AcasăPoliticaINCREDIBIL! AUR cheamă românii în stradă, să protesteze în fața Ambasadei Rusiei...

INCREDIBIL! AUR cheamă românii în stradă, să protesteze în fața Ambasadei Rusiei la București! Risc major pentru țara noastră?

INCREDIBIL! AUR cheamă românii în stradă, să protesteze în fața Ambasadei Rusiei la București! Risc major pentru țara noastră?

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) condamnă invazia militară a Rusiei în Ucraina şi, mai mult decât atât, anunţă o acţiune de protest în faţa Ambasadei Rusiei la București.

„Condamnăm invazia militară a Rusiei în Ucraina. Suntem îngrijorați de soarta etnicilor români din nordul Bucovinei și sudul Basarabiei dar și de amenințările repetate asupra teritoriului României.

AUR va organiza un protest în fața Ambasadei Federaţiei Ruse la ora 18:00”, stă scris pe pagina de Facebook a formațiunii politice conduse de către George Simion și Claudiu Târziu.

Ședință CSAT la Cotroceni

Pe de altă parte, s-a aflat de la Cotroceni că președintele Iohannis a convocat, pentru joi la ora 11, ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT).

„Pe ordinea de zi a ședinței este inclusă tematica privind implicațiile asupra securității euroatlantice în contextul agresiunii Federației Ruse împotriva Ucrainei”, anunță Președinția.

Iar de la Palatul Victoria s-a anunțat că premierul Ciucă a convocat, la nivelul Guvernului, „task-force-ul pentru gestionarea situației generate de agresiunea militară rusă din Ucraina”.

Și că principalele responsabilități „sunt legate de monitorizarea situației și coordonarea măsurilor la nivelul structurilor guvernamentale pentru asigurarea funcționării tuturor serviciilor publice”.

Din grupul de lucru fac parte, între alții, ministrul Apărării, Vasile Dîncu, al Externelor, Bogdan Aurescu, dar și ministrul de Interne, Lucian Bode – CITIȚI MAI MULTE AICI.

author avatar
Andrei Coman
839 afisari

5 COMENTARII

  1. Stai linistit Simioane , nu te priveste nici pe tine nici pe romani , razboiul asta de opereta . inchide televizorul !

  2. Da asta e frumos in democratie nu in despotism. Daca mai e ceva de auzit o sa se auda si in alte ambasade rusesti din lume.

  3. Cum domnule, Simion care, zic gurile rele, ia bani de la ruși, merge să le strice liniștea de la ambasadă? Păi, ori este cu rușii ori nu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger