AcasăPoliticaIntră Florin Călinescu în cursa pentru Primăria Capitalei?

Intră Florin Călinescu în cursa pentru Primăria Capitalei?

Fotoliul de primar general pare să fie râvnit de tot mai mulți aspiranți la titlul de edil al Bucureștilor.

În ultimele ore s-a zvonit că pe lista posibililor candidați pentru șefia Primăriei Capitalei ar putea apărea și numele lui Florin Călinescu. Pe surse s-a aflat că în cursul zilei de miercuri s-ar putea face marele anunț în această privință, potrivit hashtagnews.ro. Actor de profesie, cunoscutul realizator TV, jurat într-o emisiune în căutare de talente, ar urma să intre în cursa pentru Primăria Bucureștilor din partea Partidului Verde.

În cazul în care se va decide să facă un astfel de pas, urmează ca echipa de campanie să treacă la strângerea de semnături pentru susținerea candidaturii acestuia.

Deja în competiția electorală programată pentru 27 septembrie și-au anunțat intenția de a candida social-democrata Gabriela Firea, Nicușor Dan – susținut de PNL, dar și, mai nou, fostul președinte Traian Băsescu, actualmente europarlamentar.

În tot acest timp, e de menționat că la Palatul Victoria se fac pregături pentru organizarea localelor. Zilele trecute, premierul Orban le-a cerut miniștrilor Sănătății și Internelor să pregătească, împreună cu Autoritatea Electorală Permanentă, ”setul de reguli pentru protejarea sănătății cetățenilor pentru perioada derulării campaniei electorale și pe perioada exercitării efective a dreptului de vot”.

sursa foto: Facebook/Florin Călinescu

252 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger