AcasăPoliticaÎnregistrare bombă! Dialoguri ȘOCANTE din sala cu sacii de voturi de la...

Înregistrare bombă! Dialoguri ȘOCANTE din sala cu sacii de voturi de la sectorul 1! ”Are sigiliul pus? Păi, unde dracu’ sunt, mă?”

O nouă înregistrare ce surprinde dialoguri absolut incredibile, în privința alegerilor locale, a apărut în spațiul public, punând sub semnul întrebării cele întâmplate după încheierea scrutinului, mai ales în contextul plângerii înaintate de Dan Tudorache și a audierilor care se fac la Secția Specială de Investigare a Infracțiunilor din Justiție.

Din câte a anunțat Antena 3, postul care a prezentat imaginile din camera cu sacii de voturi din Sectorul 1, discuția a avut loc pe 6 octombrie, în ziua în care s-a găsit un sac cu rechizite și buletine de vot, voturile fiind PSD și ALDE. Iar în înregistrate apar vocile judecătoarei Olimpia Crețeanu, locțiitorul Biroului Electoral Circumscripție Sector 1, și a procurorului Nicolae Sprîncu, președintele Biroului Electoral de Circumscripție.

Iată câteva dintre replicile esențiale surprinse pe înregistrarea prezentată de postul TV:

”Judecător Olimpia Crețeanu: Nu găsesc listele permanente și listele suplimentare. Cum ați făcut dumneavoastră aici? Ceilalți zic că a zis să pună ștampilele, să pună toate materialele, adică listele suplimentare, listele permanente, să le pună în saci și ia-le de la mine…

Procuror Bogdan Nicolae Sprîncu: Știți procedura. E o hotărâre a…

Judecător Olimpia Crețeanu: Unde sunt sacii, atunci?

Procuror Bogdan Nicolae Sprîncu: A zis să sunăm președinții, să vedem unde i-au lăsat.

Judecător Olimpia Crețeanu: Cum a zis? Păi și cum verifici dumneata dacă ăla mi-a trimis mie acolo… Are sigiliul pus? Păi, unde dracu’ sunt, mă, pe sacii ăia cu rechizite? Că n-am văzut niciun sigiliu. De unde știu eu că ăla mi-a pus mie listele permanente, domnu’ de acasă sau în coșurile de gunoi de pe stradă?

Eu întreb acum unde este sigiliul pe sacii cu rechizite, unde au fost și ștampilele. Am găsit ștampile în saci, acum. Aia cu VOT am găsit!

Procuror Bogdan Nicolae Sprîncu: Ei trebuia să le aibă pe toate sigilate. Dar face primirea doar la saci.

Judecător Olimpia Crețeanu: Și erau sigilați sacii? Unde sunt listele electorale, listele permanente și listele suplimentare? Că oamenii ăștia au înnebunit aici!”

Înregistrarea VIDEO poate fi văzută AICI.

National.ro a prezentat și zilele trecute imagini grăitoare din scandalul voturilor de la Primăria Sectorului 1, după ce în spațiul public au apărut cadre surprinse de camerele de supraveghere, în care se observă cum mai multe persoane intră în încăperea unde erau depozitați sacii cu voturi. Citiți AICI: NAȚIONAL prezintă dovada furtului de la alegerile locale pentru Sectorul 1! Noi FILMĂRI VIDEO cu momentul pătrunderii în sediul BEC!

author avatar
Andrei Coman
1.022 afisari

3 COMENTARII

  1. Bă, voi sunteti chiar prosti si nu intelegeti ?! Pai daca președintele ” distanțare, spălare, mascare ” iar mai nou si ” aglomerare ” a cuvantat ca alegerile au fost corecte si perfect organizate de ” orbanoiu lui ” înseamnă ca chiar (!) asa au fost, ce dracu !

  2. Acu Coconu de la Cotroceni nu sare -n sus ?
    S-a furat domnule Presedinte, si tacerea dvs. spune ceva
    Copy – Paste Petrov, cand fura ai mei sunt ciocu mic

  3. Mda, păi Orban cu gurița lui plină de alcool a spus că PSD a rămas în anii ’90 privind jocurile voturilor!
    Adică, cu alte cuvinte, klaun cu orbanu s-au upgradat ca să fure electronic și prin alte invenții la nivelul secolului 21, nu cu uleiul și găleata.
    Sunt mulți fraieri și lingăi în țara asta, pe asta se bazează manipularea lor!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger