AcasăPoliticaINCREDIBIL! Ce scrie în CV-ul lui Clotilde Armand? Și-a „înflorit” experiența profesională

INCREDIBIL! Ce scrie în CV-ul lui Clotilde Armand? Și-a „înflorit” experiența profesională

Clotilde ArmandINCREDIBIL! Ce scrie în CV-ul lui Clotilde Armand? Și-a „înflorit” experiența profesională

Clotilde Armand a reușit să se impună în fața lui Daniel Tudorache la alegerile locale din 27 septembrie. Candidata USR PLUS la Primăria Sectorului 1 a câștigat, în sfârșit, un mandat de primar, după ce în 2016 era zdrobită de contracandidatul ei.

În calitate de edil, Armand și-a scris „Biografia”. În acest scurt CV ea a strecurat o performanță pe care puțini politicieni din România reușesc s-o atingă. Clotilde Armand a ținut să se laude că, în trecut, a fost „primar pentru o noapte” al Sectorului 1.

Mai exact, aceasta a scris că, în calitate de candidat al USB la alegerile locale din 2016, a fost „Primar pentru o noapte” al Sectorului 1, potrivit Bugetul.ro.

Alegeri cu scandal la Sectorul 1

Conform rezultatelor oficiale, Clotilde Armand, candidatul susţinut de PNL şi Alianţa USR PLUS, a câştigat alegerile pentru Primăria Sectorului 1 cu 40,94% dintre voturi – 36.455 voturi.

Daniel Tudorache, candidatul PSD, s-a clasat al doilea, cu 39,81% din voturi, reprezentând un număr de 35.451 voturi, potrivit Biroului Electoral Central. Ulterior, Tudorache a acuzat că alegerile au fost fraudate.

Daniel Tudorache, fostul primar, și PSD au cerut reluarea votului de la Sectorul 1, după ce în spațiul public au apărut imagini cu persoane care intră într-o cameră unde au fost depozitate buletinele de vot. Acțiunea în instanță formulată de Tudorache nu a avut, însă, câștig de cauză. Astfel, Clotilde Armand a devenit noul primar al Sectorului 1.

author avatar
Andreea Vlad
913 afisari

2 COMENTARII

  1. Bucurestenii(nu toti, este adevarat) ar face bine sa nu se mai miorlaie. Au ce au votat si la Sectorul 1 si la Primaria Generala.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Veşti bune pentru românii care desfăşoară aceste activităţi profesionale. Ocupaţia lor se va calcula la vechimea în câmpul muncii

Conform unei propuneri legislative recent înregistrată la Senat, pentru care inițiatorii cer adoptarea în procedură de urgență, se prevede egalizarea tratamentului dintre contractul de...

Emmanuel Macron, la un pas să ducă NATO în conflict direct cu Rusia. Preşedintele Franţei a vorbit din nou despre un eventual război

Emmanuel Macron a vorbit despre un eventual război într-un videoclip de campanie electorală. Președintele Franței susține campania pentru alegerile europene a lui Valérie Hayer,...
proger