AcasăPoliticaIMAGINILE ZILEI! Ludovic Orban și-a lăsat un ministru vorbind și a plecat...

IMAGINILE ZILEI! Ludovic Orban și-a lăsat un ministru vorbind și a plecat de la conferință. ”S-a încheiat?” – VIDEO

Ludovic Orban și-a lăsat un ministru vorbind și a plecat de la conferință. ”S-a încheiat?!” - VIDEO

Ce s-a întâmplat de a plecat brusc Ludovic Orban? Cam asta s-au întrebat mai mulți oficiali care l-au văzut pe șeful Guvernului întorcându-se pe călcâie și părăsind, neașteptat, o conferință de presă prilejuită de participarea premierului la recepția lucrărilor de modernizare DN5 București – Adunații Copăceni, în județul Giurgiu.

Totul s-a întâmplat joi la prânz. După ce prim-ministrul a stat de vorbă cu presa, Lucian Bode a vrut la un moment dat să completeze un răspuns dat de premier, așa că Ludovic Orban l-a îndemnat să se apropie de microfon. Iar ministrul Transporturilor a vorbit cu tot entuziasmul.

La un moment dat, liberalul a răspuns unei alte întrebări de la presă. Și a vorbit de rectificări bugetare și de sume alocate Ministerului Transporturilor. Doar că a urmat o altă întrebare pentru ministru. Moment în care premierul s-a îndepărtat de pupitru, semn că părăsește zona. Nu se știe ce anume l-a făcut să plece de la conferință

Nedumerit, Lucian Bode s-a uitat după premier. La fel și ceilalți oficiali aflați în preajma sa. ”S-a încheiat?!”, a întrebat șeful de la Transporturi.

author avatar
Cristina Stefan
584 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger