AcasăPoliticaÎncă un lider politic iese la rampă, după recentul bilanț COVID: ”PLAN...

Încă un lider politic iese la rampă, după recentul bilanț COVID: ”PLAN ANTICRIZĂ”

Încă un lider politic iese la rampă, după bilanțul COVID îngrijorător: ”România are nevoie de un PLAN ANTICRIZĂ!”

După ce Marcel Ciolacu reacționase, pe fondul aflării recentelor cifre venite de la Grupul de Comunicare Strategică (GCS), potrivit cărora România a depășit pragul de 5.000 de cazuri noi de infectări cu COVID-19, încă un lider politic din opoziție pare a fi pe aceeași lungime de undă cu președintele PSD.

Victor Ponta dă de înțeles că e cazul ca liderii politici să transmită un semnal de încredere românilor. ”România are nevoie de un PLAN ANTICRIZĂ ! Care să arate românilor că liderii politici sunt capabili să ofere încredere, certitudini, acțiuni concrete, responsabilități și rezultate! Dacă mergem mai departe ca până azi știm rezultatul: DEZASTRU NAȚIONAL ! Trebuie să fim PRO România!”, sună mesajul pe care Ponta l-a transmis pe pagina sa de Facebook, cu trimitere directă la un titlu privind recentul bilanț referitor la situația generată de COVID-19, la nivel național.

Ciolacu cere un pact pentru sănătate

La rândul său, președintele Partidului Social Democrat a transmis un mesaj care să ajungă în principal în atenția primului om în stat. Ciolacu solicită să se facă rapid consultări cu formațiunile politice și să se pună la punct un pact pentru sănătate, care să fie asumat de partide. ”S-a ajuns prea departe! Suntem la limita unui dezastru sanitar! România nu-și mai permite un președinte care, în permanență, să divizeze societatea, să împartă românii în buni și răi, în peneliștii buni și restul, toți ceilalți, răi și vinovați!

Iohannis trebuie să renunțe la aura de ”Otto cel Mare” și să cheme URGENT toate partidele la consultări, alături de cei mai buni specialiști pe sănătate pe care îi are România.

Este nevoie rapid de un PACT PENTRU SĂNĂTATE, pe care toate partidele să și-l asume ferm. Este nevoie să punem rapid capăt haosului care a cuprins sistemul de sănătate. Viața oamenilor trebuie salvată, nu ignorată!

Pentru că, după alegeri, domnule Iohannis, pentru mulți dintre români va fi deja prea târziu!”, a cerut Ciolacu, pe aceeași rețea de socializare.

Peste 5.000 de cazuri noi la nivel național

Din câte arată raportarea de vineri, în ultimele 24 de ore nivel național au fost înregistrate 5.028 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19). De asemenea, cifrele oficiale arată că până la data de 23 octombrie pe teritoriul României au fost confirmate 201.032 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), iar 144.429 de pacienți au fost declarați vindecați. ”Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 876 de persoane au fost reconfirmate pozitiv”, potrivit sursei citate.

Totodată, vineri au fost raportate și 82 de decese în rândul unor persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 care fuseseră internate în spitale din Capitală și din țară.

105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger