AcasăPoliticaImagini incredibile în Parlament: PSD, protest cu pancarte! Vor depune moţiune simplă...

Imagini incredibile în Parlament: PSD, protest cu pancarte! Vor depune moţiune simplă contra lui Vlad Voiculescu

ciolacu-demisia parlamentImagini incredibile în Parlament: PSD, protest cu pancarte! Vor depune moţiune simplă contra lui Vlad Voiculescu

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, este dur contestat de PSD!

În prima zi a sesiunii parlamentare din acest an, deputații social-democraţi au venit în Parlament pregătiți de protest.

Aceștia cer demisia ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. Social democrații au venit pregătiți cu pancarte, pe care scrie „Voiculescu demisia!„.

Ciolacu a anunţat moţiune simplă contra lui Voiculescu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că partidul său va depune o moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății.

Când vine Voiculescu la conducere se întâmplă tragedii”, a declarat și deputatul PSD, Gabriel Zetea, un apropiat al fostului ministru PSD al Săntății, Sorina Pintea.

Nu cred că are ce să mai caute în funcția asta după tot ce s-a întâmplat. Era o chestiune de bun simț să demisioneze în semn de compasiune și în semn de înțelegere a tot ce se întâmplă în momentul de față”, a spus și Mihai Fifor, fost ministru al Internelor.

Vlad Voiculescu, ironic cu PSD

Vlad Voiculescu a spus că este „interesant” faptul că un partid precum PSD îi cere demisia după incendiul de la Spitalul Matei Balş.

El a susţinut că, în cazul în care a fost o problemă legată de căldură, aceasta „este la PSD”, dat fiind că Gabriela Firea a fost primar, iar „patru ani de zile nu s-a întâmplat nimic”, iar dacă problema a fost o legată de o investiţie făcută prost, problema e tot la PSD, întrucât Adrian Streinu Cercel, actual senator PSD, a fost timp de 28 de ani managerul unităţii medicale.

author avatar
Andrei Ștefan
256 afisari

4 COMENTARII

  1. PSD-ul prin acesti conducatori ciolacu, grindeanu, stanescu , tudose, face o opozitie de figuratie si blat la vedere cu mercenarul iohanis ce a avut grija sa „adoarma” si sa subordoneze PSD-ul prin cocotarea acestora in fruntea acestui partid !!!!!
    Romanii care au votat PSD-ul in speranta sa le sustina interesele si drepturile legitime ,ISI PUN INTREBAREA CUM DE AU AJUNS ACESTI INDIVIZI DUBIOSI CIOLACU , GRINDEANU ,TUDOSE , IN CONDUCERE SI DE CE LIDERII DE LA TOATE STRUCTURILE PSD ACCEPTA ACEASTA TRADARE ,DE CE NU-I INLOCUIESC SI DE CE NU FAC OPOZITIE CONCRETA, FERMA LA DICTATURA ANTIROMANEASCA A MERCENARULUI IOHANIS SI GASTII LUI DE VANZATORI DE TARA !!!!!!

  2. Nu sunt nici un ” turda ” , sunt dihorul mancurt Constantin Moldovean Tiraspol , troll stalinist nimfoman cu falcile umflate ca hamsterii si rozeta franjuri de la flautele zburlite cu gusa ale romanilor de pretutindeni .

  3. Jos cu incompetent PNL

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger