AcasăPoliticaINCREDIBIL: Iulian Dumitrescu insistă să candideze!/Ce punea la cale să facă fostul...

INCREDIBIL: Iulian Dumitrescu insistă să candideze!/Ce punea la cale să facă fostul șef al CJ Prahova, executat instituțional

sursa foto: Iulian Dumitrescu/Facebook

Deși a intrat în vizorul DNA, Iulian Dumitrescu ar putea candida din nou pentru șefia Consiliului Județean Prahova.

Liberalul Iulian Dumitrescu a spus joi, 18 aprilie, în fața jurnaliștilor, că atât Constituţia, cât şi Statutul partidului îi permit să candideze, însă este o decizie personală, pe care trebuie să o ia.

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova a fost prezent joi la Secţia 2 de Poliţie din Bucureşti, în cadrul controlului judiciar.

Dumitrescu: Știţi că am dreptul să candidez

„Există o Constituţie în ţara asta şi Constituţia a fost făcută de nişte oameni mai deştepţi şi decât mine şi decât dumneavoastră şi conform Constituţiei şi cred că ştiţi că am dreptul să candidez. Există un Statut al partidului, care a fost făcut de nişte oameni şi mai deştepţi decât mine şi conform Statutului am dreptul să candidez. Dar există o decizie personală pe care trebuie să o iau eu”, a declarat Iulian Dumitrescu în fața presei.

Despre dosarul penal în care este anchetat, Dumitrescu a spus că „sunt nişte oameni puşi de Vlad Cosma, care vrea să pună mâna pe judeţul Prahova”.

Dezvăluiri „Național”

De altfel, încă de acum două luni, ziarul „Național” a făcut dezvăluiri în cazul lui Dumitrescu:

„Varianta oficială a celei mai tari lovituri date clasei politice în acest început de an este următoarea: Iulian Dumitrescu, prim-vicepreședintele PNL și șeful Consiliului Județean Prahova, a fost „călcat” de mascați pentru că ar fi luat mită 16 milioane de lei de la un om de afaceri. Varianta neoficială vă este dezvăluită ÎN EXCLUSIVITATE de ziarul „Național” și ea ne spune că cel mai puternic om din Partidul Național Liberal a fost executat instituțional.

Ce înseamnă asta? Că „serviciile” au pus ținta pe combinagii din politică, indiferent de numele, poziția și influența fiecăruia. Dacă a căzut un „greu” ca Iulian Dumitrescu, atunci oricine poate intra în această horă, nimeni nu-i de neatins”.

Citiți mai multe AICI:

NUCLEARĂ în sistem! Iulian Dumitrescu, EXECUTAT instituțional! / SERVICIILE au pus ținta pe combinagiii din PNL și PSD

Citiți și: DNA a întors armele: OAMENII PREȘEDINTELUI, EXECUTAȚI unul câte unul!

author avatar
Andrei Coman
310 afisari

2 COMENTARII

  1. Stimati liberali,

    Chiar nu va e rusine cu derbedeul asta ??? Iar justitia ce pazeste ? Rusine

  2. Haoleo! Meleonarul ramane fara sursa de venit? Ca doar din aia traia, platea impozite si taxele pe lemuzine.Pai cum sa nu mai fie el la botoanele prahovenilor? Sa fie achizitii fara sa stie el cat e parandaratu’.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger