AcasăPoliticaÎntâlnire de taină între Klaus Iohannis şi Dan Barna. Ce variante de...

Întâlnire de taină între Klaus Iohannis şi Dan Barna. Ce variante de ministru al Sănătăţii au fost rostite în şedinţă

barna-iohannisÎntâlnire de taină între Klaus Iohannis şi Dan Barna. Ce variante de ministru al Sănătăţii au fost rostite în şedinţă

Copreședintele Alianței USR PLUS, Dan Barna, a discutat, joi, cu președintele Klaus Iohannis, a declarat europarlamentarul USR PLUS Dragoș Tudorache.

ntrebat dacă a avut loc o întâlnire între Dan Barna și Klaus Iohannis, Dragoș Tudorache a răspuns afirmativ, precizând că discuția dintre cei doi a avut loc joi.

Dan Barna a discutat ieri cu Klaus Iohannis după ședința de guvern. Singurul motiv pentru care Dan Barna a fost doar el la Klaus Iohannis este pentru că eu nu sunt încă în București, iar domnul Cioloș e în recuperare după Covid.

Am vorbit cu Barna și înainte și după întâlnire. Președintele a vrut să înțeleagă poziția exprimată de USR PLUS, Dan Barna i-a explicat foarte clar poziția și rațiunile pentru care ne-am poziționat în acest fel.

Concluzia a fost ca începând de luni, în cadrul coaliției să mergem să căutăm soluții„, a declarat Dragoș Tudorache.

Ce variante de ministru al Sănătăţii s-au rostit?

Secretarul de stat de la Ministerul Sănătăţii, Ioana Mihailă, şi deputatul Adrian Wiener sunt acum în cărţi pentru a prelua portofoliul de la Ministerul Sănătăţii.

Întâlnirea a venit în contextul în care USR-PLUS cere schimbarea din funcția de premier a lui Florin Cîțu, după ce şeful Guvernului l-a revocat din funcția de ministru al Sănătății pe Vlad Voiculescu.

author avatar
Andrei Ștefan
743 afisari

4 COMENTARII

  1. Am mai bagat la mat un supliment cu doua polonice cu k.kt , primul la 17:24 si secundul la 19:43 , trebuie sa apara salubritatea cu galeata pentru sfanta cina de tainit ….hihihihihi

  2. Ce i-o fi spus Barna lui Iohannis sa-l sperie? Sa-l fi amenintat cu protectorul lor Soros? Sa fi discutat ceva si despre popor, despre Romania? Nici vorba. Doar despre ciolan. Vrei guvernul Meu, demite-l pe Citu. Avem noi inlocuitor. Posibil franco- romanul Ciolos. Ca are experienta in materie.Si uite asha, incet incet, rezistii devin majoritari la guvernare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger