AcasăPoliticaIncredibil! Ce gest a făcut Ciolacu la recepția organizată la Ambasada Franței....

Incredibil! Ce gest a făcut Ciolacu la recepția organizată la Ambasada Franței. Toți s-au uitat mirați la el

marcel ciolacu

Ambasada Franței la București a organizat o recepție cu prilejul Zilei Naționale a Republicii Franceze, sărbătorită la 14 iulie, la care au fost invitate mai multe personalități publice din România.

Printre cei prezenți la recepție s-a aflat și președintele interimar PSD Marcel Ciolacu. Aflat printre primele rânduri de invitați, social-democratul a preferat să se dezică de regulile de protecție împotriva noului coronavirus.

Potrivit imaginilor difuzate de Administrația Prezidențială, Ciolacu a avut o mască de protecție, dar a ținut-o în mână pe tot parcursul discursurilor oficiale. Comportamentul său a atras atenția celor din jurul său, care au purtat mască de protecție, conform regulilor sanitare pentru prevenirea infectării cu Covid-19.

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu la Ambasada Franței la București

Persoanele prezente la discursurile susținute cu ocazia Zilei Naționale a Republicii Franceze – printre care și ministrul de externe, Bogdan Aurescu, ministrul Economiei, Virgil Popescu, sau colegul de partid al lui Marcel Ciolacu, președintele Senatului Robert Cazanciuc – au stat la o distanță de câțiva metri una de cealaltă, iar evenimentul a avut loc în aer liber.

Ce scuză a găsit Marcel Ciolacu pentru faptul că nu a purtat mască în Parlament

La mijlocul lunii mai, Marcel Ciolacu a găsit și o scuză pentru faptul că nu a purtat mască în plenul Camerei Deputaţilor. El a spus că are o deviaţie de sept, care i-a fost depistată în urma unui control medical.

„Sub formă de glumă, am vrut să transmit că am o suferinţă la nas şi… o să lămurim lucrurile. Am o deviaţie de sept depistată în urma unui control medical efectuat cu ocazia leşinului. Am făcut şi acest control medical”, a afirmat liderul PSD Marcel Ciolacu.

Masca de protecție, obligatorie în spațiile publice

Purtarea măștii de protecție este obligatorie din 15 mai în spațiile publice închise, spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun și la locul de muncă. Există și unele excepții, între care copiii mai mici de 5 ani, elevii în timpul orelor de curs, cu asigurarea distanțării fizice, vorbitorii în public, persoanele care suferă de boli care afectează capacitatea de oxigenare.

author avatar
Andreea Vlad
497 afisari

5 COMENTARII

  1. Ciolacu are deviatie la creer si e mai tare ca fularu ,este adevarat .Dar homalaul pres nu are deviatie de creer ,el care a falsificat acte si a vandut copii El cum este Este la fel ca voi nazi Toti cei care se aseamana se aduna Sunteti rai si mincinosi si prosti Ati imprumutat 30 de miliarde de euro in 8 luni cu dobanda uriasa Ati amanetat viitorul copiilor nostriCand muncesti 3 zile pe saptamana si te deplasezi cu circul prin jumatate de tara asta nu e cinic ,nu e nesimtire Dar ce sa le ceri la niste criminali nazi Siktir criminalilor!

    • Eu sunt Deviati-Deviatu , ai dreptate , mamuku si tatuka m-au conceput la ospiciu , n-ai ce sa-mi ceri , de ce esti asa pretentios , gavroche ?

  2. Pai sa-si scoată adeverința medicala ca nu poate intra in spatii publice sau ia amenda.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger