AcasăPoliticaÎncă o lovitură pentru Cîțu. Rămâne fără o altă funcție în cadrul...

Încă o lovitură pentru Cîțu. Rămâne fără o altă funcție în cadrul PNL! – VIDEO

După ce nu mai ocupă, de luni bune deja, fotoliul de președinte al Partidului Național Liberal, funcție pe care o deține, din aprilie, actualul premier Nicolae Ciucă, fostul număr 1 în cadrul PNL-ului, Florin Cîțu, rămâne și fără șefia filialei sectorului 3 a acestui partid.

Chiar Nicolae Ciucă a fost cel care a anunțat această schimbare, după ședința de luni a Biroului Politic Național (BPN) al PNL-ului. Cîțu rămâne fără președinția PNL sector 3 ca urmare a faptului că i-a expirat mandatul.

Anunțul lui Ciucă

Au fost luate decizii în ceea ce priveşte clarificarea conducerii filialei PNL la Sectorul 3, deoarece este o chestiune de ieşire din termen şi în felul acesta a fost numit un prim-vicepreşedinte ca în termen de 30 de zile să vină cu o propunere de preşedinte interimar şi de organizare a alegerilor, iar la filiala PNL Gorj de asemenea am numit un prim-vicepreşedinte astfel încât să clarificăm situația conducerii filialei, urmând ca după cele 30 de zile să luăm, de asemenea, o decizie în Biroul Politic Național”, a declarat Ciucă, după şedinţa forului de conducere al formațiunii liberale.

Florin Cîțu preluase conducerea filalei PNL sector 3 în decembrie anul trecut, la acea vreme fostul premier aflându-se încă în postura de președinte al Partidului Național Liberal. Cîțu rămâne, însă, în fotoliul destinat celui de-al doilea om în stat, grație faptului că ocupă funcția de președinte al Senatului.

După ce Cîțu a făcut un pas în lateral, anunțându-și, la începutul lunii aprilie, demisia din postura de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, Ciucă a fost ales, în cadrul unui congres extraordinar, în fruntea PNL, fiind singurul candidat la această funcție.