AcasăPoliticaÎn așteptarea propunerii noului ministru al Sănătății, Cîțu dă semnalul: ”Avem încredere...

În așteptarea propunerii noului ministru al Sănătății, Cîțu dă semnalul: ”Avem încredere în responsabilitatea colegilor noștri că…”

În așteptarea propunerii noului ministru al Sănătății, Cîțu dă semnalul: ”Avem încredere în responsabilitatea colegilor noștri că...” (foto: facebook)

În așteptarea unei propuneri de la nivelul USR PLUS pentru funcția de ministru al Sănătății, premierul Florin Cîțu a făcut o serie de precizări importante. Vă amintim că numele intens vehiculat, pe surse, în ultimele ore este cel al Ioanei Mihailă, drept posibilă propunere pentru șefia MS.

Totul, după ce seara trecută atât șeful Guvernului, cât și liderii Coaliției prezentaseră concluziile celor două zile de discuții, purtate pe fondul nemulțumirilor generate la nivelul formațiunii conduse de Barna și Cioloș de înlocuirea lui Vlad Voiculescu. ”La negocieri am discutat despre cum să mergem mai departe. Avem nevoie să rezolvăm această mică problemă, am rezolvat-o, am trecut peste. Suntem în faza următoare, în care guvernăm România”, a declarat Cîțu, miercuri, aflat la Parlament.

Premierul fost auzit spunând că ”speră” că în cursul acestei zile vom avea un ministru al Sănătății. ”Sunt sigur și ne vom uita la propunerea colegilor de la USR-PLUS, dar cu siguranță avem încredere în responsabilitatea colegilor noștri că vor nominaliza o persoană care să poată să ducă mai departe munca în Ministerul Sănătății”, a mai afirmat Florin Cîțu.

Vlad Voiculescu, consilier onorific la MS? Ce spune Cîțu

Premierul nu a scăpat de întrebări legate de fostul ministru Voiculescu. ”Nu eu trebuie să fiu de acord dacă este un consilier onorific”, a răspuns Cîțu, întrebat fiind dacă, de principiu, ar fi de acord cu varianta ca USR PLUS să îl propună pe Vlad Voiculescu într-o astfel de funcție.

Șeful Guvernului s-a ferit să comenteze prea mult și când presa a vrut să știe dacă Vlad Voiculescu ar mai avea loc în cadrul MS, ministerul pe care l-a condus până mai zilele trecute. ”Eu zic să așteptăm cine vine. Nu are sens să discutăm scenarii”, a punctat Cîțu.

De altfel, marți seară, adresându-se opiniei publice după ce anterior liderii Coaliției prezentaseră concluziile discuțiilor din cele două zile de dezbateri, Cîțu vestise: ”Coaliţia merge mai departe”, iar referitor la viitorul ministru al Sănătăţii că ”va prelua un portofoliu dificil” și că ”va avea susţinerea mea şi a colegilor din Cabinetul pe care îl conduc”.

83 afisari

3 COMENTARII

  1. Sunt ingrijitor la Gradina Zoologica din Tiraspol , chiar acum am facut felatie la un magar mofturos

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger