AcasăPoliticaÎntâlnirea Coldea, Dîncu & Radu Popa a provocat reacţii dure. "Mă-ta e...

Întâlnirea Coldea, Dîncu & Radu Popa a provocat reacţii dure. „Mă-ta e securistă!” / AUR, marioneta SRI?!

Întâlnirea Coldea, Dîncu & finuțul Popică a provocat reacţii dure: "Mă-ta e securistă!"

Întâlnirea care a avut, sâmbătă, într-un restaurant din Capitală a stârnit reacţii dure. Au fost implicați mai mulți politicieni – Vasile Dîncu (senator PSD), Radu Popa (deputat PSD), Claudiu Târziu (senator AUR), dar și Florian Coldea, fost număr doi în serviciu intern de informații, în epoca Băsescu, au provocat reacţii dure.

La postul RTV, s-a ajuns chiar la injurii LIVE, între social-democratul Radu Cristescu și Claudiu Târziu.

S-au înjurat de mamă

Domnule, dacă permiteți să fiu luat la **** la telefon, eu sunt lider de partid, nu stau de vorbă cu toți analfabeții”, a afirmat Târziu, în partea de început a intervenției sale.

„V-a prins cu pantalonii în vine. Cea mai bună dovadă a faptului că AUR e creația securității și a lui Coldea”.

Răspunsul lui Târziu a fost că spune o „o prostie”, neavând nicio legătură cu Coldea.

Cristescu l-a făcut securist.

„Băi securistule, tu cu mine nu ești frate, tu ești un securist ca și partidul tău”, a completat deputatul PSD după imaginailie făcute publice de gandul.ro.

Mă-ta e securistă, da? Mă-ta e securistă”, i-a replicat Târziu. Cristescu a continuat prin asocierea AUR cu Florian Coldea: „Avem explicația acum cum a luat AUR 10% din nimic. S-au întâlnit cu stăpânul care i-a creat”.

Deputatul Radu Popa a explicat pe Facebook

Deputatul Radu Popa a venit cu un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care a explicat, din perspectiva sa, toată situația.

Dacă știam câtă atenție primește un prânz cu soția si cu nașul meu, cred că o invitam mai des pe Antoaneta in oraș:) Acum, într’un registru serios, povestea adevărata este următoarea:

Soției mele îi place să gătească și, de aceea, weekendurile le petrecem de obicei cu prietenii, acasă. Sâmbăta asta, nașul nostru, prof. Vasile Dâncu a fost în București si a avut câteva ore libere la prânz. Așa că am profitat de o companie plăcută si l’am invitat în oras.

În restaurantul la care am mers se întâmplau să mai fie, printre multi altii, la mese învecinate, alți doi parlamentari-un deputat de la PSD si unul de la PNL-un celebru jurnalist si gen. Florian Coldea cu soția, care erau deja acolo când noi am ajuns”, a scris Popa pe Facebook.

author avatar
Andrei Ștefan
1.363 afisari

35 COMENTARII

  1. STILUL de discuții nu mă miră. Conform informațiile mele Târziu vine din părinții …( tata c.rvar & mama s.filitică ) Așa sunt majoritatea de la AUR

  2. Psd în actuala forma și cu impostorul ciolacu ,este o glumă proastă, nu vor mai lu nici 15%

    • Adică vor lua cu 15% mai mult decât retarzi plusericoi?
      Zi, deviantule tăpălăbar. Scuipă tot, nu ține-n tine.

  3. Cum demonstrati ”intilnirea” ?
    Sinteti niste colportori de stiri veninoase, puse in scena conform unor scenarii proaste,facute de securitate.
    Frica de AUR e viscerala si de ce le este frica nu vor scapa.
    IN NICI O FOTOGRAFIE NU APRE TARZIU LA MASA CU COLDEA SAU IMPREUNA CU ACESTA, DESI NU ESTE INTERZIS, MAI ALES CA , GENERALUL COLDEA, E AGENTUL AMERICANILOR.
    SAU NU VA MAI PLAC AMERICANII, PERVERSILOR ?!

    • COLDEA,GHITZA,PONTA…..SUNT PARTEA CORUPTA A UK SI MOSSAD….NICI AMERICANII NU MAI VOR ASA CEVA…VEZI TONY BLAIR-PODESTA-PONTA-GHITZA….SUNT DIN GRUPUL CU MULTE BUBE-N CAP…PEDOFILIE CU MAXWELL-EPSTEIN….SI ALTELE

  4. Cata importanta dati intalnirii la restaurant intre niste indivizi care isi zic politicieni. Urmariti limbajul folosit intre ei si va faceti o parere privind gradul lor de educatie. Asa se poate extrapola la intreaga clasa politica care doreste sa ne conduca. In primii 20 de ani de regim comunist demnitarii erau in general cu slaba pregatire educationala. Ceausecu cu 5 clase absolvie , completandu-si studiile acasa a luat dupa mult timp bacalauretul insa la doar 2 saptamani a luat si diploma de licenta. Acum nepotii, rudele fostilor tovarasi din fosta Securitate, sau ai fostilor activisti PCR rang II, III ne conduc. Ce se naste din pisica soareci mananca este un proverb romanesc. .

    • ADICA NEPOTISMUL….E DIN1950….EU AM INTELES CHESTIA ASTA PRIN 1980 IN SCOALA SI LICEU,CAND AM AVUT COLEGI BEIZADELE//ULTERIOR CARIERA LOR IN FOSTA/ACTUALA SECURITATE SPUNE TOTUL>>>>>>>UITE SI UN NUME DIN 30…..JINGA……AMBASADOR IN UK…SA TRAITI BINE

      • ASAZISA „REVOLUTIE” A FOST UN CIRC….CU VICTIME REALE…SI SCOPURI PUR MATERIALE ALE „TAVARISCILOR” DE LA D I E…

        • IAR D I E ERA GRU(KOMINTERN)….PACEPA A RECUNOSCUT CLAR CHESTIA ASTA SI AU TRECUT 50DE ANI DEGEABA..NIMENI NU VEDE CA NE CONDUCE KOMINTERNUL-GRU DEGHIZAT IN „PRO-AMERICANI”

          • ESTI „PRO-AMERICAN” DACA DAI SPAGA AMERICANILOR DIN CIORDELILE PE CARE LE FACI CU KOMINTERNUL…VEZI GHITA-PONTA-COLDEA ETCETERA

          • CAT DESPRE SECURISTII „AUR”…CAND AM VAZUT CA-L BAGA PE GRUIA STOICA…SI GRUPUL LUI…M-AM LAMURIT CINE-I GHIDONEAZA….

      • Cariera este paravanul pt. clanurile mafiote ale fostilor tovarasi, acum cica domni. Au axumulat averi imense , desigur dupa ce au facut primul milion din jefuirea Tarii. Dar noi nu ne vindem tara , o dam gratis fostilor tovarasi, romani de-ai nostri, nu-i asa ?

        • E de preferat sa ne conduca Inteligenta Artificiala , aia nu stie ce e smenul si coruptia …

  5. chiar daca este o manevra securista , speriati de avantul scapat de sub control al AUR , totusi niste intrebari se pun : 1 . Coldea si Dancu sint Dumnezei in tara asta , chiar nu se poate scapa de ei ? 2. AUR sa spuna urgent pozitia lor fata de acesti golani securisti si daca au de gand sa colaboreze cu ei.

    • Radu Popa e maimutoiul care a distrus toate filiale PPDD , o sa-si faca treaba si cu AUR , e bun executant .

  6. Presa militienilor, a carnatarilor securici, a bolsevicilor brucsell-aurolaci, s-a defecat in ea!
    Viermii sociali sau reunit sa rupa AUR. V-ati rupt in creieri

    Coldea si-a chemat sclavii pentru a le livra noile strategii securiste. Dancu si Popa au stat cu cura cascata
    si au halit carnatii livrati de Coldea.
    PSD un partid al securistilor ordinari ce imput Romania!

  7. Sa dispara AUR
    Sa dispara ei
    Fiind-ca nu ne lasa la furat pe noi!
    Noi si cu tatuca vom ridica parul
    AUR ne incurca la frecat tiparul
    Cat am fost cu Coldea si cu cucuveaua
    Am fost protejati la luat maiaua
    La furat ,la dus bogatia tarii
    La distrus la spaga,culmea degradarii!
    Noi atunci n-am fost pusi de securisti
    Plicu galben n-a fos pentru PSDisti
    Chiar daca nici unul din holera neagra
    Cu beciul tatucai n-a avut vreo treaba
    Desi am furat si n-eam batut joc
    Uite ,puscarie n-am facut deloc

  8. ” Dupa versuri daca-iei / Pe acesti „moderni ” POETI / Nu stii care dintre ei / Au in cap , mai multi STICLETI ” . ” Consumand ades in crama / Cantitati nemasurate / Multi poeti au scris o zeama / De cuvinte-ncrucisate ” . Meltene , esti praf si pulbere !

  9. Bai minoritate ,care te spargi in gaoaza, esti sugiuc ,am inteles Omul scrie versuri foarte nimerite !Esti vizat cumva ,securist pidosnic ce esti Sugiuc scarbos !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger