Ucraina le-ați comasat într-un singur grup media, controlat de autorități, adică de dumneavoastră. De ce ați făcut asta, domnule Zelenski? Care este mesajul pe care îl transmiteți Occidentului? Că, după eventuala aderare a Ucrainei la UE, vom deveni parteneri cu un tiran care nu respectă libertatea presei, fie ea și cea vorbitoare de limba rusă?

Drama românilor din Bucovina de Nord

Și, dacă tot vorbim despre minorități, cum rămâne cu cea română din Ucraina?! Sunteți președintele care în discursul oficial de Ziua Unității și Libertății Ucrainei ați afirmat că România a ocupat nordul Bucovinei în 1918. Cum puteți avea tupeul azi să vă adresați acestui popor, să vă uitați în ochii oamenilor pe care i-ați etichetat drept cotropitori?!

Etnicii români din Ucraina sunt persecutați de autoritățile de la Kiev – mulți tineri români au fost trimiși „carne de tun” în Donbas, în luptele împotriva separatiștilor ruși, școlile cu predare în limba română sunt închise pe bandă rulantă, limba română este interzisă, preoții ortodocși oficiază slujbe temându-se că în orice clipă ar putea fi arestați. Despre realitatea asta nu aveți curaj să vorbiți în Parlamentul României?!

Patriarhia Moscovei, interzisă, preoții, arestați!

Apucăturile hitleriste ale dumneavoastră au mers până acolo încât ați interzis Patriarhia Moscovei. Preoții ortodocși care slujesc și fac ascultare de Kiril al Rusiei sunt arestați!

Social-media abundă de filmări cu preoți scoși cu forța din bisericile în care slujeau de către combatații numeroaselor grupări paramilitare împuternicite să aplice legea de președintele Zelenski.

A apărut Național – Italia, ziarul românilor din Italia. Se găsește la chioșcurile de ziare și  în aeroporturi.

Accesați www.nationalro.it sau https://www.facebook.com/nationalitalia și veți fi la curent cu toate informațiile de ultimă oră despre comunitatea românească din Italia

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
9.021 afisari

138 COMENTARII

      • Eu sunt pwpincoorist devotat , cum ma striga stapanul „cutu-cutu” incep sa-i ling fesele si sa-i fac pe plac . De multe ori ma aleg si cu linsul osului , e dovada suprema de sluga .

  1. Mai romane, mai Nicholas, de ce esti tu ma ipocrit, daca erai in locul omului asta erai la Paris din prima zi ! Ma las si ticalos ce esti, da tu un exemplu din tara asta de unul capabil sa faca 1% din cite a facut omul asta, sa stea permanent sa-si conduca poporul spre libertate cu demnitate si bun simt ! Uita-te in oglinda, fii cinstit si spune ce vezi : ipocrit, idiot, critic far sa ai nici cea mai mica urma din calitatile omului asta ! Citi ani ai Nichy, este ca te-ai scolit dupa revolutie, bac cu 6 si pile cit incape?! Nesimtit ca toata clasa politica romaneasca, mincinos , avar si increzut ! Mai Generatie, ati adus tara asta la sapa de lemn, badjocoriti batrinii si innebuniti scolarii cu ideile voastre cretine ! Sa puneti voi intrebari lui Z. , ce sa-l intrebati ma voi, nenorocitilor !? Lasa-ti omul in pace ca face bine ce face ! Sinteti de groaza- incapabili total ! Capete mine si minti lejere !

    • In loc sa spui ce neadevaruri a spus autorul articolului ( pe care il felicit pentru curaj la fel ca pe cei care la inceputul cacealmalei covid indreazneau si alta opinie ) ai aruncat o galeata de laturi , tipic pentru un propagandist platit in tuica . ai imbatranit degeaba comunist paduchios ce esti , mars gunoiule !

    • Bai Lica Samadau tot porcar ai rămas. Hai SIKTIR și pupa-l in kur pe Zelenski nazistul care ar baga România în război cu Rusia numai să-și salveze, el și nenorociții lui de raketi, kurul. Bine le fac rusii la naziștii stia de ucraineni cu laboratoare pentru arme biologice. Ia mai duceți-vă dracu cu demohoția voastră de tip occidental.Ați furat și distrus România. La fel au făcut banditii și în Ucraina și acum umbla la țol festiv, parfumați, pe la noi cu milioanele de euro în portbagaje. Felicitări autorului pentru articol.

    • Lica , subscriu , Nicholas iar e pe aratura , sa te pupe in kur Gica contra sistemului si nenorocitii de trolli de pe malul stang al Nistrului in frunte cu ala de se da ” Vlad Tepes ” !

      • Sugiuk,da te n p.la mea nu ti mai baga nasul aici.
        Vezi‐ți de treaba ta și nu-i mai da gir nazistului pîrțar din Ucraina.

        • Imi raspund in oglinda : Ba , imi bag nasu in curu romanilor ca sa am ocupatie , sa pot sa supravietuiesc si sa-mi castig existenta prin munca cinstita , nu mai cersec cu mana intinsa , acum folosesc nasul .

          • KOSTEA , cu ce ocazie ai aterizat iar pe National ? Iar iti bagi nasu unde nu-ti fierbe oala ? Ja la produs , partarule , au iesit navetistii de la schimbul trei ….!

    • In primul rand trebuie sa scrii idiotule ca ai facut trei doze si o aștepți pe a patra. Ma limbric mirositor, in primul rand gunoiul asta de care vorbești, este un criminal nenorocit. In loc sa isi apere țara si sa semneze tratate ca țara neutra, cu mii de avantaje, a preferat la ordinul americanilor sa isi distrugă țara si sa trimeata la moarte mii de oameni. Ma tramvai ce iti umbli in portbagaj ca si mizeria asta de actor, din cauza unor oi ca tine, si sunteti multi in toata Europa, am ajuns sa plătim taxa de șmecherie la fraierii ăștia ce ne au aratat leu (putin) ca oile astea proaste ca tine sa se cace in nădragi. Ma fraiere, am luat taxa de șmecherie la tot Bucureștiul si acum platesc la niste fraieri taxe ca sunteti voi prea multe oi. Noroc ca mi su luat ăștia leii si iau dus la gradina zoo, ca merita sa stai o noapte cu ei

  2. Daca si jegul asta vindut a ajuns sa vorbeasca in Parlamentul Romaniei, atunci Parlamentul sa se mute la Kiyv si sa ne lase sa ne descurcam singuri !!!

  3. Vezi facebook Cristi Dinica
    Asta ne așteaptă dacă nu oprim realitatea.
    ..
    Foto. Masacrul de la Fântâna Albă, unde au măcelărit oameni normali pentru că erau ROMÂNI, iar azi vine Gelenski in Parlament!!!
    Ps. Noi considerăm RETARDOCȚI pe cei care susțin acest stat.

  4. Sa spuna ce i a promis borell ala de la ue de si a bagat tars in razboi si a zis dupa ca e imposibil sa si achite spusele?

      • Bai prostane ,unde ai invatat ca se pun liniute de dialog in mijlocul cuvantului ,bai stoarfa proasta Mai invata bai curva de la Amsterdam

        • lasa-l in pace , e nevorbit de doua zile ca nu putea intra si l-a apucat acum diareea verbala . a umplut forumul cu ineptiile lui .ar vrea la amsterdam dar nu se poate tarai pina acolo .

          • Amsterdam , asa se scrie ” i a promis „, ” si a bagat ” si ” sa si achite ” ? Nu se pune liniuta la ” Amsterdam ” ?

  5. Uite ca histrionul a avut grija sa-si planteze ”aparatori”, inaintea ”cuvantarilor de o deosebita insemnatate teoretica si practica”(vorba cuiva), ma rog, plantati in cocina porcilor, de unde vorbirea si intelegerea e nai grea, pentru ca grasunii doar grohaie. Apropo, suinul, a fost platit poate in votca, tuica e pentru oameni. Ar fi bine daca cineva ar pune intrebarile mentionate, insa, stiind bine cine vor fi urechistii, ma indoiesc…pentru ca din INALTURI vegheaza Unchiul Sam.

  6. Am facut armata la cavalerie , cand dadeam cu cravasa in El Zorab guita …hihihihihi

  7. Intrebarile prezentate sant absolut necesare inainte de orice alta discutie, daca orice discutie are un rost ori este numai pierdere de timp si imagine proasta.
    Nazist este un cuvant mult prea bland pentru Zelenski. Pentru tot ce e mentionat in articol, dar si pentru gropile comune umplute cu etnici rusi, sustinerea satanei prin comertul cu copii si pregatirea unui genocid mondial prin devoltarea armelor biologice, pregatirea teroristilor azov si altii. Cine trimite arme sau bani in ucraina ajuta grupurile extremiste nu poporul ucrainian.

  8. pisa te ai pe tine autorule
    pisa v ati pe voi astia care aduceti in discutie masacrul de la fantana alba si alte fantome ale trecutului. Ati ramas in trecut, tot cu calciu smuls pe pe pereti si tavane. vai de curu vostru. MArs in plm in Rusia daca tot elogiati atat de mult rusii. Pun pariu pe ce vreti ca voi astia de sunteti contra Ucrainei sunteti primii care dati bir cu fugitii daca ar veni razboiul la noi. In rest sunteti cei mai viteji in spatele tastaturii. Barbule tu unde esti? Nu te alaturi sugatorilor celorlalte? Sau ai crapat intre timp de inima rea?

    • Ba maimuta împuțită, de unde pisda Lu ma ta esti? Te a născut ma ta american? Fântâna alba este fantoma? Ma frecatule, ce iti place doar pila cu bile sa ti o îndeși. Daca biserica alba este fantoma, in care americanii au omorât intr-o singura ora 3000 de romani, ce pisda ma ti este bombardamente in Iugoslavia, unde au murit zeci de mii, ba mizerie de om, ori nu ai neuroni in cap, ori nu te uiți in oglinda sa vezi cat esti de gunoi. Sa moara cibilan, daca nu te freca tot Ferentariul pentru vorbele astea

  9. Nicholas sau cum te cheama pe tine…..chiar nu intelegeti ca ati sarit rau calul si ca s-a terminat cu putinismul definitiv aici ? se pare ca nu, trebuie sa va explice cineva mai de aproape zilele astea…..patriarhia de la Moscova sustine criminalii, rusii omoara copii si femei in Ucraina…cum au facut-o si in Romania, dar se pare ca tu nu esti roman….cam gata

    • Sa iti iau familia in pila, de sluga proasta. Cine câștiga din ce se întâmpla, ba oaie? Unii de peste ocean, nimeni altcineva. Si nu putin, vreo 1000 de miliarde anul asta

  10. GATA BA rusofililor !!!!!! ajunge !!!!!! mars la moscova fu tu va n gura sa va fut de scursuri bolsevice

    • Sa ne belesti plwa Vasile,hitleristule nenorocit.
      Sa ne cedeze Bucovina nemernicii de ucrainieni,e a noastră.

      • labagiule, invata istorie imbecilule ! bucovina ti-a luata uniunea sovietica, adica exact ce spune seful tau impotent, Putin ca vrea sa refaca acum
        hitlerista oricum era ma-ta, violata de armata rosie a lui Putin…
        noi pe aici nu vrem nici hitler nici Putler….mars la cotet prostii dracu, in stare de NIMIC, o tara de NIMIC, care nu produce NIMIC, plina de prosti si de inculti, si mai nou de ucigasi de copii si violatori….huoooooo

        • Igore,asa e a luat o URSS ul Buvovina,corect.Atunci de ce nu repară nedreptatea ZELENSKI??? Iese pe sticlă si recunoaste ca Bucovina nu a aparținut niciodată Ucrainei si o va returna printr un decret prezidențial Romaniei.Nazistul nenorocit de Zelenski a spus ca Romania a ocupat BUCOVINA .Asta e Istoria bai Igoraș ,slugoi retardat ce esti.

        • Ba Igor cu ea in funduleț, luați a-și familia pe cosor, ti a scris Vlad ca a luat Ucraina, Bucovina, idiotule? Omul a spus ca Ucraina este un stat fals, creat dintr-o impostura, iar homalaul asta de actor, daca tot e băiat bun, sa o dea inapoi. Sa va iau Chișinăul in pila

    • Ba luati a-și muia in carici, cate doze ai facut? Ba sluga fara coloana vertebrală, ba membru marcant a lgbt, chiar o dai cu noi in prosteală

  11. Decât să te oftici pe aici si să crapi de ciudă, ferească Dumnezeu, mai bine adună-ti confrații ăia care au stat la cozi la waxx , benzină, ulei si pasapoarte și duceți-va în occident că abia așteaptă urmașii lui Ismael să va primească, așa cum știu ei mai bine… Că tot vreți bunăstarea occidentului…
    Semnat troll-ul Constantin Moldovean Tiraspol Mangealic Sugiuc &co!

    PS: Ah da! Încă o intrebare pentru Volodimor Perversky…
    De ce a sustinut razboiul fratricid cu caracter de genocid din Donbass, inceput de Corva PoroSSenko asupra etniei ruse?

  12. VOLODIMIR ZELENSKI = FLORIN VASILICA CATU….CAT SE INVARTE CHEIA IN JUCARIE, JOACA URSU. CAND SE VA STRICA JUCARIA SE FACE SI ZELENSKI PRAF. CERCETATI TRECUTUL UNUI OM SI VETI AVEA O IMAGINE DESPRE VIITORUL LUI.
    CE POATE FACE UN ACTOR DECAT SA JOACE UN ROL?! HABAR NU AVETI DESPRE NIMIC DIN REALITATEA UCRAINEI…SCRIETI CA SA VA AFLATI IN TREABA…PANA SI POPORUL UCRAINIAN S-A PRINS CA AMERICANII VOR LUPTA CU RUSII PANA LA ULTIMUL UCRAINIAN…CA IN IRAK, AFGANISTAN, SIRIA, ETC…EXPERIMENTE PE PROPRIUL POPOR …IATA ROLUL LUI ZELENSKI. A FACUT PRAF UCRAINA?! IATA ROLUL…POROSENKO A INCEPUT SI EL IMPLINESTE VOIA STAPANULUI. PARPAMENTARII ROMANI SUNT CASTRATI, NU MAI CERETI DE LA EI BARBATIE!

  13. Interesant ce de fani are Zelenski, dar in special cat de urat fac ei daca cineva nu-l iubeste pe maretul lor lider la fel de mult ca ei. Interesele Romaniei nu conteaza deloc pentru ei.
    Felicitari autorului pentru curaj.

  14. Nu mai ai loc in Romania de avortonii ,slugile si scursurile perversilor ,dementilor si homalailor din Occident.Cred ca Zelensky s-a iritat in dos de atatea pupaturi ale scarbelor parazite care asteapta incarcarea cardurilor mai ceva ca mortul colacu.Orice asemanare cu ciolacu e intamplatoare.

  15. Ne place sau nu Zelenski, nici ca mai conteaza acum. Cand si-a condus tara bine sau mai putin bine, iar nu mai conteaza. In acest moment conteaza doar sutele de mii de ucrainieni care si-au parasit tara din cauza bombelor aruncate de Putin, conteaza civilii omorati de soldatii rusi, conteaza sutele de mii de persoane care se ascund in subsoluri.
    Domnule ziarist, dumneata consideri ca maine, in Parlament, Zelinski chiar ar trebui sa primeasca intrebarile pe care le-ai scris?! E momentul acum pentru astfel de intrebari?! Maine tre’sa ne facem de rahat in fata in intregii lumi si sa facem circ in Parlament?!
    Eu cred ca nu este momentul, domnule ziarist!

      • Nu, ma-ta i-a omorat! Cat de idiot poti fi incat sa crezi ca i-au omorat ucrainienii? Mah, de und draq ati aparut toti? Chiar atat de multi tampiti sunt in tara asta?

      • Uitativă atenți la cei ” decedați ” din Bucha de linga Kiev,cand trece camioneta cu nazistii ucrainieni,pe asfalt in directia de mers a camionetei este un individ intins pe jos cu fata in sus si da din mana dreapta,cautati filmuletul pe telegram si uitați‐vă mai cu atenție.Imaginile au fost difuzate pe postul tv ESPRESSO TV care este sustinătorul celor care au participat la EUROMAIDAN.

  16. Poporul român NU accepta sa audă si sa vadă acest scamator cu tocuri si ață in cur maimuțărindu-se la tribuna Parlamentului României !

  17. S-au umplut articolele de troli sovietici
    Aveti IP uri de Ucraina Moldova Rusia postati in presa voastra jegoasa
    Mars afara de aici!!

    • Perfecta dereptate ai , Ion , ar trebui blocate toate I.P-urile care vin din zonele enumerate de tine , imprastie numai ura si otrava !

  18. POPORUL ROMAN NU INSEAMNA FLASNETELE DIN TRANSNISTRIA INFILTRATE IN COTIDIANUL SI CARE PARTICIPA CU FRENEZIE LA SONDAJELE DE OPINIE ALE ROMANILOR ! Pana cand leprele astea nu sunt blocate si nu dispar din presa romaneasca , sondajele vor fi masluite si nu reflecta realitatea . Toate sondajele dau peste 90 % dintre ROMANI impotriva razboiului din Ucraina si condamna invazia Rusiei .

    • Trebuie sa fi prost, cine vrea război? Daca ai avea doi neuroni ai vedea cine vrea războiul, unii de peste ocean si cu marele actor cu portbagajul spart. Dar nu ai nici aia doi neuroni, sa înțelegi ca aia de peste ocean ti au aratat ursul ca sa te caci pe tine si sa le plătești taxe de șmecherie, pe frica oilor ca tine, plătim gazul de trei ori, motorina la fel, produsele alimentare si cateva procente de PIB european pe praștii. Dar trebuie sa ai creier ca sa vezi cum oile europene platesc anul asta 1000 de miliarde taxe de șmecherie

  19. Mai terminati spalatilor pe creier cu asertiunea ca daca esti patriot si vrei sa pui in prim plan interesul Romaniei inseamna automat ca sustii Rusia! Sunteti repetenti la logica si la cel mai elementar bun simt!

  20. Acum, zelinski asta nu mai doreste sa bage Ucraina in nato.
    Cum arata Ucraina acum?!
    Cum arata Ucraina inainte de a i se inchide „fereastra de oportunitate”?!
    Un an de zile au frecat rusii o gramada de trupe in jurul Ucrainei, iar dl. asta, uneori pe tocuri de dama era foarte jmecker. Apoi zelinski, tu ai crezut ca rusii te vor cauta cu buchete de trandafiri si cu vreo medalie pt. inconstienta ta?!
    In urma razboiului raman boli, foamete, atrocitati si distrugere. zelinski, oare nu ai stiut asta?!
    Un razboi se castiga definitiv prin natalitate, educatie, cultura, samd.
    Un razboi nu se castiga prin discursuri.
    Ce sa caute zelinski cu discursuri in Parlamentul Romaniei?! NU NE INTERESEAZA!!!
    ROMANIA TREBUIE SA PAZEASCA NEUTRALITATEA CU ORICE PRET!
    NU ESTE RAZBOIUL NOSTRU, NU NE PRIVESTE! Ati inteles bideu, zelinski si toata oculta intunecata care doriti intunericul si distrugerea?
    Toti care vor intra in acest razboi vor fi distrusi, absolut toti fara exceptie si nu vor fi castigatori si invinsi.
    Acest razboi este o capcana clara intinsa tuturor, de aceea si erdogan si zelinski si altii sunt lasati sa faca treaba murdara a celor care-i controleaza.
    Se chinuie satanistii sa impinga distrugerea cat mai repede spre Alexandrupolis si Iran si sa dea foc la toata planeta astfel incat sa legitimeze ulterior statul antihristic global si venirea lui mesia asteptat de urmasii fariseilor, saducheilor, irodienilor, ai lui ana si kaiafa.
    Asa ca, zelinski, tu du-te si intelege-te cu rusii, iar pe noi lasa-ne cu Parlamentul nostru, cu dulapul de la Cotroceni si cu problemele noastre ca deja vin alte facturi, iar nemernicii nostri din conducerea statului roman nu mai pot de grija altora.
    ROMANII VOR NEUTRALITATE!

      • Băi nemernicule,romanii vor NEUTRALITATE, retine bine.
        Ucraina e o tara artificială care creează la toată lumea probleme.

          • tovarasu asta
            cu disparutu, dispari la zelenski, daca ti-i asa de drag. daca un stat nato este atacat, am inteles… ne zice art. 5 care-i treaba.
            dara DACA 3 sau 4 state nato sunt concomitent atacate, ca cam cum stam cu discursul?
            pe unii chiar ii mananca-n koor, treaba lor.
            noi vrem pace cu toata lumea si da, neutralitate indiferent de cum vrea america razboi cu rusii mai peste tot, dar cu distrugerea altora.
            ungaria nu este in nato?
            nato nu este Dumnezeu. daca noi suntem membri nato, asta inseamna ca trebuie sa ne duca altii cu belciugul in nas la nesfarsit?
            ne-or spart bugetul pana acum prietenii astia din nato care ne-au vandut copai si vechituri la preturi de produse noi!!!
            dispari tu care vorbesti fara minte, tu nu te uiti ca trupe nato sunt pe teritoriul Romaniei, iar noua ni s-a luat chiar si dreptul la comanda si decizie, desi aceste trupe actioneaza pe pamant romanesc?
            se va trezi intr-o zi boul numit Romania si atunci sa vezi deranj.

          • Despre ce NEUTRALITATE vorbesti ? Aia clamata de Sosoaca , Coarna , Toba si Lascu ? Digi 24 , 01-04-2022, ora 22:14 : ” CTP DESPRE PREZENTA LUI COARNA LA AMBASADA RUSIEI : POZITIA LUI CIOLACU E O PREMIERA ABSOLUTA , UN PAS EXTREM DE IMPORTANT IN ISTORIA PSD „. Cititi atent articolul , Coarna va fi dat afara , PSD se delimiteaza de asemenea indivizi .

          • Mascariciul slugoi Ciolacu si pupincurismul care l-a consacrat.

          • Universul .net , 3 Aprilie 2022 , articol de Laurentiu Mihu : ” ATROCITATILE ………………………………………..”.

          • Adevarul .ro , 4 Aprilie 2022 , ora 11:58 , articol de Maria Dinu : ” SURSE . CONDUCEREA PSD A VOTAT EXCLUDEREA DIN PARTID A LUI DUMITRU COARNA . …………………………………………….” .

          • dispari tu prostule , ca sinteti prea multi. mama prostilor nu se mai opreste din facut copii !

        • Ucraina a desnationalizat masiv regiunile locuite andernorts de romani.E un stat facit de comunisti,de Lenin ,Stalin si Hrushciov

    • Ce sa se mai inteleaga … Zarurile au fost aruncate , iar planurile Cabalei merg in directia stabilita : Vor distruge economic si Europa si SUA cu mana Rusie si a Chinei – Pax Americana trebe inlocuita cu Pax Judaica , iar ANTIHRISTUL e pregatit sa intre pe scena..

  21. Politicienii români acționează împotriva voinței poporului român și trădează tara acceptind discursul in Parlament al lui Zelinsky cel abuziv cu români , situație în care d venim in națiune beligerantă și riscam sa ne atace Rusia

    • Se imprastie nota de plata peste toata Europa … De Luni- 4 aprilie pretul alimentelor la raft in Germania creste cu procente intre 20%-50% ! Cum va fi oare in Kuafland si Lidl in Romania ? Au anuntat si rationalizari…

      • zerohedge com/markets/german-retailers-increase-food-prices-20-50-monday

  22. Austria NU este membru Nato si vad ca nu sufera din cauza asta. Austria sta binisor in banca ei si-si vede de propriul interes. Austria este o tara destul de puernica economic, social chiar militar(pt. marimea ei) si nu poarta grijile altora.
    Ucraina, de cand e condusa de acest erou fatal, numit Zelenski, a mers din rau in mai rau pana a dat-o in razboi.
    Ce-i lipseste Austriei pt. ca nu este in Nato si cu ce s-a ales Ucraina pt. ca a fortat intrarea in Nato?
    Ce vina are poporul ucrainean pt. ce i se intampla? Poate vina faptului ca s-a lasat dus de nas de un actoras care permite americanilor sa bage mereu batul prin gardul Ucrainei pt. a enerva Federatia Rusa?
    Daca poporul ucrainean ar fi rupt la timp batul bagat prin gard de americani cu concursul lui Zelinski, astăzi era pace si la granitele Romaniei.
    Ce sa ne spuna noua Zelinski? Ca l-au facut erou televiziunile?
    Ucraina este acum distrusa si asta doar pt. ca are in frunte un inconstient care a lasat diplomatia deoparte si a inlocuit-o cu discursuri populiste.
    Zelenski i-a dus de nas pe ucrainieni, a incercat si cu ungurii, dar nu i-a mers.
    Romania trebuie sa-si vada de problemele ei, ca are destule si n-are nevoie si de altele ce pot veni cu un potential razboi in care sa ne arunce altii.
    Nu vrem razboi cu nimeni si nu vrem sa fim tranzitati de armament sau tehnica militara catre Ucraina. Sub nici o forma, Romania sa nu fie tranzitata de armament sau tehnica militara nici prin aer nici pe sol, indiferent de lingusirile unora sau amenintarile altora.
    Romania a oferit si ofera sprijin umanitar si este suficient, chia si inaintea Lui Dumnezeu.

  23. Pai , ucrainienii au intrat peste rusi ? Ce suflet milos ai , dai si la altii din ce cersesti in fata bisericii ?

  24. „Luni, 4 Aprilie 2022, Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, va susține un discurs in fața Parlamentului României.

    Ce ar fi normal să spuna presedintele Zelenski în prima parte a discursului său, înainte de a solicita și mai mult ajutor și implicare din partea României și a cetatenilor români:

    1) Ar trebui să iși cea scuze, din partea statului ucrainean, pentru toate școlile și clasele cu predare în limba româna pe care le-a închis in mod sistematic Ucraina în ultimii 30 de ani.

    2) Ar trebui să recunoască faptul ca Ucraina a încălcat in mod repetat Tratatul de baza semnat in 1997 cu România, și să iși ceară scuze în mod oficial pentru aceste încălcări.

    3) Ar trebui să iși ceara scuze pentru toate încălcările drepturilor celor 500.000 de etnici români din Ucraina, care au avut loc în ultimii 30 de ani, drepturi care sunt prevazute în Constitutia Ucrainei, in Convențiile europene in vigoare, și în Tratatul de bază.

    4) Ar trebui să iși ceara scuze pentru că a permis să se implementeze mai departe prevederile abuzive ale noii Legi a Educatiei din Ucraina, adoptate din anul 2017, care are ca urmare reducerea și mai mult a numarului de ore, clase si școli cu predare in limba româna.

    5) Ar trebui să își ceară scuze pentru declarația sa de pe 22 ianuarie 2020, când a afirmat public ca România ar fi ocupat militar, abuziv si ilegitim Bucovina in noiembrie 1918, atunci când aceasta provincie istorica româneasca a decis, in mod firesc și democratic, Unirea cu Țara-Mama.

    6) Ar trebui să iși ceară scuze pentru faptul ca pe 17 februarie 2022, de Ziua Unității Naționale în Ucraina, a “uitat” sa menționeze și minoritatea româneasca, pe lângă celelalte minorități, deși aceasta este a doua ca pondere în țară, după cea rusească
    7. Ar trebui să dea asigurari ferme că, de acum Ucraina garanteaza că va respecta prevederile Tratatului de baza din 1997 cu România.

    8) Ar trebui sa promita oficial si solemn, din partea statului ucrainian, ca de acum inainte nu se va mai inchide nicio clasa, nicio scoala sau liceu cu predare in limba româna din Ucraina.

    10) Ar trebui sa isi ia angajamentul public ca, statul ucrainian va face toate eforturile necesare pentru a redeschide toate scolile românesti pe care le-a inchis in ultimii 30 de ani, cel tarziu pana la 1 septembrie 2024.

    Dupa ce va face toate aceste afirmatii si angajamente necesare, vom putea sa ascultam cu interes si toate noile solicitari de ajutor si sustinere ale presedintelui Zelenski.

    NOTA: Precizare necesara: aceasta postare nu este anti-cineva sau anti-ceva. Este una pro. Pro-româneasca, pro-demnitate nationala si pro-interesele românilor din Ucraina, pe care statul român nu da doi bani, din pacate.”

  25. In vremuri de cumpana , orice tara si-ar dori conducator un asemenea ” bufon ” curajos , competent si devotat , altii ar fi trimis mesaje de incurajare din siguranta exilului .

  26. Zelenski,nu te mai da cine nu esti.Tu,ai de jucat un rol după care vei fi tras pe dreapta.Esti un păcălici plagiator.Du-te în Olanda si dansează gol pe stradă și vezi că în UE sunt respectate drepturile minorităților.

  27. Ungaria validează un referendum anti-LGBT: Viktor Orban, victorie totală și lovitură pentru Bruxelles

    IA DE CITESTE VOLODIMIRE ȘI BAGĂ LA CAP,DANSATORULE CU AȚĂ ÎN CU R.

    • Normal sa castig alegerile cand am capturat Resursele Publice , Justitia si Presa .

      • Universul.net , 2 Aprilie 2022 : ” ALEGERI CRUCIALE IN UNGARIA . GUVERNUL ORBAN A CAPTURAT PRESA , JUSTITIA , RESURSELE PUBLICE ………………”.- THE ECONOMIST . Andrzej Duda , presedintele Poloniei : ” POLITICA LUI ORBAN II VA COSTA FOARTE MULT PE MAGHIARI „.

          • Tu esti presedintele Galaxiei de-ti permiti sa-i dai cu siktir presedintelui Poloniei ? Ba , rapanosule , schimbati izmenele , iti vine prin san duhoarea de la tolboasa , hoitule !

  28. KOSTEA , ” Valideaza un referendum anti -LGTB ? ” . Tocmai ai validat postarea cu nr. 69 , dihorule pervers ….hihihihihihi

  29. Spotmedia.ro , ieri , 03.04.2022, ora 23:12 , articol de Emilian Isaila : ” CUVINTELE CARE AU SCHIMBAT LUMEA ………………………………….” .

  30. UNIVERSUL.NET , IERI , 3 APRILIE 2022 : „SFARSITUL AXEI BUDAPESTA-VARSOVIA ” – Wojciech Przybylski, analiza pentru ” POLITICO „. ” O victorie a lui Orban VA ADANCI BRESA DINTRE POLONIA SI UNGARIA „. …………” DINAMICA EUROPEI CENTRALE SI DE EST NU VA RAMANE ACEEASI „.

  31. ATI FACUT UN SONDAJ PRIVIND INVITAREA LUI ZELINSKY DE A SE ADRESA PARLAMENTULUI ROMANIEI ,REZULTATUL ACELUI SONDAJ 16% DIN RESPONDENTI AU FOST DE ACORD !,
    INVITATIA S-A FACUT FARA A RESPECTA PE CEI CARE SI-AU EXPRIMAT VOINTA !!= BATAIE DE JOC !, CINE A FACUT INVITATIA ?-ACELAS IRESPONSABIL CITU !!.
    CAND I-A PASAT VRODATA ACESTUI DERBEDEU DE ROMANI SI DE ROMANIA ?.
    CE SA NE SPUNA CIRCARUL ZELINSCHI ?,LUI II ESTE GREATA DE ROMANI SI ROMANIA !,ROMANII SUNT COTROPITORII BUCOVINEI , ROMANII OCUPANTII MARAMURESULUI ISTORIC !,ROMANII OCUPANTII JUDETELOR ISMAIL SI BOLGRAD !!. AZI ZELINSCHI ARE TUPEUL SA CEARA ROMANIEI CEVA ??, CUM PUTETI UITA :ROSTOKUL SCUFUNDAT IN SENALUL NAVIGABIL LA MILA 23 ?,CUM PUTETI UITA MILIARDUL DE $ INVESTIT LA KRIVOY ROG ?,CUM UITATI CANALUL BASTROIE ?,CUM UITATI INSULA SERPILOR ?,CUM UITATI PROCESUL DE LA HAGA ?,CUM II UITATI PE ROMANII IMPUSCATI FEMEI ,COPII, BATRANII DE LA BISERICA ALBA ??,PESTE 3000 DE MORTI IN ZILELE DE PASTI !!.
    CE SA ASCULT EU LA ZELINSKY CAND EL A INTERZIS LIMBA MATERNA LIMBA ROMANA IN SCOLI PENTRU ROMANI ?.
    TREZITI-VA VOI CEI CE DORMITI IN BANCILE PARLAMENTULUI ,ZVARLITI ACEL NIMIC CE-SI PERMITE SA JIGNEASCA ORCE ROMAN ,CEI CA SI CATU MURDARESC SCAUNUL PE CARE STAU.

    • Foarte bun comentariul d le ANONIM de la ora 9.14,ai punctaj maxim. S au cam „uitat”aceste lucruri de factorii de decizie actuali. Cîțu e un nenorocit de drogat si bețiv care probabil era în sevraj cand a făcut această invitatie clovnului de la kiev.

  32. Eu am postat la 9:14 si 9:24 , totdeauna imi apreciez postarile , sa parem ca suntem mai multi ….hihihihi

    • Comisarul.ro , astazi , ora 10:27 : „Rusia admite ca dronele turcesti …………………………………………………….” .

  33. Takeeee,bun articolul frate!
    Fortăăă si sănătateee sa ai Takeeee!
    💪💪💪

    • Iar postezi la bauturaaa ? Mitilicul joaca feste , il jelesti degeaba pe Takeee , e Nicholasss Cezarrrr ….. ! Dar ce mai conteaza ? Goleste damigeana , da ” Fortaaa si sanatateee „……..hihihihihihihi……Mare e gradina Ta , Boje ……

  34. National.ro , astazi , 04-04-2022 , ora 8:31 , articol de Tudor Borcea : „POLONIA VREA ARME NUCLEARE DE LA AMERICA ! / NATO-RUSIA , RAZBOI INEVITABIL ?! ” .

  35. CITULE INSISTI IN PROSTIA TA SI CONTIUI SA NE BULVERSEZI VIATA CU CIRCARUL TAU !.
    DE SONDAJ NU TII CONT !,DE COMENTARIILE ALTOR ROMANI CE NU SUPORTA SA _L AUDA PE ZELINSKY NU TII CONT !,TU PE CINE REPREZINTI ??,OMUL CUI ESTI ?,CUI TE INCHINI TU DROGATULE ?.

  36. Domnule ,este o taratura de bosorog care a lucrat prin armata Se da Kostea si se comporta ca o basoalda nazista ce sta dezbracata in vitrina la amsterdam Bai ghertoiule ,nu te saturi sa lingi nazistii ,nazist imputit. Fite-ar crucea incarligata de cap sa-ti fie bai liniuta de dialog ,bai analfabetule functional cu scoala Stefan Gheorghiu
    Intrebare :Rusia a invadat germania in al 2lea razboi mondial sau tocmai invers .Cine este dator Romaniei cu 30 miliarde inca de la razboi rusia sau germania?De ce urasti cu atata inversunare pe rusi ?Ti-e frica ca nu vei mai putea sa te regulezi pe invers ,homalailor drogati!

    • Idioți de troli ca Sugiuk cretinul nu vor sa accepte ca Germania ne e datoare cu multe miliarde de € sau ca Germania a invadat Rusia sau ca SUA au invadat multe tarai si nu au patit nimic.

  37. Sigur ca nu vor sa accepte .Ei au vrut o tara ca afara adica o tara in care scursurile societatii sa-si faca de cap ,sa se reguleze intre ei ,barbatii sa nasca iar femeile sa fie mama 1 si mama 2.Daca se aplica regulele rusiei vai vai e dezastru ,toate imbarligarile se soldeaza cu puscaria De asta sunt si indivizi care urasc Rusia Sunt cei pe dos Da vrem si noi o tara ca afara in care omul sa fie om nu animal Ei copie raul de acolo in timp ce oamenii sanatosi la cap din acele tari sunt marginalizati

  38. Iata unde ne-au adus cei pe dos Mergem din criza in criza Curul a ajuns cap si vrea sa conduca Bravo VIKTOR ORBAN

  39. Sa recite Scrisoarea 3 de domnul Eminescu ca e actor. Ce asa de greu mai invata si Parlamentul ceva.

  40. Cum ar fi sa fie Bendea sau Oana Zavorescu ca e actrita sau Savulescu din Italia sa fie președintele Romaniei si sa recite Puskin la Parlamentul Ucraina?

  41. Sursa sri, document cu circuit intern, adica il citesc doar anumiti oameni dar il stiu si ceilalti + nevestele lor ! Scrie cam asa : 70% ( m.e. = 1-2%)din poporul romin este inapt functional !!!! Enorm, dar stati linistiti, altii au mult mai multi ! Saracul om, vine dupa ajutor cu sperante, o sa spuna ce a spus in toate parlamentele tarilor civilizate ! Faceti un efort si abtineti-va cu timpeniile ! Tot ce au facut zeci de mii de romani ajutind cum a putul poporul ucrainian s-ar putea in seara asta sa se duca dracu ! Moby Dick Sosoaca, abtinete , stai doar si asculta , nu da din nou cu rahat in Romania !!! Simioane, ia-l pe Citu si beti un covrig pe hol !

  42. Mai da de domnul Goarna de la Politie mai stie cineva ca se degradează tot de atuncia.
    Nu mai pune nimenia piciorul in prag.

  43. Haoleu,mo ,nu va mai isterizati atata.Nu il va intreba nimeni nimic pe mascarici.Doar suntem singura tara a lumii condusa de un mut.Luati-va pastilele si calmati-va.Din cand in cand mai vedeti si noile preturi de la pravalia din colt.Stiu ,voi aveti bani ca d-aia mancati rahat p-aci de dimineata pana seara.

  44. ” Tache ” si boanchis, avea dreptate Radu Banciu, voi sinteti atit de ticalosi si morti dupa bani incit Calea Victorie se micsoreaza cind treceti pe acolo !

  45. O adunatura de imbecili. Toti care i o sugeti lu putin vad ca bateti campii despre LGBT desi nu vad legatura cu subiectul. Extremismul pe care l nutriti nu a adus nimic bun nicaieri in lumea asta. Mai iesiti in plm din garsonierele varuite cu huma, mai umblati si voi prin lumea asta si veti vedea diferenta. Cand o sa vizitati Rusia si apoi o tara ca Olanda sau Germania apoi sa vorbiti si sa emiteti pareri despre cum e mai bine, nu din ce va aduceti aminte din manualele de istorie care apropo= e subiectiva in toata lumea. Ati ramas in plm in trecut, invocati fel de fel de nefericiri istorice. Da, au fost multe nedreptati dar nici noi nu am fost usa de biserica. Suntem in 2022, marea majoritate ne trezim dimineata si mergem la job, ne platim taxele, ne salutam vecinii. Voi astia de i o sugeti lu putin sunteti fix aia care urlati ca se fura dar nu stiti ce si cine si aveti boala pe vecinu care are masina scumpa pe care a luat o din hotie, nu i asa???. Stiti doar ca se fura si atat. Tot voi sunteti aia care i o sugeti lui simion cu si fara batista desi numai niste lobotomizati ca voi puteati sa duceti in parlament un asemenea gunoi cu apucaturi de huligan. Tot voi l ati dus si pe marele luptator ghita acolo care habar nu are ce voteaza pentru ca nu prea stie sa citeasca. Tot voi sunteti aia care urati maghiarii dar acum i o sugeti un pic si lui Orban ca na…e un pic extremist si asta va excita desi habar nu aveti ce se poate intampla cu extremismul la putere. Sunteti niste boschetari morti de foame si rupti in gura de frustrari, scuipati doar ura si venin si va credeti doctori in orice stiinta. Fix apvistii ca voi va opuneti progresului desi urlati ca l doriti. Va place sa stati incuiati in sufragerie la televizor, va place in sedintele de bloc si iesiti din casa doar cand va duceti la tara sa duceti ce ati mai furat de pe unde munciti.

    • exista expresia prost de ragi si prost de-mpungi.
      tu nu esti prost, dar si ragi si impungi. sa te vad viteazule, cand or cadea bombe si la noi cum ai sa-ti mesteci cuvintele. frustrarile tale privitoare la mediul tau inconjurator apropiat, te privesc, dar insistenta cu care se urmareste aruncarea noastra in razboi, ne priveste pe toti. suntem in 2022? si daca ne vom intoarce in evul mediu, tu umblatule prin lume ce te faci cu job-ul, taxele si progresul? invata sa-ti iubesti neamul si asta va fi cu adevarat progres!
      cand va incepe sa fiarba coridorul suwalki, sa-ti aduci aminte ca ti-am scris aici. si da, din pacate sua din capul nato, cauta razboi cu rusia cu orice pret, acum prin unealta zelenski.
      singurul lucru unde ai dreptate este ca noi nu am fost usa de biserica. poporul roman a fost insusi Biserica.

  46. Bai jidanski de Zelinski, aia din sparlament, macar unul de acolo ar trebui sa iti dea un cap in gura, bai comediantule jidan de 3 grivna !! Esti un maskarici penibil, bai diktatorule wanna-bee, esti un rahat cu ochi si nimic altceva !! Cum mai e cu poporul tau ales de zei aka cimpanzei salbatici, ai distrus destui dintre ei, sau nu e nici o graba, nu de alta, dar e clar ca razboiul cu rsnacii aia salbatici o sa tina mult si bine, bai tarane ukro-na-zi, pe deasupra si jidan ipocrit !! Ha ha ha 🙂 Duck for cover, mothafuka !! Ha ha ha 🙂

  47. ZELENSKY ESTE COMANDANTUL BATALIONULUI FASCIST AZOV CARE A MACELARIT 16 MII DE RUSI IN LUGAN.MARILE PUTERI CARE AL TIN AN BRATE PE ACEST CRIMINAL CARE AN LOC SA SE FI ASEZAT CAT DE REPEDE LA MASA TRATATIVELOR CU RUSII MILOGESTE AN TOATA LUMEA ARME MODERNE CU CARE DEVINE TOT MAI PUTERNIC.RACHETE STINGER
    CU CARE DOBOARA AVIOANE TANCURI S A M D CATA MINTE ARE AR CERE SI ARME NUCLEARE NUMAI SASI SCAPE PIELEA DAR MIE CA PATESTE EXACT CA CEAUSESTII PENTRU NIMICIREA PROPRIULUI POPOR.

  48. Patriarhul Kiril este patriot El apara tara de lgtbqr ,de putreziciune si de mizerie umana !Sa ne arate progresul facut de PNLul extremist in anii guvernarii sale Se urla ca ei construesc ca ei sunt progresisti De cand exista ca partid ,extremistii astia au umplut tara de crime de mizerie umana si de prostie si hotie Gandul lor este doar la mprumutat si la dosit banetul furat Sa ne spuna iohanus unde sunt banii ca de nu il vom lua la scuturat mai rau ca pe basescu Nu uita paltonoiule ca ceasul ticae !

  49. Lui stalin slava slava cantam,pe drumul lui mai darz ne avantam.ca asai romanul fatarnic si imbecil cand se anveseleste.de adrian sarbu

  50. Vezi ca sirba al tau e de acelasi neam cu zdrelensky… Si cu tine pesemne… Asta e tot ce stiti: sa furati, sa mintiti, curlangii, pedofili, curve cu 1001 fete… Daca voi sunteti alesii, despre care Dumnezeu vorbim?… Al nostru, care ne-a dat cel mai de pret dar: LIBERUL ARBITRU?… sau al vostru: nu v-a dat nimic, v-a luat tot, chiar si mintile, v-a luat dreptul de a vorbi, gindi, v-a promis nemurirea, unul care nici macar lui nu-si poate da viata,(asteapta o otreapa sa se poate naste si multa suferinta si singe)… altfel nu se deschide poarta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger