AcasăPoliticaÎncă o lovitură pentru Cîțu. Rămâne fără o altă funcție în cadrul...

Încă o lovitură pentru Cîțu. Rămâne fără o altă funcție în cadrul PNL! – VIDEO

După ce nu mai ocupă, de luni bune deja, fotoliul de președinte al Partidului Național Liberal, funcție pe care o deține, din aprilie, actualul premier Nicolae Ciucă, fostul număr 1 în cadrul PNL-ului, Florin Cîțu, rămâne și fără șefia filialei sectorului 3 a acestui partid.

Chiar Nicolae Ciucă a fost cel care a anunțat această schimbare, după ședința de luni a Biroului Politic Național (BPN) al PNL-ului. Cîțu rămâne fără președinția PNL sector 3 ca urmare a faptului că i-a expirat mandatul.

Anunțul lui Ciucă

Au fost luate decizii în ceea ce priveşte clarificarea conducerii filialei PNL la Sectorul 3, deoarece este o chestiune de ieşire din termen şi în felul acesta a fost numit un prim-vicepreşedinte ca în termen de 30 de zile să vină cu o propunere de preşedinte interimar şi de organizare a alegerilor, iar la filiala PNL Gorj de asemenea am numit un prim-vicepreşedinte astfel încât să clarificăm situația conducerii filialei, urmând ca după cele 30 de zile să luăm, de asemenea, o decizie în Biroul Politic Național”, a declarat Ciucă, după şedinţa forului de conducere al formațiunii liberale.

Florin Cîțu preluase conducerea filalei PNL sector 3 în decembrie anul trecut, la acea vreme fostul premier aflându-se încă în postura de președinte al Partidului Național Liberal. Cîțu rămâne, însă, în fotoliul destinat celui de-al doilea om în stat, grație faptului că ocupă funcția de președinte al Senatului.

După ce Cîțu a făcut un pas în lateral, anunțându-și, la începutul lunii aprilie, demisia din postura de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, Ciucă a fost ales, în cadrul unui congres extraordinar, în fruntea PNL, fiind singurul candidat la această funcție.

367 afisari

10 COMENTARII

  1. Inca nu l-au aresta pe acest betivan,secatura,drogat,spagar,hotoman de paduri,cautat de recuperatori ca ultimul borfas ?

  2. În toamnă, când cad frunzele ruginite din copaci, va pica și acest anchilozat din funcția de președinte al senatului, unde mai mult încurcă decât să facă ceva bun pentru țară. Bașca, veșnicul său oportunism și fitile anticoaliție. Nimic nu a construit și nimic nu va face bun pentru România, afară de marile datorii și îmbârligături PNNR la Bruxelles.

  3. individul este o facatura securista, o catastrofa egala cu catastrofa basescu pentru poporul roman. O nulitate, un rebut uman toxic pentru Romania

  4. Ăsta ar fi trebuit să spargă, deja, bulgări de sare pentru țară, pentru popor, pînă acum.

  5. CATULE MERITI A TREIA CISMA DIN PNL SI A PATRA DIRECT IN FUND SA AJUNGI MAI RAPEDE LA JILAVA.

  6. Fugi fuguta la tanti Minodora
    Sau la Talpes si scoate-i din gauri
    Cum se poate sa te lase naluca
    Tocmai acum cand erai sus pe lauri?

    Mai ales ca visai la marire
    Te credeai Superman in persoana
    Presul te adula in nestire
    Scarbosenie si lighioana!

    A ajuns neica nimeni sus la condus
    Un drogat repetent ,o papusa gonflata
    El cu clica acolo s-au pus
    Fara sa aiba voturi vreodata!

    Da-te jos maimuta zbarcita
    Ia-i cu tine si du-i in pustie
    Pe acolitii cu mintea sucita
    I-al si pe pres si leaga-l la vie!

  7. Au distrus Midia ,in curand ne va scoate si pe noi la mezat iar la iarna vom trai in epoca de piatra ca asa vor ei ,globalistii!

  8. Mintia ,nu MidiaDar ce au facut bun aceste japite Lupta din rasputeri contra noastra si in beneficiul strainilor !Dupa ce ne vor distruge complet vor fugi ca sobolanii cu averile furate acolo la stapanii lor

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger