AcasăPoliticaIntră, până la urmă, Cîțu în cursa pentru șefia PNL? ”Cred că...

Intră, până la urmă, Cîțu în cursa pentru șefia PNL? ”Cred că pot să contribui…” – VIDEO

Intră, până la urmă, Cîțu în cursa pentru șefia PNL? Ce spune premierul - VIDEO (foto: Facebook)

Premierul Florin Cîțu spune că va candida pentru o funcție, la Congresul PNL de lunile viitoare, dar a evitat să spună concret dacă are în vedere șefia formațiunii politice în cadrul căreia ocupă, la acest moment, funcția de vicepreședinte.

”În acest moment mă concentrez pe buget. Trebuie să avem buget (…) adoptat cât mai curând. Orice alte discuții, toate la timpul lor. (…) În momentul când voi lua o decizie despre un anumit subiect, vom vedea atunci”, a declarat Florin Cîțu, joi seară, la Digi24, întrebat fiind dacă va candida pentru șefia PNL.

Congresul formațiunii liberale ar urma să aibă loc în toamnă. Însă deja s-a aflat de câteva săptămâni de intenția actualului lider al PNL-ului, Ludovic Orban, de a candida pentru un nou mandat în fruntea partidului, în ciuda criticilor ce i-au fost aduse, din direcția unor nume importante din partid, după rezultatul alegerilor parlamentare de la finele anului trecut.

Cîțu s-a ferit să spună dacă are, la rândul său, în vedere prima funcție în cadrul Partidului Național Liberal. ”Sunt vicepreședinte PNL, am o experiență (…) și sunt sigur că voi candida în Congresul PNL pentru o funcție. Cred că pot să contribui la vârf în PNL cu experiența pe care am acumulat-o în această perioadă. (…) Acum mă concentrez pe buget”, a completat Cîțu, joi seară. Nu e prima oară, de altfel, când premierul face precizări în fața presei cu privire la congresul PNL. DETALII AICI.

98 afisari

1 COMENTARIU

  1. Asta daca ajunge sef la Peneleu, ia cateva lectii de navigatie de la Petrov si va naviga partidul, pana va esua in primul banc

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger