AcasăPoliticaIMAGINI INCREDIBILE la dezbaterile pe legea carantinării. Liderul senatorilor PNL, cu sticla...

IMAGINI INCREDIBILE la dezbaterile pe legea carantinării. Liderul senatorilor PNL, cu sticla de coniac la vedere. Colegii au reacționat imediat! – VIDEO

Daniel Fenechiu are acasă o sticlă cu coniac vechi de 50 de ani, vârsta domniei sale. Cum s-a aflat asta? Simplu! Chiar senatorul liberal s-a mândrit cu asta, noaptea trecută, conectat fiind la dezbaterile online din Comisia Juridică a Senatului, referitor la legea carantinării.

Liderul senatorilor PNL și-a asigurat, așadar, atenția colegilor și a opiniei publice nu atât cu chestiuni ce țin de politică și de carantinare, ci și cu aspecte privind o podgorie „foarte mișto”din afara țării. E drept că totul a fost surprins în direct într-o pauză de la dezbaterile care s-au întins până târziu în noapte.

„Domnu’ Ganea, ia uită-te!”, poate fi auzit spunând senatorul Fenechiu, conectat online la discuții, arătând la cadru o sticlă cu băutură.

Colegii lui Fenechiu au dat-o pe glume. Unii chiar au cerut sporuri!

„Sunteți în direct și ne faceți poftă!”, i-a replicat un coleg parlamentar. „Așa, când e un moment important, beau câte un păhărel, îmi stimulează creativitatea. Deci e foarte ok. Și ca lumea să nu știe ce fac, beau din ceșcuță”, a explicat, jovial, senatorul PNL, surprins ducând ceașca la gură.

„Se vede că e pauză”, se mai aude pe respectivul video. La un moment dat, un alt coleg a încercat să mai dreagă busuiocul. „Fraților, are ceai de mușețel acolo, mi-a dat și mie și știți că eu sunt nebăutor”, a spus respectivul.

Imaginile vin pe fondul ecourilor generate de deja celebra fotografie surprinse la Palatul Victoria, de ziua premierului Orban, când șeful Guvernului și mai mulți membri ai echipei sale au fost surprinși într-o cameră în care se fuma și existau, la vedere, sticle și pahare cu băutură.

407 afisari

2 COMENTARII

  1. Ceai de musetel , cum se poate demonstra ca nu a fost o gluma a lui Fenechiu cu Ganea pentru destinderea atmosferei ?

  2. Domnu Fenechiu, un demn discipol de-a lu dom Sica,nici transul nu poate fara !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger