AcasăPoliticaLiberalii fug pe capete din partidul lui Cîțu / „Este un act...

Liberalii fug pe capete din partidul lui Cîțu / „Este un act de protest față de actuala conducere a PNL”

Încă o plecare din grupul parlamentar al PNL-ului. Senator: „Este un act de protest față de actuala conducere a partidului” (sursa foto: Facebook/Ion Iordache)

Continuă plecările din rândul grupului parlamentar al Partidului Național Liberal.

De această dată, Ion Iordache, senator de Gorj din partea formațiunii politice conduse actualmente de către Florin Cîțu, și-a anunțat decizia de a demisiona din grupul PNL din Senat. Iordache a făcut public, marți dimineață, pe 2 noiembrie, că va rămâne senator neafiliat politic și a transmis motivele pentru care a ales să se retragă din grupul parlamentar al Partidului Național Liberal.

Este un act de protest față de actuala conducere a partidului care ia decizii fără consultare și care urmărește doar interesele grupului care a acaparat partidul.

Am amânat acest moment sperând că, măcar în ultimul ceas, noua conducere a PNL să-și amintească despre misiunea grea asumată anul trecut, să reformeze România și să o transforme într-un adevărat stat de drept”, transmite Ion Iordache, prin intermediul unei postări pe Facebook.

Se vrea a fi un semnal de alarmă

Liberalul susține, totodată, că nu uită de unde a plecat și nici care sunt nevoile oamenilor care l-au trimis în Parlament.

„𝙎𝙥𝙚𝙧 𝙘𝙖 𝙨𝙚𝙢𝙣𝙖𝙡𝙪𝙡 𝙢𝙚𝙪 𝙙𝙚 𝙖𝙡𝙖𝙧𝙢𝙖̆ 𝙨𝙖̆ 𝙙𝙚𝙩𝙚𝙧𝙢𝙞𝙣𝙚 𝙤 𝙧𝙚𝙖𝙘𝙩̦𝙞𝙚 𝙙𝙞𝙣 𝙥𝙖𝙧𝙩𝙚𝙖 𝙩𝙪𝙩𝙪𝙧𝙤𝙧 𝙡𝙞𝙗𝙚𝙧𝙖𝙡𝙞𝙡𝙤𝙧 𝙙𝙚 𝙗𝙪𝙣𝙖̆ 𝙘𝙧𝙚𝙙𝙞𝙣𝙩̦𝙖̆ 𝙘𝙖𝙧𝙚 𝙣𝙪 𝙨𝙪𝙣𝙩 𝙙𝙚 𝙖𝙘𝙤𝙧𝙙 𝙘𝙪 𝙖𝙘𝙚𝙖𝙨𝙩𝙖̆ 𝙜𝙪𝙫𝙚𝙧𝙣𝙖𝙧𝙚 𝙝𝙖𝙤𝙩𝙞𝙘𝙖̆, 𝙘𝙖𝙧𝙚 𝙣𝙪 𝙖𝙪 𝙛𝙤𝙨𝙩 𝙘𝙤𝙣𝙨𝙪𝙡𝙩𝙖𝙩̦𝙞 𝙣𝙞𝙘𝙞 𝙢𝙖̆𝙘𝙖𝙧 𝙤 𝙙𝙖𝙩𝙖̆ 𝙖𝙩𝙪𝙣𝙘𝙞 𝙘𝙖̂𝙣𝙙 𝙨-𝙖𝙪 𝙡𝙪𝙖𝙩 𝙙𝙚𝙘𝙞𝙯𝙞𝙞, 𝙙𝙖𝙧 𝙘𝙖𝙧𝙚 𝙩𝙧𝙚𝙗𝙪𝙞𝙚 𝙨𝙖̆ 𝙚𝙭𝙥𝙡𝙞𝙘𝙚 𝙤𝙖𝙢𝙚𝙣𝙞𝙡𝙤𝙧 𝙙𝙚𝙯𝙖𝙨𝙩𝙧𝙪𝙡 𝙙𝙞𝙣 𝙩̦𝙖𝙧𝙖̆.

Cum explici că, din cauza unor iresponsabili, dispare zilnic un sat românesc, că nu se știe când și cum se va rezolva explozia prețurilor la electricitate, gaze, materiale de construcții sau mâncare”, susține Iordache.

Startul l-a dat Ludovic Orban

După ziua de 26 octombrie, când Ludovic Orban a anunțat că părăsește grupul parlamentar al PNL-ului, mai mulți aleși ai neamului de la acest partid politic au ieșit public pentru a comunica faptul că renunță la a mai face parte din acest grup parlamentar.

Doar în cursul zilei de luni, 1 noiembrie, doi deputați au anunțat decizii similare – e vorba despre Antonel Tănase și Nicolae Giugea. Zilele trecute, pași similari au făcut și Adrian Oros, Ionel Dancă, fostul purtător de cuvânt al acestei formațiuni politice, dar și fostul ministru Ion Ștefan și parlamentarul Constantin Șovăială.

757 afisari

2 COMENTARII

  1. Toti sunteti o rusine,pana acum faceati cozi in etalarea laudelor catre cei mari,acum nu va mai convine,,cine il adula din toti rarunchii pe Iohanis,nu cumva erea nemultumitul de Orban,ii placea sa fie in dreapta preamaritului…

  2. Ros de termite impostoare, ros de molii uzurpatoare și de vicii catzoide, din PNL numai peticul a rămas. Si o inscripție obscură. Și un avertisment sinistru: „Aici zace liberalismul românesc, ucis într-o isterie de turn Babel”. De aia, liberalii care mai poarta in inima dragostea pentru valorile liberale fac bine că se „leapădă” de stârvul din Modrogan. Cu un stricat ca Câțu, până și unui căpcăun i-ar fi rușine să apară în societate.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger