AcasăPoliticaTupeu de liberal! Ministrul Tătaru, chef la terasă cu prietenul Costel Alexe....

Tupeu de liberal! Ministrul Tătaru, chef la terasă cu prietenul Costel Alexe. Fructe de mare și alte delicatese pentru „șeful României”!

Tătaru, cu mască la Guvern (foto: gov.ro)

Cu doar câteva ore, practic, înainte de a intra în vigoare noile măsuri dispuse de Guvernul din care face parte, restricții menite să limiteze răspândirea noului coronavirus, după creșterea numărului de cazuri din ultima perioadă, Nelu Tătaru a fost zărit la o terasă din Iași. Nu singur, ci alături de o consilieră.

Au ales să se așeze într-un iglu de plastic, în care ministrul Sănătății a stat la discuții cu un fost coleg din Executivul Orban, actualul președinte al Consiliului Județean Iași, liberalul Costel Alexe, din câte dezvăluie 7iași.ro. Mai mult, la un moment dat, în spațiul de doar cinci metri pătrați au fost zăriți și soția și cei doi copii ai lui Alexe, care au plecat după ce au luat masa. Așadar, șase persoane. În altă ordine de idei, se pare că printre alegerile culinare s-au regăsit fructe de mare.

Tătaru și Alexe, fără mască la terasă (foto: www.7iasi.ro)

Cât despre discuțiile Tătaru-Alexe, cei doi par să stea cam aproape unul de celălalt, date fiind recomandările privind distanțarea fizică de siguranță, mai ales că în situația de față nici nu se poartă mască de protecție…

Tătaru și Alexe, la terasă (foto: www.7iasi.ro)

Imaginile surprinse duminică după-amiază au prefațat, așadar, noile măsuri impuse românilor – între ele restricții de circulație pe timp de noapte, în intervalul 23-05, mai exact, dar și decizia închiderii magazinelor la ora 21, precum și interzicerea desfășurării de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private.

Până la acest moment, ministrul nu a reacționat pe marginea apariției acestui subiect.

author avatar
Andrei Coman
867 afisari

4 COMENTARII

  1. sa iti umfle „fructele de mare” buzele de parvenit pe sub punga cu care te afisezi pe fata pe la televiziunile cumparate de soros. VINE TAVALUGUL PESTE VOI ORDINARILOR! TOTUL SE PLATESTE AICI.

  2. Sa vezi ce-o sa-i mai „i traga de urechi ” Talpalata la urmatoarea ” conferinta de presa .” Dragi romani,este o stire falsa. O diversiune a PeeeeSeeeeDeeee-ului care vor sa ne compromita. Guvernul meu gestioneaza pandemia cu inalta competenta si iresponsabilitate,pardon,cu responsabilitate. Aveti incredere ca tot noi vom gestiona,dupa cum m-a asigurat STS-ul meu,in continuare si-n vecii vecilor, iavohl.

  3. Sa vezi ce-o sa-i mai ” traga de urechi ” Talpalata la urmatoarea ” conferinta de presa .” Dragi romani,este o stire falsa. O diversiune a PeeeeSeeeeDeeee-ului care vor sa ne compromita. Guvernul meu gestioneaza pandemia cu inalta competenta si iresponsabilitate,pardon,cu responsabilitate. Aveti incredere ca tot noi vom gestiona,dupa cum m-a asigurat STS-ul meu,in continuare si-n vecii vecilor, iavohl.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger