AcasăPoliticaÎntrebare-cheie pentru Gabriela Firea, înaintea alegerilor: ”Câștigați?”. Răspunsul dat de primarul Capitalei

Întrebare-cheie pentru Gabriela Firea, înaintea alegerilor: ”Câștigați?”. Răspunsul dat de primarul Capitalei

Social-democrata aflată în fruntea Primăriei Generale a Bucureștilor s-a înscris în cursa electorală din 27 septembrie, cu gândul să obțină un nou mandat și să își continue, astfel, activitatea în fruntea PMB.

Prezentă, joi seara, la TV, Gabriela Firea a fost întrebată direct, la un moment dat, dacă e încrezătoare că va ieși prima în cursa pentru Capitală. ”Câștigați?”, a sunat, concret, întrebarea moderatorul emisiunii de la Antena3.

”Cetățenii decid. Bucureștenii decid – eu îmi fac treaba, așa cum este și normal, nu mă las copleșită de probleme. Știți foarte bine, că și dumneavoastră ați fost la serviciu, și în starea de urgență și ulterior în starea de alertă. Ni se spunea să stăm acasă. Cei mai mulți, inclusiv politicieni au stat acasă, dar noi am fost la muncă. Eu am fost în spitale, am fost în cămine de bătrâni, am fost în cămine de copii, peste tot, nu m-am ferit de acest lucru și cetățenii sunt cei care votează. Eu mă prezint cu bune și cu rele, cum se spune, cu toată activitatea mea”, a sunat răspunsul Gabrielei Firea.

Cu câteva ore înainte, respectiv în cursul după-amiezii de joi, la nivelul Primăriei Capitalei a început programul destinat testării elevilor și a cadrelor didactice din unitățile de învățământ din București, cu aparate Real Time PCR, în contextul începerii noului an școlar în condițiile speciale generate de pandemia COVID.

De altfel, zilele trecute, Gabriela Firea a vorbit în mai multe rânduri despre pregătirile care s-au făcut la nivelul Primăriei Capitalei pentru începerea școlilor.

sursa foto: Facebook/ Gabriela Firea

546 afisari

4 COMENTARII

  1. Azi noapte , doi zdrahoni navetisti din Rabnita m-au facut MUCI , am behait disperat in pozitia capra si acum postez de la reanimare , cretinoizii aia au fost nemilosi …

  2. Din pacate VEDEM ZILNIC CA PRESEDINTELE TARII IOHANIS SI PREMIERUL ORBAN PLATITI SA REPREZINTE INTERESELE TUTUROR ROMANILOR , SE IMPLICA FARA JENA IN MOD AGRESIV SI GROSOSOLAN IN CAMPANIA ELECTORALA IN FAVOAREA PNL !!!!!!
    INSTITUTIILE STATULUI CARE SUNT PLATITE TOT DE NOI ROMANII DE CE NU INTERVIN SA OPREASCA INTERVENTIA AGRESIVA A PRESEDINTELUI SI PREMIERULUI IN CAMPANIA ELECTORALA IN FAVOAREA PNL sau sunt si institutiile statului in favoare acestei nelegiuri execrabile totalmente nedemocratice ??????????

  3. 11 SEPTEMBRIE 2020 -Cote pariuri alegeri Bucuresti -favoritii la Primaria Bucuresti : 1. NICUSOR DAN = 1,44 , 2 . Gabriela Firea =2,38 , 3. TRAIAN BASESCU =13.00 , 4. Ioan Sarbu =51.00, 5. Calin Popescu Tariceanu = 101.0 , 6. Florin Calinescu =101.0 , 7. Ilan Laufer = 101.0

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger