AcasăPoliticaIncendiu Bamboo. Iohannis: Reguli si legi au fost, se pare, din nou...

Incendiu Bamboo. Iohannis: Reguli si legi au fost, se pare, din nou incalcate

Primul om in stat a facut referire la situatia dramatica in care s-au aflat, sambata dimineata, zeci de persoane aflate in clubul cuprins de incendiul violent care a trimis pe mana medicilor in jur de 40 de oameni si a facut sa se prabuseasca, din cate au anuntat cei de la ISU, cladirea localului de lux.

Mai precis, Kaus Iohannis a adus in discutie, intr-un mesaj postat pe o retea de socializare in cursul diminetii de sambata, posibila incalcarea unor reguli. „In incendiul din clubul bucurestean nu si-a pierdut viata, din fericire, nici un om. Am trecut, insa, pe langa o alta tragedie de proportii. Reguli si legi au fost, se pare, din nou incalcate. Pana nu vom intelege odata pentru totdeauna ca legea e una pentru toti, societatea va fi mereu in pericol”, e de parere presedintele. Nu in ultimul rand, Iohannis a adresat cate un mesaj pentru persoanele care au avut de suferit de pe urma incendiului, dar si celor care au intervenit pentru a-i ajuta, in speta cadrelor medicale si pompierilor. ”Le doresc insanatosire grabnica celor raniti si multumesc salvatorilor!”, a notat seful statului pe Facebook.

(foto: ISU Bucuresti-Ilfov)

Mentiunile liderului de la Cotroceni vin in contextul in care localul de lux aflat pe raza sectorului 2 a fost puternic afectat de un incendiu care a izbucnit undeva in jurul orei 3 jumatate, sambata dimineata. Au fost zeci de ambulante si masini de pompieri care au ajuns la fata locului, in total fiind peste 40 de oameni care au ajuns in grija medicilor – in prima faza de la Salvare, fiind apoi dusi la mai multe spitale din Bucuresti – DETALII AICI.

Din pacate, cazul de fata le-a amintit multora de situatia din clubul Colectiv, unde in urma unui incendiu care s-a declansat in seara zilei de 30 octombrie 2015, in localul de pe strada Tabacarilor din sectorul 4 al Capitalei, au pierit 64 de oameni, iar alte peste 100 de persoane au fost ranite.

Cititi si: ISU: Clubul afectat de incendiu avea aviz de securitate la incendiu, nu si autorizatie

Dosar penal dupa incendiul din clubul Bamboo

214 afisari

1 COMENTARIU

  1. Du-te ma la colectiv,nu ma duc ma nu ma duc,stau in sase case si ma aceea,dar o casa se cam duse si a murit rima.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

ANM anunţă că se schimbă vremea în România! Diferențe mari de temperatură de la o zi la alta. Prognoza pentru Bucureşti

În acest weekend, vremea intră într-un proces de încălzire. Cu toate acestea, nu vom scăpa de ploi. Potrivit meteorologilor, precipitațiile vor fi prezente în...

Bucureştiul se închide din nou în weekend pentru maşini. Se deschide pentru pietoni. Zonele cu restricţii de trafic

Şoferii care ar dori să iasă cu maşina prin Bucureşti, în weekend, trebuie să ştie că Poliţia Rutieră a stabilit câteva restricţii. În Capitală,...
proger