AcasăPoliticaÎl va susține PSD pe Mircea Geoană la prezidențiale? Grindeanu: „De 20...

Îl va susține PSD pe Mircea Geoană la prezidențiale? Grindeanu: „De 20 de ani, România a avut doar…” – VIDEO

Ministrul Transporturilor și totodată vicepremier în Guvernul Ciucă a fost întrebat, miercuri seară, dacă PSD-ul va merge cu Mircea Geoană candidat la alegerile prezidențiale din 2024.

Grindeanu a început prin a spune că a făcut campanie pentru Geoană, în 2009, când acesta din urmă a candidat în cursa pentru Cotroceni, fiind învins de către Traian Băsescu. „Îmi puneţi câte un nume în faţă. (…) Am făcut campanie pentru Mircea Geoană în 2009. Mi-aş fi dorit foarte mult să ajungă preşedinte atunci, cum mi-aș fi dorit în 2004 să ajungă președinte Adrian Năstase, și toi ceilalți – Victor Ponta și toți ceilalți”, a declarat Sorin Grindeanu, în cadrul unei emisiuni la TVR Info.

Și-ar dori ca un membru PSD să ajungă șef al statului

Prim-vicepreședintele formațiunii social-democrate a mai spus că în 2024 și-ar dori ca în fotoliul de la Cotroceni să ajungă un președinte de stânga, care să fie membru PSD. Amintind că în ultimii 20 de ani, în fruntea țării s-au aflat politicieni de dreapta.

„În 2024 mi-aş dori un preşedinte, după 20 de ani, un președinte de stânga, membru PSD. E dorinţa mea de membru PSD. De 20 de ani, România a avut doar preşedinţi de dreapta – 10 ani Traian Băsescu, 10 ani Klaus Iohannis. Este ceea ce-mi doresc – ca un membru PSD să poată să ajungă președintele României, în 2024”, a mai spus Grindeanu.

Rămâne de văzut dacă Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, va decide – sau nu – să intre din nou în cursa pentru prima funcție în stat.

Citiți și:

Mircea Geoană își încearcă din nou norocul?! Ce a declarat despre candidatura la prezidențiale

Planul secret al lui Iohannis, dezvăluit: premier, cu Mircea Geoană, la Cotroceni, în 2024

Au bătut palma pe Colonie: Kovesi – Geoană, finala din 2024!