AcasăPoliticaIntrat în cursa pentru CJ, deputatul Cupă lansează o provocare unuia dintre...

Intrat în cursa pentru CJ, deputatul Cupă lansează o provocare unuia dintre miniștrii Guvernului Orban: ”Să-și depună candidatura!”

Pe ultima sută de metri în care aspiranții își pot depune candidaturile pentru alegerile locale de luna viitoare, deputatul PMP Ion Cupă, înscris deja în cursa pentru șefia Consiliului Județean Mehedinți, i-a adresat unuia dintre miniștrii din actualul Cabinet invitația de a face un pas similar.

Este vorba despre o provocare adresată lui Virgil Popescu, ministrul liberal al Economiei și, totodată, liderul PNL Mehedinți. ”I-am lansat ministrului mehedințean al economiei, Virgil Popescu, provocarea de a intra în competiție cu mine, într-o luptă dreaptă pentru șefia Consilului Județean. Dacă vrea binele acestui județ, funcția de președinte de CJ este cea mai potrivită. Mai are timp azi să-și depună candidatura. Îi aștept!”, a transmis marți deputatul PMP, prin intermediul paginii sale oficiale de Facebook.

De altfel, și în cursul zilei precedente Cupă transmisese un mesaj în aceeași cheie, spunând în fața presei că l-ar dori pe ministrul Popescu participant în competiția pentru funcția de președinte de consiliu județean. ”Ca să fie o luptă dreaptă și să poată să ocupe o funcție foarte puternică în România și atunci să zicem „să trăiți, sunteți foarte bun”!”, declarase luni parlamentarul PMP.

94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger