AcasăPoliticaÎncă un politician părăsește barca USR. Și-a anunțat demisia: „Nu mai pot...

Încă un politician părăsește barca USR. Și-a anunțat demisia: „Nu mai pot să ies în stradă pentru a vorbi cu oamenii”

sursa foto: Facebook/USR

O nouă plecare din rândurile formațiunii politice conduse de către Cătălin Drulă – Uniunea Salvați România. Vestea s-a aflat în prima zi a acestei săptămâni.

Un consilier județean USR Iași și-a anunțat demisia din partid. Adrian Slabu a anunțat și motivele care l-au făcut să-și anunțe plecarea din USR. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, acesta s-a arătat sceptic că formațiunea politică în fruntea căreia se află Drulă va putea fi reformată.

Slabu: Mi-am dat demisia din calitatea de membru al USR

„Am intrat în politică, acum 4 ani, convins că dacă vrem să schimbăm ceva în această țară trebuie ca fiecare dintre noi să se implice. Am plecat la drum cu speranța că mai întâi vom construi un partid care să reflecte societatea pe care noi ne-o dorim.

Deși am știut de la început că USR-ul este departe de a atinge acest deziderat în ultima perioadă mi-am pierdut și speranța că el va putea fi reformat. Simt în acest moment că nu mai pot să ies în stradă pentru a vorbi cu oamenii și să-i privesc senin în ochi”, a susținut Adrian Slabu, în mesajul pe care a ales să-l transmită în 13 martie, pe rețeaua de socializare.

Slabu și-a încheiat postarea cu următoarea precizare, care nu lasă loc de dubiu: „în acest context, vă anunț că mi-am dat demisia din calitatea de membru al USR”.

Citiți și: Se rupe USR. Noi demisii, pleacă în partidul lui Cioloș

Încă o plecare din USR. Un deputat, fost candidat la șefia USR, și-a anunțat demisia din partid!

Demisie de răsunet în USR. Un fost ministru a părăsit partidul

author avatar
Andrei Coman
647 afisari

4 COMENTARII

  1. Ți,ai dat seama f târziu, cum sa prospere țară cu acești ong iști sataniști, a căror preocupare era interesul străin și personal

  2. Usr este o glumă proastă , o invenție a corporațiilor străine, a căror agendă are stăpâni alogeni

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger