AcasăPoliticaÎn ajunul alegerilor, Iohannis a aflat de la Nicușor Dan care sunt...

În ajunul alegerilor, Iohannis a aflat de la Nicușor Dan care sunt marile probleme ale Capitalei. Cam când se vor vedea și soluțiile? – VIDEO

În ajunul alegerilor, Iohannis a aflat de la Nicușor Dan care sunt marile probleme ale Capitalei. Cam când se vor vedea și soluțiile? - VIDEO (sursa foto. presidency.ro)

După ce a discutat cu Nicușor Dan la Cotroceni, Klaus Iohannis a ieșit în fața presei cu o scurtă declarație, din care să reiasă concluziile întrevederii de sâmbătă – ziua în care campania electorală pentru parlamentarele din 6 decembrie s-a încheiat oficial.

”O discuție foarte bună, aplicată”, a caracterizat Iohannis dialogul avut cu Nicușor Dan, primarul general al Capitalei.

De altfel, din câte a dezvăluit chiar președintele, prezența edilului la Cotroceni i-a dat ocazia să afle care ar fi cele mai stringente probleme cu care se confruntă Capitala. ”

Domnul primar general mi-a prezentat problemele cele mai grele, cele mai mari pe care le-a găsit de la preluarea mandatului. Mi-a prezentat soluțiile pe care le vede și probleme, știm cu toții, sunt multe, începând de la termoficare, la trafic, la gestionarea deșeurilor, la problema poluării în București. Toate acestea sunt chestiuni complicate și am fost foarte bucuros să văd că domnul Primar General are soluții, are abordări foarte constructive”, a declarat Iohannis.

Cine ar trebui să găsească soluții

Cât privește lipsa căldurii din București – neajuns cu care se confruntă de mai multe zile deja locuitorii mai multor zone din oraș – șeful statului crede că problema nu poate fi rezolvată doar de Primăria Generală. ”Este evident că unele din aceste probleme pot fi soluționate de București dacă se folosesc foarte mult banii europeni, dacă se construiesc finanțări potrivite, dar, în același timp, am abordat și chestiuni pe care Bucureștiul singur nu le poate rezolva și aș da, poate, două exemple – chestiunea termoficării nu poate fi rezolvată în această etapă doar de Primăria Generală, este nevoie de o colaborare strânsă și un sprijin solid de la Guvern, și autostrada de centură, care este vitală pentru București, pentru a aerisi traficul, dacă pot să mă exprim așa. Este o chestiune care, evident, cade prioritar în zona Guvernului.

Cred că se poate rezolva tot ce ține de buna gestionare a Bucureștiului, în condițiile în care Primarul General și Primăria Generală găsesc în Guvern un partener solid, un sprijin solid, și atunci, într-un termen rezonabil, și problemele Capitalei vor putea fi abordate și rezolvate”, a susținut Iohannis.

Încheindu-și mesajul cu urări de sănătate adresate românilor, Iohannis a strecurat și un îndemn, dat fiind că duminică sunt alegeri: ”Nu uitați: mâine mergeți la vot!”, a fost auzit spunând Klaus Iohannis, de la Cotroceni.

Ce spunea primarul Dan

Actualul edil al Capitalei a avertizat în câteva rânduri deja că locuitorii Capitalei ar trebui să se aștepte la o iarnă grea, anticipând că vor fi ”sute de avarii”. DETALII AICI.

Cele mai recente probleme apărute cu furnizarea agentului termic au fost înregistrate la spitalele Matei Balș și Colentina, în cursul zilei de vineri. De altfel, situația a generat reacții atît din partea fostului primar, Gabriela Firea, cât și a actualului edil, Nicușor Dan. DETALII AICI.

590 afisari

6 COMENTARII

  1. Ete al naibii excelenta sa Cocotatul,pana acum nu stia,nu a fost informat,si nici nu l-a enteresat Ca el nu e de aici,el doar face naveta..Acum daca a fost enformat,s-a dumirit ca problemele Capitalei nu pot fi rezolvate numai de catre Primaria Capitalei.Huoooo Gabrielea Firea.

  2. Avem si noi un Dictator din nou, ne-a lipsit timp de 30 de ani
    In 89 s-a murit de pomana, sa vina asta sa conducă România

  3. de ce pastele ma-sii nu-i baga in puscarie pe toti primarii capitalei ,care au furat de s-au rupt….halaicu,liss,banditul de basescu,videanu,oprescu,firea….30 de ani n-au facut nimic pentru bucuresteni,de ce crucea ma-mii lor n-au reparat sistemul de incalzire???..acum va luati de omul asta care-i de cateva luni primar si sariti cu toti pe el..nenorocita natie sunteti analfabetilor,scursuri umane…jigodii ordinare…!!de ce nu va luati de basescu?..oprescu??firea??..duceti-va dracului ….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger