AcasăPoliticaImagini de necrezut, circ în Senat. Șoșoacă l-a luat la întrebări pe...

Imagini de necrezut, circ în Senat. Șoșoacă l-a luat la întrebări pe Ciucă. „Nu vă las în pace! Dați-mi și două palme!” – VIDEO

sursa foto: Facebook/Diana Iovanovici Șoșoacă- Oficial

Până să se afle rezultatul votului de marți, din ședința Senatului, vot în urma căruia fostul premier Nicolae Ciucă a fost ales președinte al acestei Camere a Parlamentului, a avut loc un veritabil scandal.

Diana Șoșoacă a fost din nou în prim plan. Senatoarea s-a apucat să filmeze în sală și la un moment dat s-a îndreptat către Nicolae Ciucă, pe care l-a luat la întrebări.

Senatoarea s-a luat de liderul PNL pentru modul în care s-a încheiat greva din Educație, dar nu a pierdut ocazia să amintească și de acuzațiile de plagiat ce planează asupra tezei acestuia de doctorat.

„Cum e posibil să…”

„Guvernul și-a închis tot ceea ce a discutat cu sindicatele”, a spus la un moment dat Ciucă.
Senatoarea nu a părut deloc mulțumită de răspunsurile primite și a răbufnit. „Nu aveți de ce să îmi mulțumiți. Suntem senatori. Nu, nu vă las în pace! Dați-mi și două palme! Cum e posibil să vreți să fiți șef de Senat când aveți acuzații de plagiat. Vreau să plecați din Parlamentul României, că nu reprezentanți poporul”, a declarat Șoșoacă, citată de stiripesurse.ro.

La un moment dat, aflat sub tirul întrebărilor senatoarei, Ciucă a replicat: „Știți ce înseamnă să trădezi?”. Iar când senatoarea Șoșoacă i-a spus că i-a făcut plângere penală, Ciucă a reacționat scurt: „Foarte bine”.

Șoșoacă nu s-a oprit, însă, aici cu întrebările: „Pentru ce dați o mie de euro pe zi pentru fiecare soldat cantonat în România, când profesorii mor de foame?”. Mai mult, la un moment dat, ea l-a acuzat pe senatorul PNL Daniel Fenechiu că a lovit-o cu cotul.
Imaginile cu momentele în care Diana Șoșoacă l-a luat la întrebări pe Nicolae Ciucă, postate chiar pe pagina de Facebook a senatoarei, pot fi urmărite în cele ce urmează:

author avatar
Andrei Coman
630 afisari

23 COMENTARII

    • Da da are doctorat, si cumuleaza pensia de militar cu salariu de parlamentar! E legal? si a plagiat la doctorat ceea ce-l face penal cum zicea sefu lui penalu cu 6 case luate ilegal cu acte false cit era primar la Sibiu.

  1. ciuca este tradatorul nr. 2. primul tradator este klaus werner.
    poporul roman nu este de acord cu prezenta trupelor americane pe pamant romanesc!
    burtosul asta de ciuca a lucrat doar in folosul samsarilor de armament pentru care a si sifonat bugetul tarii.

  2. Soso se intreaba retoric : ” USR -ul de ce a putut si AUR nu ? ” . ZIARISTII . COM , 3 IANUARIE 2021 : ” ADEVARATA SOSOACA : PANA ACUM 7 LUNI ERA PROTESTATARA # REZIST , FAN KOVESI , SUSTINEA USR SI INJURA BOR . A SCHIMBAT BRUSC MACAZUL IN VARA 2020 „.

  3. Trebuia să-l ia la palme pe analfabetul ăsta!…
    Foarte bine a făcut senatoarea, toți nenorociții ăștia din PNL și PSD au distrus țara în pandemie…
    Un scuipat în față merita oligofrenul..

  4. Gheorghe Dincă, de după gratii: „Să nu mă mișc de aici dacă …”
    13 iunie 2023
    https://www.cotidianul.ro/gheorghe-dinca-de-dupa-gratii-sa-nu-ma-misc-de-aici-daca/

    Cum au ascuns teroriștii NATO USA UE dosarul dispariției celor două fete de la Caracal și l-au bătut pe Dincă să spună că el a făcut, fetele au fost violate de soldații USA de la baza teroristă Deveselu și ca să nu se afle de prostituția din aceea baza au mușamalizat dosarul și l-au condamnat pe ăsta fără ca să se găsească cadavrele. L-au bătut teroriștii militeni trei ore ca să spună ce nu a făcut, dacă el le omora se găseau cadavrele dacă le-u omorit teroriștii NATO USA UE de la Deveselu nu trebuie găsite ca statul mafiot terorist corupt să nu strice relațiile cu teroriștii NATO USA UE.

    Niciodată în Istoria criminologiei NU a fost găsit vinovat un suspect fără a avea cadavrul de care ar fi acuzat, nu poți condamna pe cineva dacă nu ai cadavrul, ” justiția” coruptă acoperă pe adevărații vinovați și l-au luat pe ăsta care le furniza fete la baza teroristă Deveselu la soldații teroriști drogați USA NATO UE.

    Cînd un om spune că e nevinovat se luptă, dar parchetul mafiot corupt ascunde pe criminalii soldați USA NATO UE care le-au violat pe fete dar noi poporul nu avem dreptul la adevăr ci doar minciunile lor servite cu gogoși expirate. Ar fi tare să apară fetele atunci să vezi circ. Pina nu se găsesc cadavrele nu poți condamna un suspect că dacă erau găsite se preleva ADN de la cei care le-au răpit și violau și se descoperea ca ăsta e nevinovat.

    Ce spun cititorii:

    Rotativa crimei spune:
    13 IUNIE 2023 LA 11:54
    Dinca scos tzap ispasitor pentru actziunile unui intreg „sindicat al crimei”
    Cu ce zbateri si eforturi politrucii de la Bucuresti erau uniti(o alta rotativa) indiferent de partid sa jistifice inactiunea polititie si procurorilor de parca se straduiau sa nu incurce pe multi sa termine ce au inceput sa nu care cumva sa-i descopere pe aia sa ramana ca acum Dinca singurulul vinovat, desi era evident ca sunt mana-n mana securisti, politruci, justitiari toti uniti cu faptasii sau chiar ei faptasii, una si aceiasi mafie. Dinca a incasat lovituri si bocanci sa taca sa nu vorbeasca despre adevaratele grozavii si autorii lor.
    S-a mai aplicat si la „Revolutie” Ceausescu singurul de o mie de morti, raniti, in rest niciun vinovat, ca sa vezi. Au fost si inca sunt politica, afaceri cu statul mafiot.

    Ticăloșii! spune:
    13 IUNIE 2023 LA 11:20
    Păi era clar că soldații americani au făcut- o ! Trebuie să fii nebun să nu vezi că omul spune adevărul .Nu te pui cu NATO ca cu comuniștii,iasă cum vor ei,trebuia să scoată un vinovat și l- a găsit pe ăsta cel mai lipsit de apărare,insă nu sperau să nu moară după bătăi.

    axon spune:
    13 IUNIE 2023 LA 12:31
    O certitudine este faptul ca in seara cand Dinca a fost prins de politie…ambasadorul american a venit in graba la Guvernul roman. De ce???…La fel de dubios este faptul ca Ministrul Justitiei Ana Birchal a iesit personal la TV sa ne asigure ca Expertiza a declarat pe Alexandra ca fiind sigur arsa in butoi!!! De ce a facut Ana Birchal acest gest iesit din comun? A vrut sa inlature suspiciunea ca Alexandra a avut tangenta cu baza Americana Deveselu si s – a pronuntat asupra vinovatiei lui Dinca inainte de judecata.
    …Motivatia Anei Birchal s – a dezvaluit cand a refuzat ordinul Premierului Dancila, atunci ministra justitiei s- a autodetonat.
    Iesirile disperate ale Anei Birchal, put a un coverup prost pe repede-nainte.
    A fost trimisa de superiori urgena sa drege cum cum o puteatea, cat mai repede sa nu se afle, mai mult a atras atentia si i-a dat de gol. Birchall si multe alte personaje sus-puse.

  5. Niște bărbați în haita au agresat o femei în senat.Sila!! Îl întreba ceva ce nimeni nu are curaj sa I zica și ei slugile ii făceau scut.

  6. Ciuca are slugi in presa si printre unii postaci pana s-or termina lovelele.Dupa asta la lada de gunoi cu el.

  7. Sa ne trăiești distinsa doamnă și sper sa reușești sa ne scapi de aceste scârbe globaliste

    • ha ha ha
      „distinsa doamnă” ????
      Sa ne trăiești până la ignat !!!!
      o fu tem pe mă-ta !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger