AcasăPoliticaÎncă un atac la PSD, de la Cotroceni. Iohannis: Alegerile locale nu...

Încă un atac la PSD, de la Cotroceni. Iohannis: Alegerile locale nu mai pot fi amânate – VIDEO

După ce a vorbit despre începerea cursurilor, transmițând un mesaj părinților, încurajându-i să iși trimită copiii la școală (DETALII AICI), președintele a adus în discuție și tema alegerilor locale, programate la aproape două săptâmăni după termenul la care ar urma să înceapă anul școlar 2020-2021, respectiv 27 septembrie.

Klaus Iohannis a fost auzind explicând de ce anume nu s-ar mai putea amâna scrutinul programat pentru ultima duminică din septembrie. ”Aceste alegeri au fost deja amânate din cauza epidemiei. Acum au fost luate măsuri care permit desfășurarea alegerilor astfel încât cetățenii care vin la vot să fie protejați. Nu știm în acest moment cât va mai dura pandemia și tocmai de aceea alegerile locale nu mai pot fi amânate pe termen nedefinit. Provizoratul și lipsa de legitimitate a aleșilor care și-au finalizat de luni bune mandatul acordat de cetățeni dăunează atât comunității locale, cât și democrației noastre în ansamblu”, a afirmat primul om în stat.

Săgeți la PSD

Cu această ocazie, președintele a lansat noi săgeți în direcția Partidului Social Democrat. ”Campania elecorală a început deja și chiar dacă atipică, partidele își pot prezenta public proiectele. Din păcate, nici din această campanie electorală nu lipsesc inițativele complet demagogice. (…) Campionul populismului fără acoperire fiind, ca de obicei, PSD. Fac, de aceea, un apel la decență politică”, a fost auzit spunând Klaus Iohnnis, în cadrul unei conferințe susținute miercuri după-amiază, la Cotroceni.

Pesediștii se așteptau la un nou atac

Cu puțin timp înainte de a începe conferința de presă, reprezentanții partidului condus de către Marcel Ciolacu au transmis un mesaj, din care să reiasă că se așteptau ca președintele Iohannis să se ia din nou de PSD. ”Știm ce va spune Iohannis: Peee-Seee-Deee!”, sună mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a PSD-ului.

145 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger