AcasăPoliticaÎnalt Preafericitul AntiCovid

Înalt Preafericitul AntiCovid

Hai să n-o mai lungim. Este Înalt? Este. Este Prea? Da, este. Este și Fericit? N-are motive să nu fie. Și mai e și Anti și Covid la un loc. Deci, Arafat.

Domnul Raed Arafat s-a vaccinat. Nu, e prea banal. Comandantul Acțiunii s-a vaccinat. Parcă sună mai bine. Secretarul de stat s-a vaccinat. Așa, cu mult mai bine. S-a dat în direct, de parcă era meciul ăla formidabil cu Foresta Fălticeni care a bătut la scor de maidan. Sau a mâncat bătaie la scor de maidan, că la mine fotbalul e la fel. S-a mai vaccinat și Calistrat Manea. Și Saveta Dordoacă. Și Nae Prișculeț. Și Anamaria Papadopol. Și Lizica din Focșani, ca și vecinul meu de palier. De ei n-a zis nimic presa, fiind șase cetățeni înghițiți de anonimat, dar cu care Pfizer își face norma.

Trebuie să recunosc că sunt unul dintre cei care a scris pe o rețea de socializare că nu mă vaccinez înainte de Arafat. Am turnat gaz pe foc. Acum, după ce Înalt Preafericitul AntiCovid a făcut-o, pot să spun adevărul. Voiam să-l văd în tricou sau în sacou cu mânecă scurtă. Altceva nu mă interesa. Așa am să fac și cu Iohannis. Vreau să văd ce culoare va avea maioul pe care îl va expune în fața națiunii. Am înțeles că este vorba de exemplul personal. Un exemplu care, de asemenea, recunosc că nu mă interesează. Știu că ambii vor spune că s-au vaccinat, ca o victorie. Victoria asupra cui? Ziua în care se va vaccina Iohannis va fi trecută în calendar ca sărbătoare națională? S-or da și libere? Ne-o scoate și la mici cu muștar?

Am auzit că se pune problema să nu mai poți intra în crâșmă dacă nu ai nu știu câte buletine de analiză, teste și pașaport anticovid. Nici asta nu mă interesează, eu nu merg la cârciumă. Iar pe căruțașii care beau în colțul străzii cred că nici atât nu-i interesează. Nu știu cât spor va avea propaganda asta imbecilă. Este exact ca în bancul cu baba care a fost ajutată să traverseze când ea, de fapt, nu voia. Dar sunt mândru nu pentru că Înalt Preafericitul AntiCovid s-a vaccinat. Ci pentru că l-am adus la faza de mânecuță scurtă fără să-și dea seama. Ce ușor e de păcălit lumea. Iohannis, hai și tu. Palton cu mânecă scurtă ai?

author avatar
Valentin Boeru
1.374 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger