AcasăPoliticaIncredibil! Dan Vîlceanu, "iepurele" lui Florin Cîţu? De ce face ministrul Finanţelor...

Incredibil! Dan Vîlceanu, „iepurele” lui Florin Cîţu? De ce face ministrul Finanţelor un joc dublu

dan vilceanuDan Vilceanu, noul premier?

Dan Vîlceanu, actualul ministru al Finanțelor, s-ar număra pe lista de posibili candidați la funcția de premier ce ar fi propuși de PNL.

El se alătură astfel unei liste din care mai fac parte Lucian Bode – ministrul Internelor, și Nicolae Ciucă – ministrul Apărării. El ar urma însă să renunțe imediat la mandat, astfel încât președintele să îl poată nominaliza din nou pe Florin Cîțu.

Dan Barna nu i-ar spune „nu” lui Vîlceanu

Vicepreşedintele USR spune că partidul pe care-l reprezintă vrea să treacă mai repede peste această criză politică după demiterea Guvernului condus de Florin Cîțu.

Barna se ferește pentru moment să prefere un posibil nume de la PNL, chiar dacă în spațiul public a fost invocată persoana lui Dan Vîlceanu, fostul deja ministru al Finanțelor.

În intervențiile pe care le-am făcut am spus că putem continua, dar cu alt premier. Hai să vedem ce se va întâmpla în urma consultărilor.

Eu sper să nu se prelungească această criză. Ar fi putut PSD-ul să trecem mai repede peste aceste momente, dacă PSD nu l-ar fi susținut pe Cîțu.

Vreau să evit să spun un nume (n.r.: a fost întrebat de Dan Vîlceanu) pe orice nume vehiculat. USR rămâne consecvent pe reformele dorite”, a conchis Dan Barna.

author avatar
Andrei Ștefan
937 afisari

5 COMENTARII

  1. ALT HOT RECUNOSCUT CU DOSAR PENAL IMPREUNA CU FAMILIA SA PENTRU AFACERILE NECURATE CU CE OLTENIA.

  2. Cu alte cuvinte președintele isi poate permite sa nominalizeze un pușcăriaș iletrat împins de serviciile altor țări in funcția de prim ministru fara ca românii să se revolte? Ce s-a întâmplat cu românii pe care-i cunoșteam? Ati plecat toti si nu vă mai uitati în urmă? Nu vă mai pasă nici de mormintele strămoșești?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger