Cauta

Imagini de necrezut, circ în Senat. Șoșoacă l-a luat la întrebări pe Ciucă. „Nu vă las în pace! Dați-mi și două palme!” – VIDEO

sursa foto: Facebook/Diana Iovanovici Șoșoacă- Oficial

Până să se afle rezultatul votului de marți, din ședința Senatului, vot în urma căruia fostul premier Nicolae Ciucă a fost ales președinte al acestei Camere a Parlamentului, a avut loc un veritabil scandal.

Diana Șoșoacă a fost din nou în prim plan. Senatoarea s-a apucat să filmeze în sală și la un moment dat s-a îndreptat către Nicolae Ciucă, pe care l-a luat la întrebări.

Senatoarea s-a luat de liderul PNL pentru modul în care s-a încheiat greva din Educație, dar nu a pierdut ocazia să amintească și de acuzațiile de plagiat ce planează asupra tezei acestuia de doctorat.

„Cum e posibil să…”

„Guvernul și-a închis tot ceea ce a discutat cu sindicatele”, a spus la un moment dat Ciucă.
Senatoarea nu a părut deloc mulțumită de răspunsurile primite și a răbufnit. „Nu aveți de ce să îmi mulțumiți. Suntem senatori. Nu, nu vă las în pace! Dați-mi și două palme! Cum e posibil să vreți să fiți șef de Senat când aveți acuzații de plagiat. Vreau să plecați din Parlamentul României, că nu reprezentanți poporul”, a declarat Șoșoacă, citată de stiripesurse.ro.

La un moment dat, aflat sub tirul întrebărilor senatoarei, Ciucă a replicat: „Știți ce înseamnă să trădezi?”. Iar când senatoarea Șoșoacă i-a spus că i-a făcut plângere penală, Ciucă a reacționat scurt: „Foarte bine”.

Șoșoacă nu s-a oprit, însă, aici cu întrebările: „Pentru ce dați o mie de euro pe zi pentru fiecare soldat cantonat în România, când profesorii mor de foame?”. Mai mult, la un moment dat, ea l-a acuzat pe senatorul PNL Daniel Fenechiu că a lovit-o cu cotul.
Imaginile cu momentele în care Diana Șoșoacă l-a luat la întrebări pe Nicolae Ciucă, postate chiar pe pagina de Facebook a senatoarei, pot fi urmărite în cele ce urmează:

Ultimele stiri

  • Produsul pe care Mega Image l-a retras de la vânzare deoarece conţine pesticide! Cum vă primiţi banii înapoi
  • Veşti foarte bune pentru fermieri. Autorităţile le-au mai „relaxat” obligaţiile. Sprijin financiar suplimentar
  • Au inventat semaforul cu patru culori. Pentru ce maşini va fi special introdusă nuanţa alb
  • A murit miliardarul de pe Wall Street. A lăsat în urmă o avere estimată la 31 de miliarde de dolari
  • Poza Zilei
  • A început participarea la reconstrucția Ucrainei. Pod peste Tisa cu banii României
  • Bomba Atomică i-a plesnit drept în freză pe domnii Platon și Aristotel
  • Poate Europa să concureze iarăși cu SUA?
  • Aprovizionarea cu gaze a Europei depinde din nou de o singură companie
  • Au dreptate și austriecii. Guvernul le-a promis profituri uriașe pe 15 ani
  • Exit mobile version