AcasăPoliticaÎl va susține PSD pe Mircea Geoană la prezidențiale? Grindeanu: „De 20...

Îl va susține PSD pe Mircea Geoană la prezidențiale? Grindeanu: „De 20 de ani, România a avut doar…” – VIDEO

Ministrul Transporturilor și totodată vicepremier în Guvernul Ciucă a fost întrebat, miercuri seară, dacă PSD-ul va merge cu Mircea Geoană candidat la alegerile prezidențiale din 2024.

Grindeanu a început prin a spune că a făcut campanie pentru Geoană, în 2009, când acesta din urmă a candidat în cursa pentru Cotroceni, fiind învins de către Traian Băsescu. „Îmi puneţi câte un nume în faţă. (…) Am făcut campanie pentru Mircea Geoană în 2009. Mi-aş fi dorit foarte mult să ajungă preşedinte atunci, cum mi-aș fi dorit în 2004 să ajungă președinte Adrian Năstase, și toi ceilalți – Victor Ponta și toți ceilalți”, a declarat Sorin Grindeanu, în cadrul unei emisiuni la TVR Info.

Și-ar dori ca un membru PSD să ajungă șef al statului

Prim-vicepreședintele formațiunii social-democrate a mai spus că în 2024 și-ar dori ca în fotoliul de la Cotroceni să ajungă un președinte de stânga, care să fie membru PSD. Amintind că în ultimii 20 de ani, în fruntea țării s-au aflat politicieni de dreapta.

„În 2024 mi-aş dori un preşedinte, după 20 de ani, un președinte de stânga, membru PSD. E dorinţa mea de membru PSD. De 20 de ani, România a avut doar preşedinţi de dreapta – 10 ani Traian Băsescu, 10 ani Klaus Iohannis. Este ceea ce-mi doresc – ca un membru PSD să poată să ajungă președintele României, în 2024”, a mai spus Grindeanu.

Rămâne de văzut dacă Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, va decide – sau nu – să intre din nou în cursa pentru prima funcție în stat.

Citiți și:

Mircea Geoană își încearcă din nou norocul?! Ce a declarat despre candidatura la prezidențiale

Planul secret al lui Iohannis, dezvăluit: premier, cu Mircea Geoană, la Cotroceni, în 2024

Au bătut palma pe Colonie: Kovesi – Geoană, finala din 2024!

790 afisari

9 COMENTARII

  1. SPER CA NU SUNTEM ATAT DE TAMPITI SA L VOTAM PE…. -PROSTANAC-, PRODUSUL , PRIN EXCELENTA, AL RETARDATILOR DIN STATE…..

    • Decât pe cap de beton asta ,sau oricare politician din ciuma roșie PSD sau holera galbena PNL, mai bine pe distinsa șosoaca

  2. Eu doresc sa devina presedinte un OM, caruia sa- i pese de noi si nu de partidul meu, familia mea, guvernul meu, etc, totul cu meu. Mi se rupe- n pix ce vrea trichifliciul asta sau altii ca el…

  3. România a pierdut trenul, în anul 2000, cînd a preluat Iliescu, ilegal, al TREILEA mandat, desi câstigase, DETASAT, Vadim Tudor. Apoi l-a pierdut definitiv odatã cu disparitia lui Pāunescu, Vadim si încā unul, doi. Când vezi ce panarame populeazā scena política a României, de la Iohannis, Ciolacu, Ciucā, pânā la neverosimila zgomotoasā, urlātoarea Sosoacā, îti dai seama cā tara asta e pierdutā. Cat despre Geoanā, care nici limba românā nu o stapaneste bine, e ALTĀ marioneta a globalistilor. România e condusa, la groapa, de niste borfasi care se schimbā, la patru ani, doar de ochii lumii.

    • Inafara de constatarea asta ,concret tu ca cetățean, mânat de,un spirit civic ,ce,ai făcut?,ai protestat ai inteprins ceva ,sau te,ai așezat în bula de de confort ,ca milioane de alți cetățeni din tara asta ,care așteaptă ca alți sa rezolve problema ca atunci îți meroti soarta de opincar ,nulitățile pe care le,ai enumerat tu au ajuns acolo sus ,prin indiferenta mulțimi

  4. Pe prostanacul vreti sa il puneti, asta e un fel de Trudeau, cam acelasi IQ. O SA PUNA CAPAC ROMANIEI, VA DESAVIRSI DISTRUGEREA.

  5. Grindeanu e sigur de la PSD?
    Geoana e expirat.
    Maya Theodoroiu are prestanta si ar fi mai potrivita sau Olguta Vasilescu.

  6. Poate găsesc și ei un candidat charismatic, poate fi și o candidată. Să fie o persoană influentă internațional, fluentă în engleză, educată, stilată, avem oameni în țară care ar putea candida cu succes.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger